Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Στέλνουν σε δίκη 40 άτομα για τα θαλασσοδάνεια του ΤΤ!


ttΠρόταση της εισαγγελέα

40 άτομα της οικονομικής ελίτ της χώρας ζητεί να παραπεμφθούν σε δίκη η εισαγγελέας Μαρία Σουκουρά – Κατσιδάκη για την υπόθεση των θαλασσοδανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μεταξύ των οποίων βρίσκονται πασίγνωστοι επιχειρηματίες, εφοπλιστές, ανώτερα τραπεζικά στελέχη.


Η εισαγγελέας προτείνει την παραπομπή πρώην στελεχών του ΤΤ, επιχειρηματιών και άλλων εμπλεκομένων για δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που είχαν χορηγηθεί από το 2008 έως το 2010 στους συγκεκριμένους επιχειρηματίες των οποίων προτείνεται η παραπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορίες για τις οποίες προτείνεται να δικαστούν τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι της απιστίας, της απάτης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Σημειώνεται ότι η τελική απόφαση παραπομπής των 40 εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση θα ληφθεί από το Τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο του Εφετείου Αθηνών.

 olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)