Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία συμμετοχή στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος

Σε επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας στον Πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη,  ενημέρωσε για την απόφαση του κόμματος να μην συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος.

«Κύριε Πρόεδρε», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην επιστολή του, «σας γνωστοποιώ, εκ μέρους της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ότι στην παρούσα φάση και εν όψει μάλιστα της άμεσης προσφυγής στη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, δεν θα συμμετάσχουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, που συγκροτείται με αρμοδιότητα τη συνταγματική αναθεώρηση».

Ο κ. Τσίπρας επίσης τόνισε «επί της ουσίας, για τη σκοπιμότητα της έναρξης της συζήτησης για τη συνταγματική αναθεώρηση σ' αυτή τη φάση και εφόσον δεν προηγηθούν εθνικές εκλογές, έχουμε τοποθετηθεί -από του βήματος της Βουλής- στην πρόσφατη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2015».

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)