Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

11 δις μέσα σε 5 μήνες θέλει η εφορία για να τα δώσουμε στους ξένους τοκογλύφους

11 δις μέσα  σε 5 μήνες  θέλει η εφορία για να τα δώσουμε στους ξένους τοκογλύφουςΤι να πρωτοπληρώσει ο κόσμος που πεινάει. Τις τράπεζες, για να μην του πάρουν το σπίτι ή τους φόρους για να μην τον κλείσουν φυλακή;

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ψυχολογικής παράνοιας βρίσκονται σίγουρα οι… εγκέφαλοι της τρόικας και οι έλληνες υποτακτικοί τους.
Δεν εξηγείται διαφορετικά η εξωφρενική απαίτηση για είσπραξη φόρων 11 δις ευρώ, μέσα σε ένα πεντάμηνο, κυρίως από μισθωτούς και συνταξιούχους, που βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης και δεν έχουν λεφτά, για να φάνε ή να πληρώσουν το ρεύμα τους.

Προφανώς η τρόικα γνωρίζει πολύ καλά, ότι τα αστρονομικά ποσά που προϋπολογίζει, δεν μπορούν με τίποτα να εισπραχθούν.

Γνωρίζει επίσης, ότι κάθε μήνα προστίθεται ένα δισεκατομμύριo ευρώ στα ληξιπρόθεσμα χρέη, τα οποία και αυτά δεν πρόκειται ποτέ να πληρωθούν.
Η φορολογική επιδρομή στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στη δημιουργία ενός καθεστώτος ομηρίας για το σύνολο της κοινωνίας, πιστεύοντας ότι με τη φασιστική αυτή πρακτική θα καθηλώσουν τον κόσμο και θα τον μετατρέψουν σε πειραματόζωα.

Εξάλλου, η μέθοδος της τρομοκρατίας έχει αποδώσει τα μέγιστα, αφού η
πλειοψηφία του κόσμου στην εναγώνια προσπάθειά του να επιβιώσει, έχει ξεχάσει κάθε έννοια κοινωνικού αγώνα και διεκδίκησης.

Την τελευταία διετία οι απεργίες είναι ανύπαρκτες και όσες πρωτοβουλίες διαμαρτυρίας έχουν εκδηλωθεί, κατέληξαν σε φιάσκο, αφού τα συνδικάτα δεν μπορούν να μαζέψουν περισσότερα από διακόσια άτομα σε κάθε συγκέντρωση.
Οι ειδικοί στην ψυχολογία των μαζών που συμβουλεύουν τους τροϊκανούς στο πείραμα που γίνεται στην Ελλάδα, με πειραματόζωα τους έλληνες, πιστεύουν ακράδαντα ότι με τη συνεχή πίεση και ιδιαίτερα με την προσθήκη νέων βαρών και οφειλών, ο κόσμος θα υποκύψει και θα δεχθεί τα πάντα.

Από το ξεπούλημα της περιουσίας του μέχρι την εξαΰλωση μισθών και συντάξεων. Το σκοπό αυτό, εξυπηρετεί το καθημερινό φορολογικό σφυροκόπημα των πολιτών, που δεν μπορούν να πάρουν ανάσα. Γιατί όταν κάποιος οικογενειάρχης έχει να πληρώσει στις 31 Ιουλίου την πρώτη δόση φόρου εισοδήματος, έκτακτη εισφορά, τέλος επιτηδεύματος και φόρους διαβίωσης και στις 29 Αυγούστου, την πρώτη δόση του φόρου ακινήτων και τη δεύτερη δόση φόρου διαβίωσης και έπεται συνέχεια στις 30 Σεπτεμβρίου για τη δεύτερη δόση φόρου εισοδήματος και δεύτερη δόση φόρου ακινήτων και πριν προλάβει να πάρει ανάσα, τον καλούν στις 31 Οκτωβρίου για την Τρίτη δόση φόρου ακινήτων και στις 28 Νοεμβρίου για την Τρίτη δόση φόρου εισοδήματος και τέταρτη δόση φόρου ακινήτων, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ακόμα και να υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να αντέξουν αυτή τη φοροκαταιγίδα, τότε μη νομίζουν ότι έχουν τελειώσει. Γιατί στις 31 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβάλουν την Πέμπτη δόση του φόρου ακινήτων και τα τέλη κυκλοφορίας του 2015.

Η ληστρική επιδρομή της τρόικας και των μηχανισμών που διαθέτουν στην Ελλάδα, είναι αυτή που κρατάει τον κόσμο σε ομηρία διαμορφώνοντας συνθήκες ραγιαδισμού, αντίστοιχες με αυτές που έζησε ο ελληνικός λαός στα τετρακόσια χρόνια της τουρκοκρατίας, όταν οι Νταήδες που μάζευαν τους φόρους, τους είχαν καθηλωμένους για να μην μπορούν να πάρουν ανάσα και να σκεφθούν. Αντίστοιχη μέθοδο εφαρμόζει τώρα η τρόικα, γιατί ο κόσμος όπως είναι φοβισμένος και με σκυμμένο το κεφάλι, δεν μπορεί να αντιδράσει στα νομοσχέδια που περνάνε και στο ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Η πλειοψηφία του κόσμου, κοιτάζει πως θα πληρώσει την εφορία για να μην πάει φυλακή. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δεν αντέχουν και οδηγούνται στην αυτοκτονία.

Εξάλλου η τρόικα, υπερηφανεύεται για τις έξι χιλιάδες αυτοκτονίες που προκάλεσε στη χώρα μας και τα ξένα δίκτυα αρχίζουν να κάνουν διατριβή, για να εξηγήσουν το αυτοκτονικό σύνδρομο που χτύπησε απότομα την Ελλάδα.

Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Γιατί, αν ακόμα υποθέσουμε ότι η ελληνική κοινωνία θα πουλήσει όσο – όσο σπίτια, ακίνητα ακόμα και τα… παιδιά της, το εξωφρενικό αυτό ποσό της φορολογίας δεν βγαίνει.

Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να βρεθούν σήμερα από τους ρημαγμένους έλληνες 11 δις ευρώ μέσα σε ένα πεντάμηνο. Ακόμα όμως και να υπήρχαν αυτά τα δισεκατομμύρια και επιχειρούσε το κράτος να εισπράξει τόσα πολλά χρήματα, μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, τότε το σύστημα θα είχε τιναχθεί στον αέρα, ακόμα και υπό ομαλές συνθήκες.

Οι επιχειρήσεις και τα μαγαζιά όσα απέμειναν θα βάλλου λουκέτο, οι άνεργοι θα ξεπεράσουν τα τέσσερα εκατομμύρια και το κυριότερο, μπορεί το σοκ να ξυπνήσει απότομα τους σκλάβους, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για την τρόικα και τους ντόπιους γκαουλάιτερ που έχουν αναλάβει εργολαβικά να στείλουν στο απόσπασμα ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)