Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ , ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ,ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - 
ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ... 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666....... 
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.....

Προδότες της πίστεως ο νέος υπουργός εσωτερικών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος μάλιστα είναι και Χριστιανός ορθόδοξος , αλλά και ο αρχιεπίσκοπος της Ελλαδικής ορθοδόξου εκκλησίας, Ιερώνυμος.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφτηκε στις 5/10/2015 τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο , και του ανακοίνωσε την πρόθεσή του στο να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ για την καταπολέμηση όπως τόνισε της γραφειοκρατίας.

@ Προστέθηκε στις 8/10/2015.....

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον αντίχριστο Κουρουμπλή, που με πολύ θέρμη στο λόγο του, ανακοίνωσε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εκδοθεί η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ......

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ Σ.Ι.Α .... Ευχόμαστε κατ΄αρχήν σε σένα και στο επιτελείο σου να μετανοήσετε , και αν δεν μετανοήσετε , να μην προλάβετε να

ολοκληρώσετε τα αντίχριστα σχέδια σας και να διαλυθείτε , να γίνεται σκόνη......

Συνέχεια.....
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αντί να πει στον Κουρουμπλή ένα βροντερό ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ,ένα ΌΧΙ το οποίο έλεγαν και λένε εδώ και χρόνια άγιοι γεροντάδες ,μοναχοί εντός και εκτός Αγίου όρους , ορθόδοξοι σύλλογοι, θεολόγοι , και χιλιάδες χριστιανών ορθοδόξων , του έλεγε για την στήριξη της εκκλησίας στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς , και για τρόπους ανακούφισής του ταλαιπωρημένου Ελληνικού λαού που σε λίγο ετοιμάζεται να οδηγήσει ολοκληρωτικά στην αγκαλιά του αντιχρίστου 666 χάριν της ειρήνης και της ευημερίας δια μέσου της παναιρέσεως του οικουμενισμού , και δια μέσου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του αντιχρίστου 666.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ,ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ , ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ.....ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΣΑΦ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣΑΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι ένα με τον Καίσαρα , και με όλους τους αντιχρίστους , αφού εξυπηρετεί και βοηθάει να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταία χρόνια σιωπούν, ενώ μέχρι και πριν λίγα χρόνια ήταν πρωτοπόροι στον αγώνα κατά της ηλεκτρονικής σκλαβιάς του αντιχρίστου 666.

Αυτή η σιγή ιχθύος που κρατούν ,βοηθάει εξίσου στο να προχωράνε οι αντίχριστοι τα σχέδια τους. Ελάχιστοι αντιστέκονται δυναμικά.

ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ έχουν γίνει ένα με τους Μασόνους που έχουν κατακλύσει την Ελληνική βουλή , με τους λάτρεις του ΣΑΤΑΝΑ ,με τους Εβραίους σιωνιστές ,τους σταυρωτές του κυρίου ημών Ιησού Χριστού που αναμένουν τον μεσσία τους τον αντίχριστο 666 και εργάζονται αιώνες για να το καταφέρουν , και τα τελευταία χρόνια Ιερώνυμε εσύ και οι προκάτοχοί σου είστε οι καλύτεροι βοηθοί τους προς τον σκοπό αυτό, αφού κρατάτε του ορθοδόξους Χριστιανούς κοιμισμένους και μέσα στην πλάνη του καθησυχασμού για να μην χαλάσει η βόλεψή σας.

Διώξατε τους πιστούς από την εκκλησία με τα σκάνδαλά σας , την φιλαργυρία σας , τις αιρέσεις σας .

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ…..ΩΣ ΠΟΤΕ ;

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ , γιατί ενώ οΤριαδικός Θεός σας έδωσε το ύψιστο αξίωμα της ιεροσύνης για να σώζεται ψυχές και να τις οδηγείτε στον παράδεισο , εσείς τις οδηγείτε στην αιώνια κόλαση.

Τέλος ,κρίμα και για όσους Έλληνες Χριστιανούς ορθοδόξους ψήφισαν άθεους και μασόνους για τους σώσουν.

Σ.Β


ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΠΕΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.....
 




ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΟΤΗΤΑ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ.....





ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΙΣ 11/10/2015 ( Ν.Η )ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 16:30.....



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.... 

