Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ «ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ»;



Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Κύριοι Βουλευτές,
Ως ανωτέρω αναφέρεται ο κ. Καρατζαφέρης, μη έχων το 2008κυβερνητική αρμοδιότητα ως μη ων κυβερνητικός βουλευτής τότε, (είχε διαγραφεί από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή από το 2000, επειδή είχε…..
…………..δηλώσει ότι ο Κώστας Καραμανλής στηριζόταν περισσότερο από ότι έπρεπε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο), κατηγορείται ότι βρέθηκε σε λογαριασμό του έμβασμα από των αντιπρόσωπο των Super Puma στην Ελλάδα.
Αυτό προφανώς οδηγεί στο συμπέρασμα, ως συνηθιζόταν παλιά (πχ γύρω στο
1990 χωρίς τότε να απαγορεύεται), ότι ίσως το έμβασμα να αποτελούσε ενίσχυση του κόμματος του.

Αυτό με τη σειρά του οδηγεί στο συμπέρασμα, αν η σκέψη είναι ορθή και δεν υπάρχει άλλος λόγος (δεν γνωρίζω αν ο κ. Καρατζαφέρης ήταν σε καμία επιτροπή για τα Super Puma), ότι παρόμοια ενίσχυση από τον αντιπρόσωπο των Super Puma θα πρέπει να πήραν και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη και τα άλλα μεγάλα κόμματα.

Δεδομένου ότι αυτό είναι πολύ πιθανόν, δεν νομίζω ότι χρειάζεται «ανώνυμη» καταγγελία για να ψάξει και γι αυτό ο κύριος εισαγγελέας. Ειδικότερα στα μεγάλα αλλά και και σε όλα τα τότε κόμματα.  Ακόμα και στους σκοπιανοοικολόγους.

Αν αυτό δεν γίνει, τότε σύμφωνα με τα ανωτέρω,  αυτό θα αποτελεί μεγάλη αδικία εις βάρος του κ. Καρατζαφέρη.

tolimeri.wordpress 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)