Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΟ-NΑΖΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ

Εθνική Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος
ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ
Καλημέρα από την ΕΟΔΑΦ. Παρακαλούμε για την προώθηση του πιο κάτω μηνύματος προς όλους τους πολίτες, και κυρίως: 
προς τα e-mails των βουλευτών και ΜΜΕ που έχουμε μετά το τέλος του κειμένου.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές:
Ο νέος νόμος Ειδικής Αγωγής που φέρνει προς ψήφιση το υπουργείο Παιδείας, εγκαθιδρύει στην Εκπαίδευση των παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος, νέες μεθόδους, που στην επίσημη παγκόσμια επιστημονική βιβλιογραφία χαρακτηρίζονται ως οι πλέον επιβλαβείς και καταστροφικοί παράγοντες για την υγεία τους.
Τους επιβάλλει δηλαδή μεθόδους που στην ιατρική επιστήμη χαρακτηρίζονται ως μέθοδοι επιστημονικά μελετημένηςκακοποίησης.
-Επομένως, επιβάλλονται και θεσμοθετούνται  δια νόμου (!!!) στη χώρα μας, μέθοδοι που μεταπολεμικά, έχουν χαρακτηριστεί από την Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ως «απάνθρωπες μεταχειρίσεις και βασανισμοί», τους οποίους η πολιτισμένη Δημοκρατική Ανθρωπότητα, οι διεθνείς
οργανισμοί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ο ΟΗΕ, μετά τον πόλεμο και τα εγκλήματα του ναζισμού, δεσμεύτηκαν να καταδικάζουν και να καταπολεμούν, υπερασπίζοντας τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα.

-Γιατί το κάνει αυτό το υπουργείο Παιδείας και η (συγ)κυβέρνηση;;;
-Για να κάνουν «οικονομία» στα Ανθρώπινα Δικαιώματα των παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος και να περικόψουν τις παροχές που υποχρεούνται να τους εξασφαλίζουν, ώστε τα χρήματα των κοινωνικών παροχών τους, να «περισσέψουν» για χρηματοδότηση των πολιτικών σκοπιμοτήτων.
-Για να εξαναγκάζονται τα παιδιά αυτά να εγκαταλείπουν την Δημόσια Εκπαίδευση, ώστε τα τεράστια ποσά που δίνουν οι διεθνείς οργανισμοί για την Εκπαίδευσή τους, να «περισσεύουν», μένοντας έτσι στα χέρια των κυβερνώντων και της κομματικής διαφθοράς, (όπως και τα χρήματα που οι Έλληνες φορολογούμενοι δίνουμε για κοινωνικές υπηρεσίες).
Δηλαδή, αθώα ανάπηρα παιδάκια βασανίζονται για την χρηματοδότηση των «ημέτερων», των κομματικών σκοπιμοτήτων και της διαφθοράς.
-Επίσης, για να εξυπηρετηθούν οι μαζικές απολύσεις Εκπαιδευτικών (ειδικής και κυρίως γενικής Εκπαίδευσης), χάριν της μείωσης των κοινωνικών υπηρεσιών, προς χρηματοδότηση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, των «ημέτερων» και της διαφθοράς.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία Δημοκρατικής χώρας, που εισάγονται στην νομοθεσία μέθοδοι, τις οποίες η έγκυρη παγκόσμια επιστημονική βιβλιογραφία, χαρακτηρίζει επίσημα ως μεθόδους βλάβης της υγείας - δηλ. ως μεθόδους κακοποίησης και βασανισμού.

-Η εξήγηση του θέματος, αναλύεται στα δύο σχετικά αποσπάσματα της επίσημης τοποθέτησης της Εθνικής Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα των παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος (ΕΟΔΑΦ), τα οποία είναι συνημμένα στο παρόν mail.

   -Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι με τον νέο νόμο, η Ελληνική κυβέρνηση, αφού χρησιμοποιήσει τα παιδιά με αναπηρίες του Αυτιστικού Φάσματος ως «κράχτη» για την λήψη χρημάτων από τους  διεθνείς οργανισμούς (και όχι μόνο), στη συνέχεια εφαρμόζει τον αποκλεισμό και βασανισμό τους, ώστε να μένουν στα χέρια της  τα χρήματα αυτά που δικαιούνται τα παιδιά.

