Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ακροπόλης» εκτός από τα 16 προαπαιτούμενα που ζητήθηκαν από την Τρόικα (που έγινε κουαρτέτο), τα οποία θα πρέπει να υλοποιηθούν εντός τριών μηνών (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος-Νοέμβριος) ζητήθηκε και μάλιστα επιτακτικά να έχουν ΑΜΕΣΗ και ελεύθερη πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των Ελλήνων…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αποκάλυψη του Γιάνη Βαρουφάκη, πως οι δανειστές εδώ και χρόνια γνωρίζουν τα φορολογικά προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων εκνεύρισε τους τοκογλύφους δανειστές, οι οποίοι έδωσαν ρητές εντολές στην «δρακουλέσκου» και τους
καλοπληρωμένους υπαλλήλους που την συνοδεύουν…. Συγκεκριμένα ζήτησαν «ως δήθεν αντίποινα» για την αποκάλυψη του Βαρουφάκη, να έχουν ελεύθερη πρόσβαση εκτός από Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, ώστε να κάνουν τις διασταυρώσεις φορολογικών και τραπεζικών στοιχείων εκείνοι και όχι η ελληνική κυβέρνηση, επειδή τάχα μου, δεν της έχουν εμπιστοσύνη!!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

dynati-ellada.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)