Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης για το κλείσιμο των τραπεζών...Με ποιο δικαίωμα οι τράπεζες έκλεισαν και κρατούν το μισθό τα αποθέματα και την σύνταξή των ελληνων;;;

Του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη

Με ποιο δικαίωμα οι τράπεζες έκλεισαν και κρατούν το μισθό μου ή την σύνταξή μου;
Αυτή την ερώτηση δέχτηκα από πολλούς φίλους της Ιεράς Μονής μας και από πνευματικά μου παιδιά.
Θεωρώ ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί πολλούς Έλληνες, γι' αυτό και απαντώ δημοσίως.
Αδέλφια μου, οι περισσότεροι πολιτικοί που κυβερνούν τα Κράτη και τους λαούς, είναι δυστυχώς επιλεγμένα πρόσωπα και όργανα συνήθως σκοτεινών δυνάμεων και ξένων κέντρων.
Ένα λαό τον γονατίζεις πρώτα οικονομικά και μετά τον κατευθύνεις εκεί που εσύ θέλεις.
Έτσι ενήργησαν όλοι οι πολιτικοί μας, γι' αυτό και δια νόμων άλλαξαν τον τρόπο πληρωμής των μισθωτών και των συνταξιούχων. Αποφάσισαν τα χρήματά σου, να μην σου δίνονται απευθείας στα χέρια σου από τον εργοδότη σου, αλλά μέσω

τρίτων, ξένων οργανισμών, όπως είναι οι Τράπεζες, ώστε μετά να σε οδηγούν οι τραπεζίτες εκεί όπου αυτοί θέλουν. Και ιδού σήμερα τα αποτελέσματα!!!
Ένας ολόκληρος λαός, δεν κάνει ότι θέλουν οι Τραπεζίτες, γι' αυτό και τον εκβιάζουν κλείνοντας την στρόφιγγα των χρημάτων, δίνοντάς του μόνο 60 ευρώ.

Εκβιάζεται ένας ολόκληρος λαός και οι άρχοντές του αδυνατούν να κάνουν κάτι... Διότι οι ίδιοι θέσπισαν αυτούς τους νόμους, να πληρωνόμαστε δηλαδή μέσω των τραπεζών. Έδωσαν δυστυχώς οι άρχοντες δια νόμου την εξουσία στο πρώτο θηρίο της Αποκαλύψεως που είναι οι Τραπεζίτες, με αποτέλεσμα να κυβερνούν σήμερα οι τράπεζες, λέγοντάς μας:
“Κάνετε όσα διατάσουμε και επιθυμούμε ή κλείνουμε τις τράπεζές μας και χάνετε τα χρήματά σας πεθαίνοντας από πείνα”!!! Ιδού γιατί μας οδήγησαν να λαμβάνουμε το μισθό μας, από τα χέρια των Τραπεζιτών.
Σας υπενθυμίζω αδελφοί μου, ότι όταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, το ίδιο ακριβώς θα κάνει. Θα εκβιάζει ωμά τους λαούς της γης λέγοντάς τους: “Θέλετε χρήμα; Δεχθείτε τις απόψεις μου, δεχθείτε το θέλημά μου, δεχθείτε το χάραγμά μου!!! Διαφορετικά κλείνω τις τράπεζες και χάνετε όλα τα χρήματά σας, πεθαίνοντας μετά από πείνα...”
Πριν να είναι αργά, ας αντισταθούμε τώρα. Ας ζητήσουμε τώρα την αλλαγή του τρόπου πληρωμής και καταβολής των μισθών και των συντάξεών μας. Αυτός που πληρώνει, αυτός και διατάζει. Όχι λοιπόν, στις πληρωμές μισθών και συντάξεων μέσω τραπεζών. Επιστροφή, στο παλαιό σύστημα πληρωμής.
Εύχομαι κάποιοι αδελφοί μας, να κατανοήσουν έστω και τώρα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια, από το 1984, αντιδρούμε στις ηλεκτρονικές κάρτες και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Γνωρίζαμε όταν ψήφιζαν αυτούς τους νόμους που θα μας οδηγήσουν.
Σε λίγο η γνώμη σου λαέ, δεν θα υπολογίζεται και ήδη δεν σε υπολογίζουν. Θα σε κυβερνούν και ήδη το βλέπεις, ότι σε κυβερνούν ξένοι Τραπεζίτες και όχι οι πολιτικοί που εσύ εξέλεξες. Κυβερνούν οι Τραπεζίτες εσένα και τη χώρα μας, το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Σε έκαναν να εξαρτάσαι από αυτούς, αφού πέτυχαν πρώτα να κρατούν τα χρήματά σου στα δικά τους χέρια.
Αντιστάσου τώρα!!! Ζήτα τώρα να αλλάξει το οικονομικό σύστημα πληρωμής και να επιστρέψουμε στον παλαιό τρόπο, διαφορετικά συνεχώς θα σε εκβιάζουν. Θα είσαι υποχρεωμένος να πειθαρχείς στις εντολές τους, για να λαμβάνεις τους μισθούς σου.
Πάρε τη ζωή σου και των παιδιών σου στα χέρια σου και αντιστάσου, πριν να είναι αργά. Αυτοί (οι Τραπεζίτες) αποφασίζουν για σένα και το μέλλον σου, χωρίς εσένα. Θέλεις να ζήσεις ως σκλάβος για ένα μισθό, κάνοντας υπακοή στα θελήματα των Τραπεζιτών ή ελεύθερος διώχνοντας από τη χώρα μας τους Τραπεζίτες; Στη δεύτερη επιλογή σου θα πεινάσεις μεν αφού αυτοί σου πήραν τον μισθό σου, αλλά δεν θα είσαι ΣΚΛΑΒΟΣ!!! Έρχεται σε λίγο μεγάλη οικονομική σκλαβιά σε όλη την Ευρώπη.
Μην ξεχνάτε, ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη στο ΙΓ’ Κεφάλαιο, μας λέει ξεκάθαρα ότι ο Αντίχριστος θα μας εκβιάζει λέγοντάς μας: «Δεν μπορείς να πουλήσεις ή να αγοράσεις κάτι, παρά μόνο όποιος δεχθεί και πάρει το χάραγμά μου».

Εύχομαι να ακούσετε την φωνή μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)