  -Για ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελληνική κοινωνία, ο νέος νόμος σημαίνει την δημιουργία ενός διοικητικού υπόκοσμου κρατικών στελεχών, πρόθυμου να διατάζει και να εφαρμόζει ακόμη και τον βασανισμό αθώων ανάπηρων παιδιών χάριν των συμφερόντων των κρατούντων. Σημαίνει δηλαδή το «χτίσιμο» ενός βαθειά ναζιστικού - διεφθαρμένου κράτους, εχθρικού προς τον πολίτη και τα Δικαιώματά του.

  -Η ΕΟΔΑΦ, ως ο αρμόδιος κοινωνικός φορέας που παρακολουθεί την υπόθεση, οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες και την Ελληνική κοινωνία ποιοι βουλευτές έπραξαν το καθήκον τους καταψηφίζοντας και απορρίπτοντας τον απάνθρωπο νόμο και τις νεοναζιστικές διατάξεις του - και ποιοι από την άλλη πλευρά ψήφισαν την παραβίαση Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και τον βασανισμό αθώων ανάπηρων παιδιών, καταπατώντας  τα Ανθρώπινα και Συνταγματικά Δικαιώματα,  το Σύνταγμα και το Δημοκρατικό πολίτευμα τα οποία έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται:  
Ώστε οι πολίτες να ξέρουν τι πραγματικά μπορούν να περιμένουν από τον κάθε υποψήφιο που ζητάει την ψήφο τους.

  -Πριν χρόνια, είδαμε την ταινία «slam dog milionair», στην οποία ο υπόκοσμος των «νταβατζήδων της αναπηρίας» μιάς τριτοκοσμικής χώρας, χρησιμοποιούσε ανάπηρα παιδάκια στην οργανωμένη επαιτεία, και στη συνέχεια τα βασάνιζε για να αρπάξει τα χρήματα της φιλανθρωπιούσας επαιτείας στην οποία τα υποχρέωναν.
Κάθε πολίτης, ας αναλογιστεί βαθειά μέσα του, τι διαφορετικό νόμο από αυτόν θα ψήφιζε αυτός ο υπόκοσμος της ταινίας αν γινόταν κυβέρνηση - και τελικά, πόσο και σε τι διαφέρει από αυτόν (εκτός από την κτήση της κυβερνητικής εξουσίας), ένα κυβερνητικό συνοθύλευμα που βγάζει και ψηφίζει τέτοιους νόμους.
Και ας αναλογιστεί εάν πρέπει να ξαναψηφίσει τέτοιους «εκπρόσωπους», ή αν με την ψήφο του πρέπει να τους τιμωρήσει.
 -Επειδή η στάση της Πολιτείας προς τα ανάπηρα παιδιά της και τα ευπαθή κοινωνικά στρώματα, είναι ο πιο αξιόπιστος δείκτης των προθέσεών της για τα Ανθρώπινα και Συνταγματικά Δικαιώματα ΟΛΩΝ μας...

  -Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές:
Ασφαλώς, χάρις στην πανίσχυρη θέση σας, τα δικά σας παιδιά, είναι απόλυτα προστατευμένα και δεν κινδυνεύουν από το συγκεκριμένο νομοθέτημα που καλείστε να ψηφίσετε.
Θα το ψηφίσετε όμως για τα παιδιά των άλλων;;;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ  ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
Όπως αποδεικνύεται στα δύο συνημμένα αποσπάσματα της ΕΟΔΑΦ:
-Στην επίσημη παγκόσμια επιστημονική βιβλιογραφία, είναι ευρέως γνωστό ότι ο πλέον επιβλαβής παράγοντας για τα παιδιά του Αυτιστικού Φάσματος λόγω της ιδιαίτερης πάθησής τους, είναι οι αλλαγές.
Ακόμη και ελάχιστες αλλαγές στην διάρκεια ενός έτους, μπορούν να διαλύσουν τις νοητικές τους λειτουργίες και ενεργοποιούν τους πλέον επιβλαβείς παράγοντες  της πάθησής τους, οδηγώντας τα σε κρίσεις, (που συχνά καταλήγουν σε σοβαρούς αυτοτραυματισμούς - και όχι μόνο).
Δηλαδή, οι αλλαγές αποτελούν τον κυριώτερο παράγοντα ψυχολογικής κακοποίησης και την κυριώτερη μέθοδο ψυχολογικού βασανισμού τους.
  -Το υπουργείο Παιδείας, μέσω της περικοπής της «Παράλληλης Στήριξής» τους (η οποία είναι ο «αναγκαίος όρος» για την Εκπαίδευσή τους) και του εκφυλισμού της σε «μερική» (δηλ. μερικές ημέρες της εβδομάδας και μερικές ώρες της ημέρας) προκειμένου να αντλήσει χρήματα από αυτά, τα εξαναγκάζει σε καθημερινέςαλλεπάλληλες και διαρκείς αλλαγές και εναλλαγές εκπαιδευτικού πλαισίου και περιβάλλοντος, υποβάλλοντάς τα στην μέγιστη κακοποίηση που μπορεί να τους επιβληθεί βάσει των επιστημονικών δεδομένων της πάθησής τους.

