Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Μαζική δολοφονία 28 Χριστιανών από τζιχαντιστές που δεν αρνήθηκαν τον Χριστό

Χιλιάδες νεομάρτυρες Χριστιανοί σε όλο το κόσμο σφαγιάζονται και δολοφονούνται, γιατί δεν θέλουν να απαρνηθούν τον αληθινό Θεό, τον Ιησού Χριστό.
Αθώοι, άοπλοι πολίτες γίνονται μάρτυρες του Ιησού Χριστού σε όλο το κόσμο και, σήμερα, στη Κένυα.

Ο Θεός να συγχωρέσει τους θύτες και να αναπαύσει στη Βασιλεία των Ουρανών τους νεομάρτυρες. 
Πολλοί Έλληνες αμφισβητούν τα συναξάρια της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, με τους δεκάδες/εκατοντάδες χιλιάδες νεομάρτυρες, στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Κι όμως, τα σημερινά γεγονότα αποδεικνύουν καθημερινά τι πραγματικά συνέβαινε στα 500 χρόνια της Τουρκοκρατίας! Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα, οι Χριστιανοί αρνήθηκαν να διαβάσουν το Κοράνι και γι’αυτό εκτελέστηκαν! Ταμάμ!
Τουλάχιστον 28 επιβάτες ενός λεωφορείου εκτελέστηκαν νστη βορειοανατολική Κένυα, κοντά στα σύνορα με τη Σομαλία, ανακοίνωσε ο διοικητής της αστυνομίας
της πόλης Μαντέρα, ο Νόα Μουαβίντα, αποδίδοντας την επίθεση στους αντάρτες της ισλαμιστικής οργάνωσης Αλ Σεμπάμπ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω (…) ότι 28 αθώοι ταξιδιώτες σκοτώθηκαν βίαια από τους Σεμπάμπ», δήλωσε ο Μουαβίντα, διευκρινίζοντας ότι οι δράστες ανάγκασαν τον οδηγό του λεωφορείου να το ακινητοποιήσει και στη συνέχεια το οδήγησαν στην άκρη του δρόμου και εκτέλεσαν τους επιβάτες που δεν ήταν μουσουλμάνοι.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Ερυθρός Σταυρός της Κένυας επιβεβαίωσε τον απολογισμό της επίθεσης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, αφού έστειλε ομάδες του στο σημείο του συμβάντος. «Υπήρχαν περίπου 60 επιβάτες στο λεωφορείο (…) οι αντάρτες του έστησαν ενέδρα περίπου 8 χιλιόμετρα από την έξοδο της Μαντέρα, μιας πόλης στα σύνορα με τη Σομαλία», εξήγησε ο διοικητής της αστυνομίας.

Το λεωφορείο, που είχε προορισμό το Ναϊρόμπι, αναχώρησε από τη Μαντέρα περίπου στις 05:45 (τοπική ώρα, 04:45 ώρα Ελλάδας). Μόλις σταμάτησε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο, οι δράστες ανάγκασαν τους επιβάτες να κατέβουν από αυτό και τους χώρισαν σε δύο ομάδες: μουσουλμάνους και μη μουσουλμάνους, διευκρίνισε ο Μουαβίντα.

Οι ένοπλοι ανέβηκαν και πάλι στο λεωφορείο με όσους επιβάτες δεν ήταν μουσουλμάνοι και προσπάθησαν να φύγουν. Όμως το όχημα κόλλησε στις λάσπες και δεν μετακινούταν, οπότε «εκτέλεσαν τους ομήρους», κατάληξε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι οι δράστες διέφυγαν στη Σομαλία.

agioritikovima.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)