Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Συναγερμός για τις αποκαλυπτικές φωτό, η οποία αποκάλυψε τη γύμνια της ασφάλειας του iCloud.

Η Apple ανακοίνωσε ότι διερευνά την υπόθεση 
 
Συναγερμός σήμανε στην Apple και στο FBI μετά την παράνομη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών και βίντεο διασημοτήτων στο διαδίκτυο, η οποία αποκάλυψε τη γύμνια της ασφάλειας του iCloud
 
Η Apple έχει θέσει σε επανεξέταση το ζήτημα της ασφάλειας του iCloud, υπηρεσίας αποθήκευσης δεδομένων, μετά τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών και βίντεο διασημoτήτων όπως η Τζένιφερ Λόρενς και η Κέιτ Άπτον.
 
«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά το ζήτημα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και προχωρούμε σε διερεύνηση» δήλωσε η εκπρόσωπος της Apple Νάταλι Κέρις μιλώντας στο εξειδικευμένο διαδικτυακό μέσο Recode.net τη Δευτέρα, απαντώντας επί της ουσίας στις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι οι φωτογραφίες εκλάπησαν από την υπηρεσία iCloud της εταιρείας.
Για το ζήτημα παρενέβη και το FBI το οποίο ανακοίνωσε ότι διερευνά πιθανές ποινικές παραβάσεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)