Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Διαβούλευση μέχρι στις 25/5/15: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ

Άρτεμις Βουληφόρος
Η άποψη του Ινστιτούτου είναι ότι το νομοσχέδιο στην παρούσα μορφή του παράλογο αλλά και ότι επιβάλλει καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ των Ελλήνων μέσω της ισλαμοποίησης της χώρας. Οδηγεί ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ στην κατάργηση της κοινωνικής συνοχής, της ειρήνης και δημοκρατίας στην Χώρα μας. Διότι:
(α) Η ιδιότητα του “έλληνα ιθαγενή” πρέπει να δίδεται σε αλλοδαπούς μόνον όταν πληρούν προϋποθέσεις. Διότι ο ιθαγενής (indigenous στην Αγγλική, βλ. σχ. Διακήρυξη του ΟΗΕ), έχει σαφή και διακριτά χαρακτηριστικά όπως γλώσσα, πολιτισμό, ιδιαίτερα ήθη και έθιμα, ιστορική συνέχεια στο πέρασμα των αιώνων και άρρηκτη σχέση με τον ιδιαίτερο γεωγραφικό χώρο που ονομάζει πατρίδα του.
(β) Η ιδιότητα του “έλληνα ιθαγενή” πρέπει να δίδεται μόνον σε αλλοδαπούς των θρησκειών που δεν αρνούνται επισήμως, μέσω των διακηρύξεων της θρησκείας τους:  το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ (οι Τζιχαντιστές, καταργούν τους πολιτισμένους νόμους και τη δικαστική εξουσία, επιβάλλουν τη Σαρία και σφάζουν στο "γόνατο"), τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ θεσμούς των Ελλήνων, την ΙΣΟΤΗΤΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των
πολιτών, την ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ των Ελλήνων, την έλλειψη ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ (ακόμη και όταν υπάρχουν θρησκευτικές διαφορές, οι Έλληνες ΔΕΝ ΣΦΑΖΟΥΝ τον αλλόθρησκο, απεναντίας οι ανθρωπιστικές μας δράσεις επιβεβαιώνουν ότι συμπονούμε τους αδύναμους κάθε θρησκείας), απειλούν ρητά την κοινωνική συνοχή, ειρήνη και δημοκρατία στην Χώρα μας.
Σύμφωνα με δημοσκοπική έρευνα (Mirza, Λονδίνο 2007 [2] ) σε βρετανούς μουσουλμάνους β΄γενιάς ηλικίας 16-24 ετών, σχεδόν το 40% των ερωτηθέντων νεαρών δήλωσε πως θα προτιμούσε να στείλει τα παιδιά του σε Ισλαμικό σχολείο, θα προτιμούσε να ζει υπό τον Ισλαμικό νόμο και πιστεύει ότι θα πρέπει να τιμωρούνται με θάνατο όσοι Μουσουλμάνοι προσηλυτισθούν σε άλλη θρησκεία. Έρευνες με ανάλογα ευρήματα πάμπολλες. 

(γ) ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ» ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΜΟΝΟΝ «ΥΠΗΚΟΟΙ». Λέμε απλά «ΟΧΙ » ! Το ΌΧΙ που είπαν οι Έλληνες του ’40 και του ’21, στους οποίους οφείλουμε τις σημερινές ελευθερίες μας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

To Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου Τροποποίηση Διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας και άλλες διατάξεις, με το οποίο ρυθμίζονται θέματα απόδοσης ιθαγένειας και μεταναστευτικής πολιτικής.
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αναστασία Χριστοδουλοπούλου καλεί όλους τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς να συμμετέχουν από σήμερα στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση επί του νομοσχεδίου, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους  μέχρι  και την 25η Μαΐου 2015 και ώρα 14.00, ώστε να συμβάλλουν στη βελτίωση των διατάξεων της προτεινόμενης ρύθμισης.
 Η Αν. Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Αναστασία Χριστοδουλοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)