Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Το αληθινό πρόσωπο του Πάπα Φραγκίσκου και η σχέση του με τον αριθμό του θηρίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

papas
Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο καταδεικνύει ένα εντελώς άλλο προφίλ από αυτό του φιλάνθρωπου και ευαίσθητου Πάπα Φραγκίσκου που προβάλλουν τα μίντια.

Το Βατικανό, σύμφωνα με το pentapostagma.gr, ανησυχεί ιδιαίτερα, γιατί το εν λόγω βίντεο έχει προκαλέσει σάλο στην καθολική εκκλησία, πλήττοντας κατά πολύ τη δημόσια εικόνα του προκαθημένου της.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό, στη δεκαετία του ’70 ο Πατέρας Jorge Bergoglio είχε δύο επιλογές: Να σταθεί απέναντι από τους Αργεντινούς στρατιωτικούς νεοναζί που «εξαφάνισαν» χιλιάδες κόσμου, μεταξύ αυτών και ιερείς, ή να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να εξασφαλίσει την καριέρα του. Όπως και πολλοί άλλοι ηγέτες της
εκκλησίας, ο πάπας Φραγκίσκος ακολούθησε τον σίγουρο και «ασφαλή» δρόμο για να αναλάβει την εξουσία…

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Bergoglio, ο οποίος ήταν επικεφαλής τωνΙησουϊτών στο Μπουένος Άιρες κατά τη διάρκεια του «βρώμικου πολέμου» της Αργεντινής, είχε την τάση, περισσότερο από οτιδήποτε, να δείχνει προσοχή στη γραφειοκρατική άνοδο του μέσα στην Εκκλησία… Και όχι μόνο αυτό, αλλά, σύμφωνα με το βίντεο, ο Πάπας Φραγκίσκος φαίνεται να έχει σχέση ακόμα και με την επικράτηση του 666!
Αλήθεια ή ψέμματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πάπας και οι παρατρεχάμενοι του κάνουν ό,τι μπορούν για να εξαφανίσουν αυτό το βίντεο και να αποκαταστήσουν το «πληγωμένο» δημόσιο προφίλ του «Πάπα των φτωχών»…
Δείτε το βίντεο:



pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)