Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Τέλος ο Ανδρέας Γεωργίου από την ΕΛΣΤΑΤ


gewrgiouΑπομακρύνεται επιτέλους ο υπόδικος πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέας Γεωργίου


Με απόφαση του ήδη παραιτηθέντος υπουργού Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη με ημερομηνία 2 Ιουνίου 2015, προκηρύσσεται η θέση του Προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ) για 5ετή θητεία και απευθύνεται ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης, ότι ο Πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ επιλέγεται από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών, ύστερα από δημόσια προκήρυξη, με πλειοψηφία τεσσάρων πέμπτων (4/5) των μελών της.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για διορισμό στην προκηρυσσόμενη θέση και διαθέτουν τα απαιτούμενα από την παρούσα προκήρυξη τυπικά και ουσιαστικά προσόντα πρέπει να υποβάλουν αίτηση και βιογραφικό σημείωμα αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού συνδέσμου: https://online.ekdda.gr/applications.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 6/7/2015 έως 15/7/2015 (ώρα 14:00). Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται εντός της ανωτέρω προθεσμίας ή στον ανωτέρω σύνδεσμο δεν εξετάζονται. Ομοίως, δεν εξετάζονται οι αιτήσεις, οι οποίες υπέχουν θέση υπεύθυνης δήλωσης, στις οποίες ο ενδιαφερόμενος δεν βεβαιώνει ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του κωλύματα διορισμού για τη θέση του Πρόεδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. ή ότι θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες προς άρση τυχόν ασυμβιβάστων που προαναφέρονται, εφόσον επιλεγεί.

 

olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)