-Αυτήν την επιστημονική ενημέρωση, η ΕΟΔΑΦ κατά το 2008 - 2009, εξήγησε και ανέλυσε πλήρως στο υπουργείο Παιδείας, με πλήθος υπομνημάτων και επιστημονικών ενημερώσεων και διαλέξεων, πιστεύοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η επιστημονική άγνοια των αρμοδίων.
Η πραγματικότητα, αποδείχτηκε εντελώς διαφορετική:
Το Υπουργείο Παιδείας, μόλις έμαθε το «μυστικό» του βασανισμού των παιδιών αυτών, όχι μόνο δεν το έλαβε υπ' όψη του, αλλά αντίθετα: 
Άρπαξε την ευκαιρία και την αξιοποίησε στο έπακρο για την μαζική κακοποίησή τους, προκειμένου να τα εξαναγκάσει να εγκαταλείψουν το Σχολείο.
  -Έτσι, με τα νομοθετήματα υπουργίας Διαμαντοπούλου του 2009-2010, αυτές οι μέθοδοι «απάνθρωπης μεταχείρισης» και «μη σωματικού βασανισμού» αθώων ανάπηρων παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος, ξαφνικά άρχισαν να επιβάλλονται μαζικά (αλλά πλαγίως, άτυπα και εν μέρει παρακρατικά).
-Τώρα όμως, με τον νέο νόμο Ειδικής Αγωγής, αυτές οι μέθοδοι  γίνονται πλέον επί συγκυβέρνησης και επίσημος νόμος(!!!) του Ελληνικού κράτους. (Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι και οι ναζί, κάπως έτσι σταδιακά ξεκίνησαν - δεν ξεκίνησαν καίγοντας από την αρχή παιδιά στους φούρνους).

-Με απλά λόγια, το υπουργείο Παιδείας υποβάλλει τα παιδιά με αναπηρίες του Αυτιστικού Φάσματος σε έναν επιστημονικά μελετημένοέντεχνο και «διακριτικό» βασανισμό: Δηλαδή, σε αυτό που στην επίσημη διεθνή ορολογία της Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ονομάζεται «νοητικός - ηθικός / μη σωματικός βασανισμός», τον οποίο η διεθνής Δημοκρατική κοινότητα, οι αρμόδιοι διεθνείς οργανισμοί και ο ΟΗΕ,  μετά τον πόλεμο και τα εγκλήματα του ναζισμού, δεσμεύτηκαν να καταδικάζουν και να καταπολεμούν, υπερασπίζοντας τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Και όπως είναι γνωστό, ο ψυχολογικός βασανισμός με επιστημονικές μεθόδους, ήταν η μέθοδος που οι ναζί ανέπτυξαν στο έπακρο, θεωρώντας τον (ειδικοί γαρ) ως τον πιο «αποτελεσματικό και αποδοτικό» τρόπο βασανισμού των θυμάτων τους.