Καλούμε τους αντιπροσώπους των συλλόγων και όλους τους πολίτες στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11-10-2015 στις 16:30 το απόγευμα στον σταθμό του Μετρό Ακρόπολη, ενάντια στην κάρτα του πολίτη, και στην αχρήματη συναλλαγή. 

Επειδή η νέα τεχνολογία εμπλέκεται με την ηλεκτρονική σκλαβιά του ανθρώπου και το χάραγμα του αντιχρίστου 666(κινητά, ιντερνέτ,κάρτες τραπέζης,σίτισης,απόρων, ΑΜΚΑ, Α.Φ.Μ.,Rfid chips,ηλεκτρονικά διαβατήρια κτλ).
Έλληνα ορθόδοξε! Δεν είσαι σκλάβος του Δ.Ν.Τ. των Ρότσιλντ! Στα χέρια σου είναι να κρατήσεις την ελευθερία σου. 


Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη για την Ελλάδα,για την Ορθοδοξία,για την Δημοκρατία,για την Ελευθερία και το μέλλον των παιδιών σου.
Ορθόδοξη επιτροπή Συλλόγων και φορέων Ενάντια στην αχρήματη κοινωνία Και την κάρτα του πολίτη. 


Τηλ. 2103244197
Αξιόλογοι ομιλητές


Περισσότερα στο: elladapoyantisteketai.blogspot

3 σχόλια:

  1. Δεν θλεω να υπερσπιστω τον Αρχιεπίσκοπο γιατι εχει κανει αρκετα λαθη...
    Αλλα να μην του βαζουμε στο στομα λογια που δεν ειπε...
    Το άρθρο είναι περίεργο...
    Οι Γεροντες μας μιλησαν γενικα κατα των καρτων λεγοντας οτι ειναι προδρομος των οσων ερχονται και καλο ειναι γενικα να τις αποφευγουμε...
    Από εκει μεχρι να αφορισουμε οσους εχουν καρτες ο δρομος ειναι τεραστιος.....

    ΠΟΤΕ δεν ρωτουσαν τους επισκεπτες τους αν εχουν πιστωτικες ή άλλες καρτες και να τους διωχνουν...
    Τα πραγματα θα ειναι απλα στους εσχατους καιρους... και τα ερωτηματα ξεκαθαρα...
    Θα παίρνεις καρτα ή θα βαζεις τσιπακι και σφραγισματα για να τρεφεσαι εσυ και οι δικοι σου αν προσκυνησεις τον Αντιχριστο.

    Απλα η τεχνολογια και η ολη συμπεριφορα των κυβερνωντων δειχνουν οτι παμε προς τα εκει τεχνολογικως και νομικως....
    Αλλά εχουμε ακομα μακρυ δρομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Θάνο, τα γεγονότα δεν είναι τόσα απλά όπως περιγράφεις.
      Οι ευθύνες των Αρχιερέων τόσο στο Νέο όσο και στο Παλαιό ημερολόγιο είναι τεράστιες, δεν πήραν καθόλου θέση για τις κάρτες, ενώ ο λαός περιμένει από αυτούς την όποια απόφαση τους. Για τον Ιερώνυμο τι να αναφέρουμε, ότι στάθηκε στο 666 περιμένοντας πέντε χρόνια τις τεχνικές προδιαγραφές της κάρτας (και που εσκεμμένα δεν τις αναφέρει κανείς τους), ενώ από την εποχή του Χριστόδουλου η Ιερά Σύνοδος είχε καταλήξει ότι δεν αποδέχονται τίποτα ηλεκτρονικό σε ταυτότητα. Αυτό έχει μεγάλη σημασία διότι η κάρτα που λέει ο Κουρουμπλής μπορεί να μην έχει το 666 σήμερα, αλλά αύριο θα το έχει; αφού ο ιδιοκτήτης της δεν θα γνωρίζει το περιεχόμενο της και θα αναπρογραμματίζεται με ότι στοιχεία επιθυμούν οι διαχειριστές της. Ο αρχιεπίσκοπος δεν είπε τίποτα στον Κουρουμπλή έτσι μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ, γιατί ; επειδή είναι ένας τυφλός υπουργός και πρώην Πασόκος, που αυτοί αναφέρθηκαν πρώτοι στη "κάρτα πολίτη" και αυτοί μείωσαν τα μετρητά στα 3000 ευρώ και μετέπειτα στα 1500 και πριν βγει η Νέα Δημοκρατία είχαν προτείνει διακίνηση μετρητών κάτω από 200 Ευρώ, αλλά τότε δεν τους έκατσε. Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι λένε ότι το ΠΑΣΟΚ κυβερνά ακόμα...

