Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Μιλάμε για τα Λαμόγια, για τους προδότες! Μα εμείς είμαστε τα πρώτα λαμόγια και προδότες!

Απολύονται τα λαμόγια & οι αχρείαστοι ...Μιλάμε για το ακριβοδίκαιο, μιλάμε για δικαιοσύνη, μιλάμε για ισοπολιτεία, μιλάμε για κάθαρση, μιλάμε και τι δεν μιλάμε, για ένα δεν μιλάμε για τις δικές μας ευθύνες!
Μιλάμε σε συγκεντρώσεις, στις καφετέριες για παντός επιστητού, μιλάμε στα κόμματα που ανήκει ο καθένας και τα υπερασπιζόμαστε , χωρίς να ενδιαφερόμαστε από ποιους απαρτίζετε και τη μητρώο έχουν οι εκπρόσωποί μας , με τι προσόντα;;;
Κάνουμε απεργίες για την τιμή των όπλων 24 ώρες μην χάσουμε και το μεροκάματο και είμαστε αναπαυμένοι ότι κάναμε το καθήκον μας, συμμετέχουμε σε παράθυρα των προδοτικών ΜΜΕ, τρέχουμε πίσω από φανερούς προδότες και τους χαιρετάμε, και τους αναδεικνύουμε σε διαχειριστές μας και της πατρίδος μας, και κριμένοι πίσω από το δάχτυλο μας ξεχνάμε το χθες και θυμόμαστε μόνο το σήμερα!
Μας έπιασε ο πόνος για την σημερινή προδοτική κυβέρνηση των 6 μηνών και με μια γόμα σβήσαμε όλες τις προδοσίες και τους προδότες από την μνήμη μας και βλέπουμε μόνο μπροστά φορώντας παρωπίδες!
Η δικαιοσύνη και η λογική λέει αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι ότι θα έρθει και αυτών που κυβερνούν σήμερα η ώρα να τιμωρηθούν αν είναι αποδεδειγμένα προδότες.
Αλλά για να φτάσεις στην τιμωρία αυτών θα πρέπει να είσαι άμεμπτος, ηθικά και ιστορικά με την συνείδησή σου.
Είμαστε εντάξει με την ηθική μας συνείδηση;;;
Φυσικά όχι.
Όλα αυτά τα κόμματα που πέρασαν από αυτήν την ιερή βουλή των Ελλήνων είχαν ένα χαρακτηριστικό, έναν λαό… που άλλος δεν πήγαινε να ψηφίσει και ο άλλος ψήφιζε και οι δυο έχουν την ίδια ακριβώς ευθύνη, που μεταφράζετε
σε προσωπικό συμφέρων ή προσωπική πίκρα, ή αδιαφορία, τον λεγόμενο ζαμανφουτισμό και τα δυο είναι εναντίον της Ελλάδος και των παιδιών μας και οι δυο πλευρές μπαίνουμε στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ και ξεπλενόμαστε το ίδιο με αυτούς που αναδείξαμε, αν και προδότες τους αναδείξαμε σε εντολείς μας, σε ηγέτες μας, σε διαχειριστές της ζωής μας και της πατρίδος μας.
Αλήθεια πότε όλοι μαζί, κόκκινοι μαύροι, μπλε, πράσινοι, τουρκουάζ κατεβήκαμε σε διαδήλωση με αίτημα μόνο ένα και ενωτικό, μονοιασμένο, την άρση της ασυλίας και πλήρη δικαιοσύνη;;;

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο στα 65 μου χρόνια;;;
Πότε ζητήσαμε σύσσωμοι σαν Έλληνες να δικαστούν οι προδότες, απατεώνες, να κατασχεθούν οι περιουσίες τους και να αποδοθούν στην υγεία και την παιδεία και να πάνε φυλακή, όχι να εκτελεστούν, να πάνε φυλακή σε αγροτικές φυλακές να ξεπληρώσουν τα χρέη τους στον ελληνικό λαό, χωρίς να έχουν πάτημα για διχασμό;;;
Πότε ζητήσαμε σαν Έλληνες σαν μια γροθιά μόνο ένα αίτημα σε διαμαρτυρία διαρκείας μέχρι να ψηφιστεί με κατε επείγων άρση της ασυλίας και με έκτακτη προτεραιότητα να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι προδότες, απατεώνες, τοκογλύφοι, χωρίς ρεβανσισμούς, χωρίς αιτήματα εκτελέσεων και μίσους που οδηγούν σε διχασμό και εμφυλίους ;;;;
Ποτέ! Γιατί;;;
Γιατί εμείς είμαστε μεγαλύτεροι προδότες από αυτούς που εξουσιοδοτούμε να μας εκπροσωπήσουν, μας βολεύει το διαίρει και βασίλευε, μας βολεύει το ξέπλυμα των ευθυνών μας μέσω της ψήφου μας που είναι χωρίς ταυτότητα της ενοχής μας!
