Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τρόμος Βενιζέλου για τις αποκαλύψεις Καμμένου σχετικά με υποβρύχια και ελικόπτερα. Ακόμα δεν είδατε τίποτα κύριε Βενιζέλο.



Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ..τέρμα οι πλάκες Καθίστε αναπαυτικά να δειτε αύριο τι θα έρθει για τον Ματαντό.
Σε λίγες ημέρες τι θα έρθει για την εταιρεια που εκπροσωπούσε ο ξάδελφος του Παπακωνσταντίνου, επί υπουργείας δικής σας.


Καλά κάνετε και ανησυχείτε…

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο.
Ο υπουργός άμυνας μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό είχε δηλώσει ότι τον ενημέρωσε για θέματα διαφθοράς στα εξοπλιστικά όπου υπάρχουν «πολύ σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία-από τα οποία προκύπτουν πιθανά κακουργήματα και πάρα πολλά χρήματα, τεράστια ποσά, τα οποία έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός
και για τα οποία θα ελεγχθούν οι υπεύθυνοι ποινικά και αστικά». Αναφέρθηκε, ιδιαίτερα, σε δύο υποθέσεις: Των ελικοπτέρων NH-90 που ξεκινά το 2003 και συνεχίζεται έως σήμερα και των υποβρυχίων η οποία ξεκινά το 1998.
Οι δηλώσεις αυτές εξαγρίωσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Άμυνας από 7 Οκτωβρίου 2009 μέχρι 17 Ιουνίου 2011
«Τέρμα οι πλάκες, οι φτηνοί υπαινιγμοί, οι συκοφαντίες και η λάσπη ως περιβάλλον στο οποίο άνθισαν συγκεκριμένα δημόσια πρόσωπα ευνοημένα από τη συγκυρία. Η περίοδος των εύκολων και ατεκμηρίωτων λόγων τελείωσε για το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».Τώρα έχουν ευθύνη για κάθε ώρα που περνάει μέσα στα ψέματα, χωρίς στρατηγικό σχέδιο, επιφέροντας μεγάλη βλάβη στην οικονομία και τους πολίτες» ανέφερε σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ.
Και καταλήγει: «Οποιος έχει και θέλει να στείλει οτιδήποτε, ας το στείλει με αρμόδιο και σοβαρό τρόπο στη Βουλή, για να πάει ο καθένας στις σωστές του διαστάσεις. Δεν είναι όλοι ίδιοι και όμοιοι στην πολιτική».

http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/03/t.html#ixzz3TMM4XZKm

olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)