Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Μαλλιά-κουβάρια στο MEGA: Αποχωρεί ο Στραβελάκης - Τρέμη και Καψής στα ηνία

Νέα πρόσωπα συνθέτουν πλέον τη διεύθυνση ειδήσεων του MEGA αφού ο Νίκος Στραβελάκης αποχώρησε.
Το τέλος της συνεργασίας όμως ήταν επεισοδιακό…
Τις τελευταίες ημέρες το κλίμα στο «Μεγάλο Κανάλι» ήταν ιδιαίτερα τεταμένο. Ο μέχρι πρότινος διευθυντής Νίκος Στραβελάκης διαπληκτίζονταν συχνά-πυκνά με κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του καναλιού σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΗΛΕΓΡΦΗΜΑΤΟΣ (tilegrafima.gr).
Το κερασάκι στη τούρτα ήταν όταν λογομάχησε έντονα με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Αντώνη
Φουρλή. Πηγές αναφέρουν ότι παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι δύο κορυφαίοι δημοσιογράφοι και χρειάστηκε να επέμβουν συνάδελφοί τους ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα.
Μετά από λίγο, στο κανάλι έφτασε ο μεγαλομέτοχός του κ.Γιώργος Μπόμπολας για να επιβάλει την τάξη και να αναγκάσει ουσιαστικά τον Νίκο Στραβελάκη σε παραίτηση.
Τι γίνεται από εδώ και πέρα
Μετά την αποχώρηση του Νίκου Στραβελάκη (που πιθανότατα θα επιστρέψει στη θέση του παρουσιαστή ειδήσεων) η Ολγα Τρέμη αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων. Τον οργανωτικό συντονισμό, σε συνεννόηση με την Ολγα Τρέμη, θα έχει ο Μανώλης Καψής.

tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)