Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η Κινα για άλλη μια φορά, ασπίδα για την Ελλάδα.


Πριν απο τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνεχείς διαβουλεύσεις με κινέζους αξιωματούχους, που δεν ειδαν το φως της δημοσιότητας.
Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος χαίρει μεγάλης εκτίμησης απο την κινέζικη πλευρά που τον χαρακτηρίζει ως «έντιμο και δημιουργικό πολιτικό» καθώς ο νευραλγικός ρόλος του κατά την πρώτη συμφωνία με την Cosco ηταν καταλυτικός, αν και σκληρός προς την Κινέζικη πλευρά. Οι Κινέζοι όμως που τιμωρούν την παράνομη δοσοληψία πολιτικών με θάνατο, δυο χαρακτηριστικά εκτιμούν: Την φιλοπατρία και την εντιμότητα.
Αυτός ειναι ο τρόπος που επενδύουν και στηρίζουν πολιτικούς και κυβερνήσεις. Το αντίθετο απο τους Γερμανούς που εκτιμούν τους δοσιλογους και τους διεφθαρμένους.
Στην παρούσα φάση, η Κίνα ειναι ο ισχυρότερος σύμμαχος για την Ελλάδα, διότι κρατούν στα χέρια τους κολοσσιαίο χρεος δυτικών χωρών τοσο σε δολάριο όσο και σε Ευρώ.
Μην ξεχνάμε οτι η Κινα στήριξε και την Αργεντινή, όταν όλοι την θεωρούσαν «χρεοκοπημενη».
Η Κίνα όμως ειναι και ο λόγος που η Ελλάδα έμεινε στην Ευρωζώνη, όπως είχαμε αποκαλύψει εδω: Η Κινα έσωσε την Ελλαδα και οχι οι κυβερνήσεις και τα μνημόνια!

Η προσέγγιση με την Κινα λοιπόν που την υποστηρίζουμε απο το 2008, είναι εξαιρετικής σημασίας για το Έθνος. 

olympia.gr 



Σχόλιο ιστολογίου:
Πολλά διαβάζουμε από «σοβαρά» ιστολόγια, όμως κάπου βαθιά μέσα μας δεν έχουμε πεισθεί για το τι μπορεί να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι θα το στηρίξουν σε διεθνές επίπεδο.
Για να μην φανούμε προκατειλημμένοι με το νέο κόμμα που δεν έχει κυβερνήσει ποτέ και  έλαβε την εξουσία από τον λαό από όσα του υποσχέθηκε, ο καιρός άλλωστε θα τα δείξει όλα.
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι πριν λίγο από την πλευρά της αντιπολίτευσης μιλούσε εκ του ασφαλούς, ένα είναι σίγουρο, ο λαός πλέον έχει απαιτήσεις από το κόμμα που ιδεολογικά είναι πιο κοντά του από οποιονδήποτε άλλο ! !!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)