Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τα εισοδήματα του Στουρνάρα και... η φουκαριάρα η μάνα του

Έχει, μαζί με την σύζυγο του, ετήσιο εισόδημα 272.000 ευρώ. Διαθέτουν οικογενειακές καταθέσεις 225.000 ευρώ. Στην κατοχή του βρίσκονται οκτώ ακίνητα σε Κηφισιά, Μαρούσι, Αθήνα, Στύρα Ευβοίας, Γλύφα Φθιώτιδας και δυο στη Σύρο. Εχει ακόμη μετοχές αξίας 27.700 ευρώ σε τραπεζικό οργανισμό.

Ονομάζεται Γιάννης Στουρνάρας, ήταν υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά στον καιρό της οποίας εκμηδενίστηκε το εισόδημα της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων και η ανεργία κοντεύει να αγγίξει το 30%. Και συν τις άλλοις... αφήνει την μητέρα του να ζει με 500 ευρώ, όπως ο ίδιος "ομολόγησε" σε πρόσφατη τηλεοπτική σου συνέντευξη.

Τα στοιχεία προκύπτουν απο την δήλωση "πόθεν έσχες" του πρώην υπουργού Οικονομικών

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)