      Θάνο πού είναι οι ιεράρχες; Τους απαριθμούμε στα δάκτυλα του ενός χεριού, μαζί με τους Αγιορείτες μοναχούς, το ΙΝΚΑ μερικοί σύλλογοι και λίγους ιερείς είναι όλοι αυτοί που δίνουν μάχη ενάντια στην ηλεκτρονική σκλαβιά. Ντρέπομαι για αυτή την κατάντια, για όσα βλέπω γύρω μου, για όσα διαβάζω και ενημερώνομαι, ντρέπομαι για αυτή την κατάπτωση του Ελληνικού λαού αλλά και της εκκλησίας.

      Φίλε Θάνο γνωρίζεις τον συνεχόμενο αγώνα που διαπράττουμε με τους συνεργάτες μας σχετικά με την "κάρτα πολίτη" θα μπορούσα να γράψω δεκάδες σελίδες, αλλά προτιμώ να σε παραπέμψω στο χειρόγραφο του τελευταίου Άγιου της εκκλησίας μας τον Γέροντα Παϊσιο, διάβασε με μεγάλη προσοχή το ΙΙΙ στον σύνδεσμο:
      https://www.scribd.com/doc/113783241/%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%A9%CE%9D-%CE%93%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%8A%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82
      Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, κάρτα με τσιπάκι είναι σφράγισμα, επειδή είναι αποδοχή τους σφραγίσματος, δηλαδή ποια η διαφορά το να χρησιμοποιείς μια κάρτα με τσιπάκι στην καθημερινότητα σου και μάλιστα να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτή, από το να το να έχεις το ίδιο τσιπάκι υποδόρια. Θα μου απαντήσεις ότι μπορείς να την πετάξεις, κι όμως αυτός που θα αποφασίσει να βάλει στο σώμα του του τσιπάκι θα έχει τον ίδιο λόγο με αυτόν που χρησιμοποιεί την κάρτα και δεν που έχει σκοπό να την πετάξει, οι γέροντες λένε ότι θα μας εκβιάσουν με την πείνα, θα λυγίσουν ακόμα και οι εκλεκτοί.
      Ο δρόμος μπορεί να φαίνεται μακρύς, αλλά πολύ σύντομος, capital control = αχρήματη κοινωνία, κάρτα πολίτη = σφράγισμα.

      Τέλος η απραξία μας αυτόματα δηλώνει την συνενοχή μας, για αυτό ας αναλογιστεί ο καθένας μας τις δικές του ευθύνες, γιατί ενώ γνωρίζουμε υποθάλπουμε το ίδιο το έγκλημα....

      Διαγραφή
    2. Το είπα καλε μου φιλε ότι εγω δεν θελω να υπερασπιστω τον αρχιεπισκοπο, ξερω τα λαθη του και ξερω πολυ καλα ότι δεν δινει την δεουσα προσοχη στο τοσο σοβαρό θεμα.

      Ξερω επίσης και συμφωνω με το σχολιο σου για το πόσο διεφθαρμένοι και υπάκουοι στις εντολές της Νέας Τάξης είναι η κυβερνώντες εδώ και δεκαετίες... (και ειδικα οι ΠΑΣΟΚΟΙ και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αλλά και όλοι οι υπόλοιποι για να μην δίνω σε κανεναν ανοχή...)

      Σε όλα οσα λες καλε μου φιλε συμφωνω.
      Και για τις ευθυνες της Ιερας Συνόδου και των περισσοτερων αρχιερέων και την αδιαφορία με συναακόλουθη ενοχή που δείχνουν...
      Και επισης γνωριζω και τον αγωνα των λίγων και δικαίων τους οποίους και μεσα από το ιστολογιο μας χρονια τωρα προσπαθουμε να βοηθησουμε οσο μπορουμε...

      Το μόνο παραθυρο που αφήνω ακομα ανοιχτό είναι αυτό που προείπα...
      Δεν μπορω να αφορίσω όσους εξ ανάγκης έχουν βγαλει κάρτες....
      Για μενα προσωπικά οι αφορισμοί θα έρθουν μόνο όταν ξεκαθαρα τεθεί το ερώτημα:
      Η με τον Χριστό μας και πεινασμένος ή με τον Αντίχριστο και χορτασμένος...

