Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ο Βαρουφάκης που παίζει με τις λέξεις.



Σχόλιο ιστολογίου:
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση ότι το Σύριζα με τον Βαρουφάκη στοχεύει σε επικοινωνιακό  σόου, απαγορεύοντας λέξεις και αντικαθιστώντας τες με σοφιστικέ παραλλαγές.
Η Μέρκελ δεν αναφέρεται στους «θεσμούς» αλλά στην Τρόικα και αναρωτιόμαστε προς τι όλη αυτή η μπαρουφολογία, αφού είναι το ίδιο, τι εννοεί ο ποιητής με την ανακοίνωση του που ακολουθεί.
Φαίνεται το Σύριζα απαρτίζεται από ηλίθιους ή μήπως από ψευτόκουλτουριάρηδες  που κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, μάθαμε και εμείς έτσι την δικιά τους γλώσσα, τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις να τις λέμε συμφωνίες….


Βαρουφάκης: Η Μέρκελ είπε τη λέξη Τρόικα από... αδράνεια

Βαρουφάκης: Η Μέρκελ είπε τη λέξη Τρόικα από... αδράνεια Για στιγμή... αδράνειας μίλησε ο Γιάνης Βαρουφάκης ερωτηθείς για τη λέξη «Τρόικα» που χρησιμοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Γερμανίδα καγκελάριος.

Σε ερώτηση πως σχολιάζει το ότι η Ανγκελα Μέρκελ αναφέρθηκε σήμερα στη λέξη «τρόικα», είπε πως θεωρεί πως η κ. Μέρκελ είναι ιδιαίτερα σταθεροποιητικός.....

iefimerida.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)