  -Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές:
Ασφαλώς, χάρις στην πανίσχυρη θέση σας, τα δικά σας παιδιά, είναι απόλυτα προστατευμένα και δεν κινδυνεύουν από το συγκεκριμένο νομοθέτημα που καλείστε να ψηφίσετε.
Θα το ψηφίσετε όμως για τα παιδιά των άλλων;;;

ΠΡΟΣ: 

a.asimakopoulou@parliament.gr;a.davakis@parliament.gr;a.gkerekou@parliament.gr;a.psycharis@parliament.gr;a.tsipras@parliament.gr;aalexopoulos@parliament.gr;achatzivasileiou@dorabak.gr;ag.kalogeri@parliament.gr;agerek@hol.gr;ahmet.haciosman@gmail.com;ak@apkaklamanis.gr;akis@gerontopoulos.gr;aldermen@otenet.gr;alekos.kontos@yahoo.gr;alexandros.meikopoulos@gmail.com;alikourentzos@nd.gr;amajohn@parliament.gr;amajohn1961@gmail.com;ameikopoulos@parliament.gr;ammanatidou@parliament.gr;anagnostakisdimitris@gmail.com;anapl.ypourgos@ypes.gr;andreasmarinos@parliament.gr;androulakis@mimis.gr;annamani@otenet.gr;apostolou@syn.gr;arampatzifot@yahoo.gr;argos@andrianos.eu;argyris@dinopoulos.gr;arkadia_odysseas@yahoo.gr;artdavris@yahoo.gr;asimina.skondra@gmail.com;aspasiamandreka@yahoo.gr;at@syn.gr;atheop@parliament.gr;avlosit@otenet.gr;avramidis@parliament.gr;avramopoulos@otenet.gr;axanthos@parliament.gr;ayhankarayusuf@gmail.com;b.oikonomou@parliament.gr;barkas@parliament.gr;barkascon@yahoo.gr;bezasant@otenet.gr;bolaris@otenet.gr;bouras@parliament.gr;ch.gokas@parliament.gr;ch.markogiannakis@yahoo.com;chmantas@parliament.gr;chr.alexopoulos@parliament.gr;christogiannisd@yahoo.gr;christos@dimas.gr;chrysmarina@yahoo.gr;ckaragiannidis@parliament.gr;contact@mitarakis.gr;cstaik@parliament.gr;

ch.gokas@parliament.gr;ch.markogiannakis@yahoo.com;chmantas@parliament.gr;chr.alexopoulos@parliament.gr;christogiannisd@yahoo.gr;christos@dimas.gr;chrysmarina@yahoo.gr;ckaragiannidis@parliament.gr;contact@mitarakis.gr;cstaik@parliament.gr;d.avgerinopoulou@parliament.gr;d.kodelas@parliament.gr;d.kyriazidis@parliament.gr;d.saltouros@parliament.gr;dchrisag@hotmail.gr;demarlarissa@gmail.com;dendias2@otenet.gr;dep.speaker_st@parliament.gr;dgakis@otenet.gr;dgakis@parliament.gr;dgelalis@parliament.gr;dimitris@kyriazidis.com;dimitris@stratoulis.gr;dimitriskodelas@gmail.com;dimitrisvtsoukalas@gmail.com;dstamenitis@parliament.gr;dtzamtzis@yahoo.gr;dxaralampidou@gmail.com;e.avlonitou@parliament.gr;e.karanasios@parliament.gr;e.mpoukouras@parliament.gr;e.rapti@parliament.gr;efgeorgopoulou@parliament.gr;efikeram@yahoo.gr;elmakri@parliament.gr;elmakthe@gmail.com;enalion@otenet.gr;foteini@arampatzi.gr;fpipili@gmail.com;g.georgantas@parliament.gr;g.ioannidis@parliament.gr;g.kefalogiannis@parliament.gr;g.kyritsis@parliament.gr;g.pasxalidis@parliament.gr;g-adonis@otenet.gr;gaitani@parliament.gr;gbatsara@yahoo.gr;gbatsara@yahoo.gr;gdriv10@otenet.gr;germanidis@parliament.gr;giakoumatosge@gmail.com;giannispasxalidis@gmail.com;giannitsa@tzakri.gr;giorgos.kyritsis@gmail.com;gioulekas@parliament.gr;giovanomos@gmail.com;gkonst9@otenet.gr;g-kont@otenet.gr; gntolios@parliament.gr; goka59@otenet.gr;gpantzas@parliament.gr;grafeio.voulas@gmail.com;
gram@dorabak.gr;grigorakos@parliament.gr;gripsar@otenet.gr;gtkoukodimos@gmail.comg;varemenos@gmail.com;gvlahos@ath.forthnet.gr;harakafantari1@yahoo.gr;

