Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.



Με αφορμή το άρθρο που ακολουθεί θα επιθυμούσαμε να σχολιάσουμε:

Κάποτε πριν σχεδόν μια δεκαπενταετία η είσοδος μας στην ΕΟΚ έδειχνε το άνοιγμα για νέους ορίζοντες  και ανάπτυξη στη χώρα, πλέον θα λεγόμασταν Ευρωπαίοι πολίτες, γεμίζοντας μας φιλοδοξία και ανεβάζοντας το πρεστίζ μας.


Σήμερα οι περισσότεροι Έλληνες με την στάση που δείχνει η Ευρώπη αποκτήσαν  την άποψη ότι η τότε είσοδος μας ήταν καταστροφική, διέλυσε την οικονομία μας, τα ήθη και την αγνή πρόθεση των Ελλήνων, το χρήμα και το βόλεμα έγινε ο πρωταρχικός σκοπός μας. 

Διαβρωθήκαμε όπως οι Ευρωπαίοι πολίτες και πολιτικοί στις αρχές του 2000 όπου η διαφθορά κυριαρχούσε μέσα στην Ευρώπη. Αυτοί οι  τότε διεφθαρμένοι έρχονται σήμερα να μας κάνουν κήρυγμα και να επιβάλουν τον πολιτισμό τους, αυτοί οι απολίτιστοι, αυτοί που πατάνε στα πτώματα της νότιας Ευρώπης για να κερδοσκοπήσουν, ενώ δεν φαίνονται πουθενά σαν τους κύριους υπαίτιους της γενοκτονίας του λαού μας. Το προκάλυμμα τους είναι το ΔΝΤ για να μην χαλάσουν το γόητρο της ενωμένης Ευρώπης.

Μάθαμε για τους Γερμανούς την κτηνοβασία τους, μάθαμε για τους Βρετανούς και την ομοφυλοφιλία τους, τώρα μαθαίνουμε και για του Ισπανούς που δεν διστάσουν να υπόσχονται εισιτήρια και ταξίδια για να εκμεταλλευτούν σεξουαλικά Βρετανίδες κάνοντας παρτούζες κλπ όργια και να τους προσφέρουν αντί αυτού ένα ποτό αξίας 5 ευρώ.

Δεν θέλουμε αυτό τον πολιτισμό, δεν θέλουμε τον ξεπεσμό της ανθρώπινης ύπαρξης, δεν θέλουμε να λεγόμαστε Ευρωπαίοι γιατί πλέον είναι ντροπή για τους Έλληνες αυτός ο χαρακτηρισμός.  

 Μαγιόρκα: Νέο βίντεο με Βρετανίδα να κάνει... τα πάντα live!

Μαγιόρκα: Νέο βίντεο με Βρετανίδα να κάνει... τα πάντα live!


Η βρετανική Sunday Mirror έδωσε στη δημοσιότητα νέο βίντεο από τα όσα γίνονται στη Μαγιόρκα, ισχυριζόμενη ότι δεκάδες ευάλωτα νεαρά κορίτσια πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης και εξαπάτησης μέσω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, της παρακίνησης για δημόσιες σeξουαλικές πράξεις και της λεκτικής βίας, όταν ακόμα και τελείως μεθυσμένες έχουν συναίσθηση και αρνούνται να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι.


Στο νέο τρομακτικό βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα, ο DJ του μαγαζιού ακούγεται να φωνάζει: «Εδώ είναι το Carnage και αυτό είναι αυτό που κάνουμε». Πρωταγωνίστρια μία ακόμη τουρίστρια, που όταν κάποια στιγμή σταματάει να κάνει ταυτόχρονες σeξουαλικές πράξεις με αγνώστους, ο DJ λέει: «Εσύ μικρή τσ..., σταμάτα να το γαμ... Εδώ είναι το Carnage και αυτό είναι αυτό που κάνουμε. Πρέπει να δούμε κάποιον να... ξεφαντώνει εδώ, έτσι; Ποιος θέλει να δει κάποιον να τον γλείφουν;».




 Ο πρώτος χαμός προκλήθηκε με το βίντεο που δείχνει 18χρονη από την Ιρλανδία να κάνει στ0ματικό σε 24 άνδρες μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά, για να κερδίσει στο τέλος ένα δωρεάν ποτό, η αξία του οποίου δεν ξεπερνά τα 5 ευρώ. Σε αυτό η νεαρή ξανθιά κοπέλα φαίνεται να κάνει... διάφορα σε άγνωστους προς αυτήν άνδρες, που στέκονται σε μία πίστα χορού.

Το κορίτσι κινείται από το ένα άτομο στο άλλο με το ρυθμό που γυρίζει το κινητό τηλέφωνο που την τραβάει, καθώς η μουσική ακούγεται δυνατά. Όταν ολοκληρώνει το... έργο της, η μουσική σταματά και η φωνή του DJ που την αποθεώνει ακούγεται από το βάθος. Όλα αυτά εκτυλίσσονται επίσης σε club της Μαγιόρκα και η δημοσιοποίηση του απίστευτου περιστατικού οδήγησε σε έρευνα της αστυνομίας. Όπως φαίνεται, αυτό ήταν μόνο η αρχή...




Περισσότερα: Μαγιόρκα: Νέο βίντεο με Βρετανίδα να κάνει... τα πάντα live! | E-Radio.gr Daily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)