Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Άρχισαν να καταθέτουν πινακίδες οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων - Προβλέψεις για μεγάλη απώλεια εσόδων

Περισσότεροι από 135.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων ενδέχεται να καταθέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, αδυνατώντας να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας τους, σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Αν αυτό συμβεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τότε οι απώλειες εσόδων θα ξεπεράσουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ που έχουν ήδη προϋπολογιστεί.
Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. που έχουν δηλώσει «ακινησία» για τα οχήματά τους και έχουν παραδώσει τις πινακίδες τους στις ΔΟΥ υπερβαίνουν ήδη τους 50.000, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά καθώς θα πλησιάζουμε στην 31η Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)