Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛ. Τ ΣΙΠΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ''ΑΥΓΗ'' (14/2)


ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Ο ΑΛ. ΤΣΠΡΑΣ  
Στη συνέντευξή του στην Κυριακάτικη «Αυγή», ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο σημείο να συκοφαντεί αναίσχυντα τη Λαϊκή Ενότητα, ισχυριζόμενος ψευδέστατα ότι μέλη της εισέβαλαν σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με Χρυσαυγίτες, χωρίς βέβαια να μπει στο κόπο να μας πεί το πού και το
πότε.  
Αποτελεί έσχατο σύμπτωμα ηθικής κατάπτωσης η εκστρατεία λάσπης του πρωθυπουργού, ο οποίος σπεύδει να υιοθετήσει τη θεωρία των «δύο άκρων» που χρησιμοποιούσαν οι Σαμαροβενιζέλοι εναντίον του. Τουλάχιστον, οι παλαιομνημονιακοί πρωθυπουργοί είχαν κάποιους παρατρεχάμενους τους για τις βρώμικες δουλειές της μονταζιέρας. Ο Αλέξης Τσίπρας εννοεί να διεκπεραιώσει τη βρώμικη δουλειά μόνος του. Άξιος ο μισθός του, μεγάλος ο πανικός και το αδιέξοδο του!  

1 σχόλιο:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)