i.maniatis@parliament.gr;i.panousis@parliament.gr;i.tragakis@gmail.com;idimaras@otenet.gr;igglezi@parliament.gr;imichelogiannakis@gmail.com;info@arvanitopoulos.gr;info@avgenakis.gr;info@elzoni.gr;info@gioulekas.gr;info@karaoglou.gr;info@kedikoglou.gr;info@kegeroglou.gr;info@khatzidakis.gr;info@koukodimos.gr;info@koukoulopoulos.gr;info@meimarakis.gr;info@mkassis.gr;info@mvarvitsiotis.gr;info@nikifounta.gr;info@npanagiotopoulos.gr;info@orfanos.gr;info@patrianakou.gr;info@psycharis.gr;info@sifounakis.gr;info@skrekaskostas.gr;info@stavroskalafatis.gr;info@thsoldatos.gr;info@vlachoyiannis.gr;info@voikonomou.gr;iriniagath@parliament.gr;irodioti@gmail.com;izer61@otenet.gr;j.koutsoukos@parliament.gr;jandrianos@parliament.gr;johnmichelakis@parliament.gr;k.dermitzakis@parliament.gr;k.kleitsiotis@parliament.gr;k.markopoulos@parliament.gr;k.markou@parliament.gr;kafantari@parliament.gr;kalangis@otenet.gr;karamanlia@yahoo.gr;karamanlis.office@gmail.com;karampelas@parliament.gr;karampelas1@gmail.com;karasmanis@parliament.gr;karef@karef.gr;kasapidi@parliament.gr;kat_papakosta@parliament.gr;katerinaigglezi@wordpress.com;katsafados@gmail.com;katsafados@gmail.com;kellas.xristos@gmail.com;khatzidakis@khatzidakis.gr;kkaragounis@gmail.com;kke@parliament.gr;kkoutsog@parliament.gr;Konsolasmanos@gmail.com;kontonis@otenet.gr;kontonis@parliament.gr;kontzav@otenet.gr;kopstim@hotmail.com;kostas@ktriantafyllos.gr;kostaskontogeorgos@gmail.com;kountoura.e@gmail.com;kourakis@parliament.gr;kourakos1@gmail.com;kouvelis@activenet.gr;kouvelis@parliament.gr;kozax@otenet.gr;kremastinos@gmail.com;kskan@pasok.gr;kutsubad@otenet.gr;kyriakos@parliament.gr;

lafazanis@syn.gr;lampropk@otenet.gr;lampropoulos@parliament.gr;lazarch@nd.gr;leontaridis@parliament.gr;litsa.ammanatidou@gmail.com;loverdos@hol.gr;ltsavdar@otenet.gr;lykouren@otenet.gr;m.giannakaki@parliament.gr;m.repousi@parliament.gr;m.repousi@parliament.gr;m.triantaf@parliament.gr;manousos@voloudakis.gr;mar.antoniu@gmail.com;mar.antoniu@gmail.com;maria.kanello@gmail.com;maria@kollia.gr;mariabolari@gmail.com;mariabolari@parliament.gr;mariadiakaki2@gmail.com;matthaiopoulos@parliament.gr;maximos@parliament.gr;maxsenetakis@gmail.com;mdiakaki@parliament.gr;melas@parliament.gr;micpap@parliament.gr;micpap1@otenet.gr;mika@iatridi.gr;mika-iat@otenet.gr; miltiadis@mvarvitsiotis.gr;minister@minocp.gov.gr;mkrits@parliament.gr;msalmas@otenet.gr;mtamilos@gmail.com;mxgram@otenet.gr;myannakaki@hotmail.com;n.tsoukalis@gmail.com;nafplio@andrianos.eu;nathan@parliament.gr;nikmicha@yahoo.gr;nikosstavrogiannis@hotmail.gr;ninikolopoulos@gmail.com;nmcvamvaka@yahoo.gr;nstavrogiannis@parliament.gr;nsyrm@parliament.gr;ntagaras@parliament.gr;nvalavani@parliament.gr;nvalavani@yahoo.com;nvoutsis@gmail.com;o.gerovasili@parliament.gr;odysseasvoudouris@gmail.com;office@mitarakis.gr;ol.kefalogianni@parliament.gr;olgagerovasili@gmail.com;ouzounidismarinos@yahoo.com;;kke@parliament.gr;kkethess@otenet.gr;lab_giorgos@hotmail.gr;calissandrakis@parliament.gr;kanelli@otenet.gr;kanelli@hol.gr;b.nikolaidou@parliament.gr;hr1917@otenet.gr;ttsatsouli@kke.gr;erg@rizospastis.gr;ninikolopoulos@gmail.com;nikolopoulosnikosxriki@gmail.com;aspva@hotmail.com;agerek@hol.gr;a.gkerekou@parliament.gr;

