Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Αθήνα 1η Αυγούστου 2015

Ελληνίδες, Έλληνες
         
Με την ομολογία των πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι «συνθηκολογήσαμε και οι δανειστές μας πέτυχαν μία πύρρεια νίκη» και με την επιβολή των προαπαιτούμενων από τους «θεσμούς» την 15η και 22α Ιουλίου 2015 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ το κοινοβουλευτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και συντελέσθηκε η ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά του Ελληνικού λαού.   
          Ο δίχως όρια τυχοδιωκτισμός σύσσωμου του πολιτικού συστήματος της χώρας, που υπαινίχθηκε την κλοπή των τραπεζικών καταθέσεων των Ελλήνων με την εφαρμογή των capital controls [ελέγχου κεφαλαίων] και το κλείσιμο των τραπεζών, ήταν το προσχεδιασμένο άλλοθι, για να συντελεσθεί το έγκλημά του της εσχάτης προδοσίας. Για άλλη μία φορά παραβιάσθηκε η λαϊκή κυριαρχία και η εκπεφρασμένη θέληση του Λαού να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ- ΕΥΡΩΓΕΡΜΑΝΟΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
Ο κοινοβουλευτικός φασισμός, του καθεστώτος της μεταπολίτευσης
συμπορευόμενος με την γερμανοποιημένη αντιδημοκρατική λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέλαβε την  οικονομική και πολιτική προλεταριοποίηση της εθνικής αστικής και μεσαίας τάξης, την εξαθλίωση των εργαζομένων, την φτωχοποίηση του αγροτικού κόσμου, των αυτοαπασχολούμενων και των υπερασπιστών της εθνικής άμυνας στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, διαπράττοντας συγχρόνως και το έγκλημα  της εκδίωξης του ανθού του Έθνους από την πατρίδα του. Παράλληλα επιχειρείται ΜΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ εθνική «ΠΡΟΔΟΣΙΑ εν σιωπή», με την εκχώρηση πλουτοφόρων ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ και ΕΔΑΦΩΝ, στην οποία συνεργεί και ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος ως πρόεδρος της ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.
Στην πολιτική του «εθνικού ενδοτισμού», που σαν δηλητήριο κυλάει στις φλέβες των «θεσμών» της χώρας από την εποχή Καραμανλή του 1955 και εκπροσωπούμενη σήμερα από το μόρφωμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ υπό την ανοχή και στήριξη των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙΟΥ, πρέπει να αντιπαραταχθεί μία εθνικά υπεύθυνη πολιτική με αυτοτελή έκφραση, σε  ενιαίο και αυτόνομο σχήμα ως απάντηση του υγιούς πολιτικού δυναμικού στο φθαρμένο πολιτικό σύστημα της κατάργησης των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων και την εθνική και οικονομική υποθήκευση της χώρας στην Ελληνοκτόνο Ευρώπη των τοκογλύφων.
Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου!!! Στην κρίσιμη ιστορική στιγμή που η πατρίδα μας βάλλεται πανταχόθεν επιβάλλεται η ηθική και πολιτική αντίστασή μας και η αναγκαιότητα συσπείρωσης όλων των αδρανοποιημένων πατριωτικών δυνάμεων με σκοπό την ανόρθωση της χώρας  μας και την διάσωση του κύρους του ταπεινωμένου Ελληνισμού.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ
Καλούμε όλες τις δυνάμεις του απανταχού Ελληνισμού σε συστράτευση που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. Με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» τίθεται η βάση συσπείρωσης όλων εκείνων των δυνάμεων που δεν θέλουν την πατρίδα τους ακρωτηριασμένη και υποταγμένη.
Ελληνίδα, Έλληνα,                                                                
Εμπλουτίζοντας την πολιτική αυτή πρόταση με τις δικές σου ιδέες, προσθέτεις και εσύ ένα όπλο αγώνα κατά της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ από τις σιωνιστικές κατοχικές δυνάμεις της ξενοκρατίας. Ο «νυν υπέρ πάντων αγών» διεξάγεται τώρα και για εμάς αποτελεί ύψιστο χρέος προς την παρούσα και τις επόμενες γενιές…. να δηλώνουμε παρόντες!!!
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ!!! Ή εμείς ή  αυτοί!!!
Για την  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
           Οδυσσέας Τηλιγάδας          Στέργιος Σμυρλής          Κωνσταντίνος Γκέκας
           2103250220                         6944325056                         6937118822



ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλούμε να μας ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
================================================================================================================Πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπ' όψιν ότι:  Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)