      Χωρις ξεκαθαρα ερωτηματα δεν μπορουν να υπάρξουν οι από εδώ και οι από εκεί....

      Κατα τα λοιπα δινουμε τον αγωνα μας να μην περνανε οι νεοταξιτικες εντολές και προτρεπουμε τους συνμπατριωτες μας να αρνούνται κάθε ειδους ηλεκτρονικα φακελωματα με κάρτες, τσιπακια κλπ διότι έτσι έρχεται όλο και πιο κοντά η έσχατη εποχή...
      Και ξέρουμε ότι αυτός είναι ένας αγωνας από χέρι χαμένος.... αφου είναι βεβαιο ότι στο τελος θα καθιερωθούν και καρτες και τσιπακια κι ολα....
      Ομως οφείλουμε να κανουμε αυτον τον αγωνα ωστε οι συνανθρωποί μας και ειδικα οι αδερφοί μας Ορθόδοξοι να είναι πληρως ενημερωμενοι ότι όσο αποδεχονται κάρτες και φακελωματα τόσο ενθαρρύνουν τους εχθρούς της Πίστης μας να προχωρούν στο σχέδιο τους...

      Και εκτός από αυτό πρεπει να είμαστε και σε συνεχή εγρηγορση ώστε μόλις αρχίσουν οι έσχατες ημέρες να μας βρουν ξυπνητούς κι οχι κοιμισμένους...

      Ομως επιμένω ότι είναι άτοπο και άκαιρο να καταφερομαστε ήδη με φανατισμό κατά όσων δείχνουν αδυναμία ή και αδιαφορία (που όντως δείχνει εκ πρωτης απιστία) και έχουν πιστωτικές κάρτες κλπ....
      Νομιζω ότι αυτού του είδους ο φανατισμός μπορεί να οδηγησει σε ακομα χειροτερες καταστασεις και να προσπαθουμε να αποφυγουμε χαρακτηρισμούς γραφικότητας...

      Ο διάλογος και η επιχειρηματολογία είναι ο μόνος ενδεδειγμενος τρόπος...
      Να πειστεί ο συνάνθρωπος για όσα προειπαμε...
      Οτι οφείλει να προσπαθησει να εναντιωθεί με κάθε τρόπο στις εντολές της Νέας Τάξης που θελουν να μας έχουν όλους ως πρόβατα φακελωμένους....

      Και δεν είναι μονο ο Αντιχριστος που στο κατω κατω μπορεί να έρθει και μετα από χιλιάδες χρόνια....
      Στο μεταξύ την τεχνολογία αυτη μπορεί να την εκμεταλλευθούν όλα τα εθνικά διεθνή ή και παγκόσμια δικτατορικά καθεστώτα που πιθανότατα να δημιουργηθούν στην μελλοντικη ανθρώπινη ιστορία....

      Γι αυτό πρέπει να έχουμε κοντα τους Γέροντες και τους Αγίους της Εκκλησίας μας και να μένουμε σταθεροί στις θέσεις τους.
      Χωρίς όμως αναρθρες κραυγές και φανατισμό...

      Με Προσευχή και επιμονή.

      Εξαλλου οπως προειπα ο αγωνας αυτός είναι από χέρι χαμενος για τις μελλοντικές κοινωνίες...
      Η μόνη ελπίδα που απομενει είναι μπας και καταφερουμε εμείς ή τα παιδιά μας ή τα παιδιά των παιδιών μας ή τελοσπάντων όποια γενιά έχει την ατυχία να πέσει πάνω στον Αντίχριστο να αντιληφθεί/ούμε την πραγματικοτητα και να πάρει/ουμε τις σωστές μαρτυρικές αποφάσεις που θα την/μας οδηγησουν στην τελική θυσία με τους ΜΟΝΟΥΣ έσχατους νικητές που θα είναι οι Αγιοι Του Κυρίου και ο ίδιος ο Ερχόμενος Κριτης των πάντων....

      Σε ευχαριστω που μπορεσαμε να ανταλλαξουμε τις σκεψεις μας κι ελπιζω να βοηθησαμε και τους αναγνωστες.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)