Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Σας αφορά όλους! Ολική τροποποίηση των δελτίων ταυτότητας…

Σχόλιο ιστολογίου:
Έχουν περάσει πέντε χρόνια (από τον Γ. Παπανδρέου) που λυσσαλέα προσπαθούν να μας περάσουν τις νέες ταυτότητες με τσιπάκια και βιομετρικά χαρακτηριστικά. Ο "αγαθός" σκοπός τους είναι να μας φακελώσουν και να μας παρακολουθούν με την χρήση της τεχνολογίας σε κάθε μας δραστηριότητα. Το δημοσίευμα που ακολουθεί είναι ξεκάθαρα μέρος αυτής της προπαγάνδας, που καταρρίπτεται με μια πολύ απλή απάντηση μας: μέχρι σήμερα για να ταξιδέψει κανείς σε χώρες μη μέλη της Ε.Ε. απαιτείται διαβατήριο το οποίο διαθέτει rfid chip με τα δακτυλικά μας αποτυπώματα καθώς και βιομετρική φωτογραφία, ουδέποτε ταξίδεψε κανείς στις ΗΠΑ με το δελτίο ταυτότητας το οποίο έχει σαν σκοπό την ταυτοποίηση του κατόχου και δεν είναι μέρος ταξιδιωτικού εγγράφου.
Ο συνδυασμός διαβατηρίου και δελτίου ταυτότητας ξεπερνά τον σκοπό που έχει ορισθεί για το καθένα από αυτά έγγραφο και η ενοποίηση τους είναι άτοπη, αντισυνταγματική και θα έχει αποτέλεσμα την στέρηση της ελευθερίας μας και της μη διασφάλισης του απορρήτου της προσωπική μας ζωής. 
Πάντα θα βρίσκουν μια ευκαιρία για να περάσουν χωρίς καμία αντίδραση παράνομους νόμους, μόνο που οι επιθέσεις στο Παρίσι έγιναν από μετανάστες που τους μετάτρεψε η ίδια η Γαλλία και γενικότερα η Δύση σε τρομοκράτες ....



tautotita
Μετά την ολέθρια τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, η αύξηση του επιπέδου ασφαλείας επιφέρει την τροποποίηση των ελληνικών αστυνομικών δελτίων ταυτότητας, με σκοπό να ανταποκρίνονται καλύτερα στις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Ο Ν. Κοτζιάς δήλωσε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο και απαιτείται να αναλάβει την αναβάθμιση των στοιχείων ταυτοποίησης των Ελλήνων πολιτών, ώστε να συμβαδίζουν με όσα ισχύουν διεθνώς. Αυτό απαιτείται να γίνει πραγματικότητα αν θέλουμε να μην επανέλθει το καθεστώς της «βίζας» για όσους Έλληνες πηγαίνουν στις ΗΠΑ.
 
www.voicenews.gr/

1 σχόλιο:

  1. Δεν την δεχόμαστε.......και η παλιά μια χαρά επίσημο. προσωπικό έγγραφο είναι. ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)