idimaras@otenet.gr;p.chaikalis@parliament.gr;p.dimas@parliament.gr;p.kammenos@anexartitoiellines.gr;p.moutsinas@parliament.gr;p.rigas@parliament.gr;panagiotis@kouroumplis.gr;pandritseli@parliament.gr;papariga@parliament.gr;pdritseli@gmail.com;philippos@sachinidis.gr;plakiotakisgiannis@gmail.com;po@kolliaskostas.gr;polgrmv@otenet.gr;politikografeio@christofilopoulou.gr;politikografeio@kostastsiaras.gr;ppanagiotopoulos@parliament.gr;ppavlopoulos@prokopispavlopoulos.gr;press@nkaklamanis.gr;proedros@nd.gr;rachil.makri@parliament.gr;repousi@repousi.gr;repousi@repousi.gr;s.anastasiadis@parliament.gr;s.xoulidou@parliament.gr;sabaziot@otenet.gr;samoilis@parliament.gr;savanast@otenet.gr;senetakis@parliament.gr;skaloyan@otenet.gr;skaloyan@parliament.gr;spiros@KE.KKE.gr;sptaliad@otenet.gr;spyros.lykoudis@gmail.com;st.konstantinidis@parliament.gr;stathakisgs@yahoo.gr;stathispanagoulis@gmail.com;staxoyl@gmail.com;stratoulis@parliament.gr;stylianidis@e-stylianidis.gr;stylios@parliament.gr;symeonk@parliament.gr;syn@parliament.gr;synpirea@otenet.gr;syrizakozanis@gmail.com;syrizaserron@gmail.com;t.iakovidou@parliament.gr;t.quick@parliament.gr;takis_tsoumanis@yahoo.com;tasoulas@parliament.gr;tassos@nerantzis.gr;

tatsopoulos@parliament.gr;tatsopoulospetros@yahoo.com;th.karaoglou@parliament.gr;th.parastatidis@parliament.gr;th.petrakos@parliament.gr;thanasis.davlouros@gmail.com;thanasispetrakos@gmail.com;thanos@moraitisthanos.gr;thessaloniki@elenarapti.gr;thfotiou@central.ntua.gr;thfotiou@parliament.gr;t.psyrras@parliament.gr;tpafilis@parliament.gr;tsakalot@econ.uoa.gr;tsakalot@parliament.gr;tsoukalas@parliament.gr;tzavaras@parliament.gr;v.diamanto@parliament.gr;v.katrivanou@parliament.gr;v.kiriakakis@parliament.gr;vamvaka@parliament.gr;vassilis.kikilias@kikilias.gr;vesiropoulos@gmail.com;virvidakisk@gmail.com;vkaperna@otenet.gr;vlachveis@parliament.gr;vogiatzis@parliament.gr;voridis@parliament.gr;vpolydoras@yahoo.gr;vroutsis@ivroutsis.gr;xatzilamprou@parliament.gr;xatzilamprou@yahoo.gr;xgiatagan@gmail.com;xirotiri_vouli@yahoo.gr;xmarkog@parliament.gr;xristos@aidonis.gr;ydragasakis@parliament.gr;ykefalogiannis@gmail.com;ypsilaw@otenet.gr;zettamakri@yahoo.gr;zetta.makri@parliament.gr;zeybek@parliament.gr;zkonst@otenet.gr;zoikonstantopoulou@yahoo.com;gge@ggk.gr;ggiakoumi@primeminister.gr;epitropes@parliament.gr;minister@minedu.gov.gr;t08deab@minedu.gov.gr;yfgramadem@minedu.gov.gr;gengram@minedugov.gr;info@iep.edu.gr;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)