Αυτό που γίνεται σήμερα δεν είναι θέατρο του παραλόγου;;;
Λέμε στον πρωθυπουργό μην υπογράψεις μνημόνιο και την ίδια στιγμή μην βγεις από την Ευρώπη και το ευρώ!!!
Ας μου πει κάποιος πως μπορεί να γίνει αυτό;;;
Όταν ο ίδιος λαός με τους προδότες εκπροσώπους του του λένε μην γυρίσεις χωρίς συμφωνία!
Ωραία ο πρωθυπουργός είναι προδότης και γιατί οι υπόλοιποι πατριώτες της αντιπολιτεύσεις δεν το έριξαν ή και σήμερα δεν τον ρίχνουν;;;
Αφού είχαν αυτήν την δύναμη, αφού οι δικοί του δεν θα ψήφιζαν;;;
Ας αφήσουμε την υποκρισία και ας δούμε τις δικές μας ευθύνες με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά μας!
Αν και αυτός είναι προδότης θα έρθει ξ σειρά του, δεν νομίζετε ότι πρέπει να αρχίσουμε πρώτα από αλλού;;;
Αυτή η υποκρισία θα γραφτεί στην ιστορία ως μοναδική πολιτική τρέλα, δημοψήφισμα 62% μην υπογράψεις μνημόνιο ή κακή συμφωνία, οι ίδιοι σε γκάλοπ το 80% να μείνουμε στο ευρώ και την Ευρώπη, πως μπορεί να γίνει αυτό το τρελό σενάριο φαντασίας και τρέλας;;;
Ποιος άνθρωπος μπορεί να το εφαρμόσει.
Έλληνες και Ελληνίδες επιτέλους ας σταματήσουμε το ομαδικό θέατρο του προδοτικού παράλογου εαυτούλη μας και ας έρθουμε στο ύψος των ευθυνών μας.
Τα γκάλοπ και τα πουλημένα ΜΜΕ διαστρεβλώνουν την πραγματική εικόνα και παρουσιάζουν τον λαό ως παράφρονα, ότι δεν ξέρει τι θέλει.
Ξέρουμε τι θέλουμε;
Και πως το δείχνουμε;;;
Ακόμα δεν έχουμε κάνει το αυτονόητο , σοβαρή και υπεύθυνη αυτοκριτική, δεν διαπιστώσαμε τα λάθει μας , τα λάθη των πατεράδων μας, των παππούδων μας και συνεχίζουμε το ίδιο λάθος από το 1825, πλέον μαρτυρηθήκαμε δεν υπάρχει μέρος να κρυφτούμε, τα λάθη μας πνίγουν μας αφανίζουν έγιναν μπούμερανγκ και εμείς κάθε ημέρα και χειρότερα συνεχίζουμε να προσπαθούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας, πατριώτες το δάχτυλο είναι πολύ μικρό να κρύψει τα λάθη και τις προδοτικές συμπεριφορές μας.
Και λίγα περί προδοσίας, όταν πρόκειται για εθνικά θέματα και θέματα που αφορούν τρίτο πρόσωπο εάν γίνονται εν αγνεία του είναι προδοσία και ανάλογα και το μέγεθος της προδοσίας, προδοσία είναι και η αδιαφορία για το κακό που θα συμβεί στα παιδιά των άλλων και ενώ μπορούμε να το αποτρέψουμε δεν το κάνουμε, προδοσία είναι και η κατηγορία με ψέματα για τον άλλον που θα τον οδηγήσουν άδικα να χάσει την δουλειά του, να πάει φυλακή, να εκτελεστή, ακόμα μεγαλύτερη προδοσία είναι να συμβάλλεις να εκλεγεί ένας απατεώνας, ένας προδότης, ένας τοκογλύφος στην ιεραρχία της οιασδήποτε διοίκησης, ή εξουσίας, πρώτος προδότης είσαι εσύ που τον προωθείς που τον βοηθάς που τον ψηφίζεις και μετά αυτός, αφού του το ζητάς να είναι αυτό που είναι και για αυτό του δίνεις και εντολή με την ψήφο σου, είναι η εικόνα σου, του παραδίδεις την εξουσία.
Ακούω και διαβάζω να σκίζετε τα ιμάτια σας , γράφουν ιστοσελίδες δήθεν πατριωτικές, γράφουν οι φίλοι μου και οι αναγνώστες… Κανελλόπουλε είσαι προδότης, είσαι κωλοτούμπας, είσαι διπρόσωπος, είσαι φασίστας, είσαι πράσινος, μπλε, κόκκινος, τα έχεις παίξει, είσαι σχιζοφρενείς, είσαι εκείνο και το άλλο!!!
Δεν με ενοχλεί η κριτική, αφού ασχολούμαι με τα κοινά και τον επιδιώκω τον διάλογο και την δημιουργική κριτική, με ενοχλεί η υποκρισία.
