Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Φοροδιαφυγή και πούτσες μπλε! Το παραμύθι του νεοφιλελευθερισμού σ’ όλη την Ευρώπη…


Όλες οι κυβερνήσεις της Ε.Ε. πιπιλίζουν το παραμύθι της «φοροδιαφυγής» ως κύριο πρόβλημα της κρίσης…
 
Φοροδιαφυγή;
Οι τράπεζες τι φόρους πληρώνουν;
Οι βιομήχανοι τι φόρους πληρώνουν;
Οι εφοπλιστές τι φόρους πληρώνουν;
Οι βουλευτές πόσες φοροαπαλλαγές έχουν;
Πληρώνει ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης, η Αγγελοπούλου κι όλο αυτό το παρασιτικό συνάφι;
 
Έχω δύο μικρά παιδιά 3 ετών και ο γιατρός συνέστησε οπωσδήποτε ένα 10ήμερο στη θάλασσα για λόγους υγείας (πάσχουν από λευκοπενία) και όπως γνωρίζει το κωλοκράτος (αριστερό και δεξιό τα ίδια σκατά είναι), οι εξετάσεις αίματος ανά 6μηνο γίνονται μόνον στη Γερμανία. Το Παίδων κάνει αιμοληψία κι οι γονείς πληρώνουν τόσο το γερμανικό κράτος, όσο και τα κούριερ που μεταφέρουν το αίμα.

Καθόσον μαλάκας δημόσιος υπάλληλος πληρώνω από την τσέπη μου, παρότι μου πίνουν το αίμα οι παρακρατήσεις για την υγεία.
Έπρεπε να πάω τα μικρά στη θάλασσα… με τι χρήματα;
Με στερήσεις απερίγραπτες… αποφάσισα να γράψω στα παλιά μου υποδήματα (μόνο παλιά έχω, αλλά για να μην γράψω στ’ αρχίδια μου) τον διακανονισμό των 100 δόσεων προς την εφορία και να πάω 4 ημέρες κι όχι 10 ή 15, τα μωρά σε θάλασσα.
 
Ένα αγνωστο, μη τουριστικό παραθαλάσσιο χωριουδάκι, 2,5 ώρες από την Αθήνα… Σιγά μην σας το καρφώσω και στείλετε τα SS, γιατί μόνον στους κακομοίρηδες κάνετε ελέγχους. Μια κυρία που νοικιάζει 4 δωμάτια (κουζίνα-σαλονάκι κι ένα δωμάτιο), μια οικογένεια που γύρισε πριν λίγα χρόνια από το σκλαβοπάζαρο της Γερμανίας, που επιβιώνει από αυτά τα δωμάτια, ζητούσε 50 ευρώ την ημέρα, λόγω ΕΟΤ, ΦΠΑ κ.λ.π.
Για να πάω 4 ημέρες κι όχι 10 ή 15 που απαιτούν οι γιατροί, θα έπρεπε να μην τους αγοράζω ούτε γάλα. Έτσι πρότεινα να δώσω 35 ευρώ την ημέρα χωρίς απόδειξη, μαύρα που λέει η πιάτσα σας, Αλλά για το λαθρεμπόριο πετρελαίου μούγκα (για ρωτήστε τον Μάρδα, που επί Σημίτη είχε αυτό το «καθήκον» στο Εμπορίου ως μεγάλος «εκσυγχρονιστής», αν έπιασε έστω έναν απατεώνα… ή έπιασε κάτι άλλο;).
Ε… με τα 60 ευρώ που γλίτωσα πήγα τα παιδιά μου 4 μέρες στη θάλλασσα. Εδώ προσθέστε και δύο μπάνια την ημέρα που πήγα και σήμερα το πρώι πριν επιστρέψω Αθήνα.
Εκεί στο βολευτήριο σας και στα κανάλια των νταβατζήδων σας, μας βομβαρδίζετε για φοροδιαφυγή.
Να νιώσουμε συνένοχοι  για το ΦΠΑ, που πάει στις τσέπες της Μέρκελ και των «δανειστών»…
 
ΟΧΙ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ! Δεν θέλω με τίποτα αποδείξεις κι από κανένα ταλαίπωρο που προσπαθεί να επιβιώσει σαν εμένα!
Είναι πατριωτικό καθήκον να επιβιώσουμε ως έθνος κι αυτό σημαίνει ούτε φράγκο (ευρώ) στα ταμεία των τοκογλύφων και της κάστας των βολευτών με τα μνημόνια!
Είναι πατριωτικό καθήκον να μην πληρώνουμε ΦΠΑ σε οτιδήποτε μπορούμε. Βοηθάμε την οικογένειά μας και τις οικογένειες αυτών που παρέχουν τις όποιες υπηρεσίες ή προϊόντα!
 
Στο κράτος κλέφτη κι υπηρέτη του 4ου Ράιχ ούτε σεντς!
Γ. Λ.
sibilla

tolimeri.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)