Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 150 γυναίκες που αρνήθηκαν γάμο με τζιχαντιστές

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 150 γυναίκες που αρνήθηκαν γάμο με τζιχαντιστέςΤο υπουργείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ιράκ αποκάλυψε ότι το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 150 γυναίκες στη Φαλούτζα, στην περιφέρεια της Ανμπάρ, επειδή αρνήθηκαν να παντρευτούν τζιχαντιστές
Μάλιστα, ορισμένες από τις γυναίκες, ήταν εγκυμονούσες.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι τζιχαντιστές βίασαν πολλές γυναίκες, τις οποίες αποκαλούν «λάφυρα πολέμου».
«Ο οπλαρχηγός στο Ισλαμικό Κράτος, ο Αμπού Ανάς Λιμπιάν (Abu Anas Libyan) σκότωσε 150 Ιρακινές επειδή αρνήθηκαν να παντρευτούν τζιχαντιστές, ορισμένες από τις εκτελεσθείσες ήταν έγκυες», αναφέρει η ανακοίνωση του ιρακινού υπουργείου.

Οι γυναίκες εκτελέστηκαν ομαδικά και τα σώματά τους κατέληξαν σε ομαδικούς τάφους στις περιοχές Ζαγκαρίντ, Χάι Τζολάν και Σακλαγουία.

tribune.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)