Ναι είμαι όλα αυτά τα παραπάνω, είμαι όμοιος με εσάς, ακριβώς ίδιος με εσάς, με τις ευθύνες μου και τα λάθει μου, εσείς τα δικά σας τα ξέρετε, εσείς σε όλα αυτά που συμβαίνουν ήσαστε αμέτοχοι, αλήθεια όταν γράφετε, όταν συνομιλείτε για παντός επιστητού βλέπετε πρώτα τον καθρέφτη σας;;;
Μήπως δεν τον κοιτάτε γιατί φοβάστε αυτό που θα δείτε;;;
Όλοι εσείς οι κριτές των πάντων, που τα έχετε κάνει τέλεια, ποτέ δεν κάνατε μια εμπεριστατωμένη πρόταση εφαρμόσιμη βάζοντας και την υπογραφή σας αναλαμβάνοντας την ευθύνη.
Κάνε κάθαρση και κριτική στον εαυτό σου, για να μπορείς να κάνεις στον άλλον.
Θέλετε τελικά να αφήσουμε την υποκρισία και το θέατρο;;;
Θέλετε να τα κάνετε σωστά για μια φορά;;;
Να πάψετε να προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλό σας, θα κοιτάτε πρώτα τα μούτρα σας και την ψυχή σας στον καθρέφτη σας;
Αν ναι, ένας είναι ο πατριωτικός δρόμο, ένας είναι δρόμος που θα εξαλείψει κάθε πιθανότητα για εμφύλιο, ένας είναι ο δρόμος για την σωτηρία της πατρίδος μας και των παιδιών μας, εδώ και τώρα.
Όλος ο λαός στις πλατείες, στα πεζοδρόμια και όταν λέμε όλος ο λαός, εννοούμε όλος ο λαός και τα 10 εκατομμύρια εκτός από τους αρρώστους τον στρατό και την αστυνομία, όλος ο λαός να μην μπορεί να επέμβει ούτε ο στρατός, ούτε η αστυνομία, όλος ο λαός σε λευκή απεργία με ένα μόνο αίτημα έξω από την βουλή, σιωπηλά με ένα πλακάτ που θα γράφει, εδώ και τώρα λαμόγια ψηφίστε μέχρι το πρωί, αλλιώς δεν βγαίνετε έξω και εμείς δεν φεύγουμε από εδώ, ψηφίστε την άρση της ασυλίας και εμείς θα ξανά έρθουμε εδώ πάλι ενωμένοι αν δεν οδηγήσετε βάσει με στοιχεία όλους τους προδότες, απατεώνες, τοκογλύφους των 20 τελευταίων χρόνων στην δικαιοσύνη και στην φυλακή!
Βγάλτε τους δολοφόνους από την φυλακή είναι λιγότερο επικίνδυνοι, αυτοί σκοτώνουν ένα δυο τρεις, οι παραπάνω που αναφέρω σκοτώνουν χιλιάδες, εκατομμύρια, με αυτούς θα γεμίσουμε τις φυλακές για να κάνουν δημόσια έργα σε όλη την Ελλάδα να ξεχρεώσουν τα χρέη τους προς τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα!
Επιτέλους δεν αντέχω άλλο υποκρισία, κλαίει η ψυχή μου, πονώ, θλίβομαι, όχι άλλο υποκρισία, όχι άλλο ψέμα.
Είμαστε όλοι το ίδιο υπεύθυνοι και έχουμε όλοι το ίδιο καθήκον, ας το πράξουμε, είναι τόσο απλό.
Ας αρχίσουμε σήμερα, εγώ θα το κοινοποιήσω παντού, κάντε και εσείς το ίδιο να δούμε ποιος είναι πατριώτης και υπεύθυνος και ποιος είναι υπεύθυνος Έλληνας πολίτης;;;
Η πρόταση είναι λευκή απεργία σε όλες τις πλατείες και έξω από την βουλή με ένα αίτημα, άρση της ασυλίας και δίκαιη δίκη όλων των παραπάνω που αναφέρω.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!!!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για το κατάντημά μας, άλλος λίγο και άλλος πολύ. Αυτό που θα μας σώσει είναι η μετάνοια, όσα ντου, όσες επιθέσεις, όση αντίσταση κι αν κάνουμε, τώρα πλέον δεν βοηθάνε την κατάσταση, αλλά περισσότερο την οξύνουν.. πρέπει να πάθουμε, για να μάθουμε, το αξίζουμε σαν λαός, αλλά μην μας παίρνει από κάτω, όταν ο άνθρωπος σηκώσει τα χέρια ψηλά, καταλαβαίνει τα λάθη του, έρχεται εις εαυτόν, ταπεινώνεται και τότε αναλαμβάνει ο Θεός. Δεν είναι υπερβολή να το πούμε, οι δοκιμασίες που θα έρθουν θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε προς το καλύτερο, πίστη θέλει να έχουμε και υπομονή, μην χάσουμε το κουράγιο μας, δεν θα χαθούμε, θα αντέξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)