Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΚΑΡΤΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ: Δικαιούχοι αλλοδαποί και τσιγγάνοι!

 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article3400206.ece/BINARY/w660/nis060415.jpg 

Τούς πληρώνουμε (τούς λαθρομετανάστες) μέ φόρους ἀπό τήν τσέπη μας
καί μάλιστα σέ περίοδο οἰκονομικῆς καταστροφῆς μας.
Ἀλλοιώνουν τό ὁμόεθνον καί ὁμόθρησκον ταῖς "ευλογίαις" τοῦ ΣΥΡΙΖΑ,
ἀπουσίᾳ  ἀπό πλευρᾶς του θνικῆς στρατηγικῆς  γιά ὁριοθέτηση στήν ὑποδοχή ΝΟΜΙΜΩΝ ἀλλοδαπῶν,
προκειμένου νά διασφαλίζεται ἡ ἐθνική προκοπή 
καί προστασία μας!
Οἱ περισσότεροι εἶναι ἰσλαμιστές (σχεδόν ὅλοι)
καί κάποιοι πυρομανεῖς..., πράκτορες 
καί φανατικοί τζιχαντιστές!!!
Τί δέν καταλαβαίνετε γιά τούς "Ἕλληνες"-"Ὀρθόδοξους"
καί ὄχι Ἑβραϊκῆς καταγωγῆς καί Μασώνους...πολιτικούς μας;...
Μήπως ἔρχονται οἱ λαθρομετανάστες σωρρηδόν 
εἰδικά τώρα πού ἔχουμε πολιτειακή ἀνωμαλία,
μέ προσεχή σκοπό νά γίνει χαμός στό ἐσωτερικό τῆς χώρας 
ἐν εὐθέτῳ χρόνῳ καί νά διαλυθεῖ εὐκολώτερα ἡ Ἑλλάδα;...  "Μπάστε σκύλοι ἀλέστε": ἡ πολιτική τῶν πολιτικῶν μας!

ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

 

Αλλοδαποί και γύφτοι καρπώθηκαν τις κάρτες σίτισης..
Έκπληκτοι είδαν οι πολίτες της Θήβας, αλλοδαπούς και γύφτους να γεμίζουν καρότσια με τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ της πόλης..

Αρχικά νόμιζαν πως δόθηκε το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ και είτε έσπευσαν στα ΕΛΤΑ για να το πάρουν, είτε τηλεφώνησαν για πληροφορίες…
Η οργή ξεχείλισε όμως, μόλις ενημερώθηκαν πως επρόκειτο για την κάρτα σίτισης, της οποίας τελικά δικαιούχοι, για άλλη μια φορά, είναι οι αλλοδαποί και οι γύφτοι!

Καλά διαβάζετε, εξαθλιωνόμαστε οι Έλληνες φορολογούμενοι, για να περνούν καλά, αυτοί που δουλεύουν, χωρίς να δηλώνουν εισοδήματα και μάλιστα στερώντας από έσοδα τα ασφαλιστικά μας ταμεία, καθώς κι εκείνοι που μας κλέβουν και μας ρημάζουν.
Εύγε στους εκάστοτε πολιτικούς, που ψηφίζουμε, για να ζήσουμε, υποτίθεται καλύτερα!

Πηγή: http://thivagr.blogspot.gr/

kaiomenivatos.blogspot 

2 σχόλια:

  1. Και πολλοί έλληνες πήραν την κάρτα σίτισης. Και δεν καταλαβαίνω γιατί οι ρατσιστές "νοιώθουν οργή' επειδή την έλαβαν και αλλοδαποί και γύφτοι!! Δικαιούχοι της κάρτας σίτισης είναι οι νόμιμοι κάτοικοι αυτής της χώρας με το συνολικό εισόδημα που μπαίνει στο σπίτι να είναι κάτω απο...300 ευρώ το μήνα. Άνθρωποι δηλαδή σε ακραία φτώχεια. Και πολλοί απο τους έλληνες και αλλοδαπούς απόρους δεν παίρνουν τίποτε απο πουθενά! Εάν αυτοί που κουτσομπολεύουν τον πλησίον ήταν σωστοί άνθρωποι, οργή θα ένοιωθαν που πιστώνονται τόσο λίγα λεφτά σε κάθε δικαιούχο. Πάρε 70 ευρώ και ζήσε εσύ ένα μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. evellyn
      Στο ιστολόγιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε εκφράσει την άποψη ότι η κάρτα σίτισης εμφανίσθηκε όχι για να λύσει το πρόβλημα της φτώχειας, αλλά να υποδουλώσει όσους έχουν ανάγκη. Εάν ήθελαν να κάνουν κάτι ουσιαστικό θα ήταν να βρουν θέση εργασίας σε όλους του ανέργους ώστε να ζήσουν αξιοπρεπώς, αυτό ζητά ο Ελληνικός λαός, δουλειά και όχι να περιμένει από την πενιχρή ελεημοσύνη του κράτους.

      Όπως αναφέρετε τα 70 Ευρώ είναι ένα ποσό που δεν φτάνει ούτε για ένα κιλό ψωμί, από την άλλη πλευρά το κράτος – ληστής φορολογεί μέχρι και τους ανέργους.

      Τέλος αν οι «λαθρομετανάστες» έχουν δικαίωμα στην κάρτα σίτισης όπως αναφέρει το δημοσίευμα τότε πραγματικά και εμείς δεν καταλαβαίνουμε το σχόλιο σας, αφού το να εισέλθει κάποιος παράνομα σε ένα κράτος (χωρίς βίζα ή χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα) είναι αιτία να αντιμετωπίσει τον νόμο αφού διαπράττει αδίκημα, και ακόμα περισσότερο όταν λαμβάνει αυτό το ποσό των 70 Ευρώ.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)