Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Die Linke: Ευθύνες στην Μέρκελ για την αποτυχία της τρόικας

Στην καγκελάριο Μέρκελ καταλογίζει την ευθύνη για την αποτυχία της τρόικας, ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) Γκρέγκορ Γκίζι, ενώ παράλληλα την θεωρεί υπεύθυνη για την αντιπαράθεση με την Ελλάδα στην κυβέρνηση της χώρας του.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Die Zeit» υποστηρίζει ότι η πολιτική της τρόικας από την ΕΕ έχει αποτύχει και με αυτό έχει αποτύχει η Μέρκελ, διότι είναι η δική της πολιτική, ενώ παράλληλα προσθέτει ότι το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και η Ευρωπαϊκή
Επιτροπή ακολούθησαν την αρχή της αποσύνθεσης αντί της ανοικοδόμησης των υπερχρεωμένων κρατών.

«Ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να συνεργαστεί πιο στενά με την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, αλλά και τη Γαλλία», επισημαίνει ο Γκίζι και τονίζει ότι οι άλλες υπερχρεωμένες χώρες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελλάδας και να πάρουν επίσης αποστάσεις από την Καγκελάριο.

«Αυτό θα μπορούσε να στριμώξει την κυρία Μέρκελ» προσθέτει.

fpress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)