Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δηλώστε συμμετοχή στην συλλογική αγωγή κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥΥ και ενδεικτικά 5 Νοσοκομείων

201308061113105704
Αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση εξαθλίωσης στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες Ελεύθεροι Επαγγελματίες, ασφαλισμένοι (και για τον λόγο αυτό καταναλωτές) στον ΟΑΕΕ, που αδυνατούν όχι υπαίτια αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης, για την οποία δεν είναι υπεύθυνοι, να καταβάλλουν τις εισφορές του κλάδου υγείας, και στερούνται παράνομα την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, αλλά χρεώνονται ως οφειλέτες ασφάλιστρου, και για την χωρίς καμία πρόβλεψη αναλογικότητας από την σύσταση του Νόμου, αποφασίσαμε με την άσκηση Συλλογικής αγωγής να προσφύγουμε οι Οργανώσεις Καταναλωτών, στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στον μόνο θεσμό του Ελληνικού Κράτους ο οποίος απόδειξε ότι μπορεί να προστατεύει του Έλληνες Πολίτες, εφόσον αφεθεί απερίσπαστη στο να επιτελέσει το έργο της.
Την 11/3/2014 και επ ευκαιρία πρόσφατης απόφασης του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, καταθέσαμε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την με αρ. κατάθεσης 32510/256/2014 Συλλογική Αγωγή Κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥΥ και ενδεικτικά 5 Νοσοκομείων και με τις επόμενες μεταβολές του Υπουργείου επανακατατέθηκε και έλαβε δικάσιμο την 22.10.14.
Αίτημα της αγωγής είναι, όλοι οι εναγόμενοι να υποχρεωθούν να παρέχουν υγειονομικές υπηρεσίες στην παραπάνω κατηγορία συμπολιτών, όπως και στους συμπολίτες που θα θέλουν να καταβάλλουν ή και να ρυθμίσουν μόνο τις εισφορές του Κλάδου Υγείας.
Επίσης αίτημα της αγωγής είναι να παύσει ο ΟΑΕΕ να απειλεί και να μην απαιτεί εισφορές κλάδου υγείας για το χρονικό διάστημα που οι υγειονομικές υπηρεσίες δεν παρέχονταν καθώς και να υποχρεωθεί να δέχεται μόνο την καταβολή και την ρύθμιση των εισφορών του κλάδου υγείας η μόνο του κλάδου σύνταξης. Προσφεύγουμε και με Αίτηση Ασφαλιστικών με βάση το δικόγραφο της Συλλογικής Αγωγής για την λήψη προσωρινής διαταγής μέχρι την έκδοση της απόφασης επί της Τακτικής δικασίμου την 22.10.14
Καλούνται και όλοι όσοι θέλουν να συνδράμουν στον Αγώνα μας, να ασκήσουν Πρόσθετη Παρέμβαση υπέρ ημών στην παραπάνω δίκη, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε λύση, εκεί που η Κυβέρνηση και η νομοθετούσα Ελληνική Βουλή, αδιαφορούν στο να δώσουν μια ανθρωπινή και δίκαια λύση.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, δώστε την σχετική εξουσιοδότηση ένταξης στην Αγωγή (η οποία παρέχει και προστασία από καταδιωκτικά μέτρα) και ακολουθήστε τις σχετικές οδηγίες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους ενάγοντες ή με τον δικηγόρο τους.  

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ 


Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ/ΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ …………………………………………………………………………………..
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ

τον Δικηγόρου Αθηνών Ιωάννη Μυταλούλη του Θωμά (ΑΜ ΔΣΑ 22097) οδός Γ’ Σεπτεμβρίου 54 (3ος όροφος γραφείο 1) τηλ. και φαξ 21038425222 κιν. 6945202953
.
1) Όπως με συμπεριλάβει στο ιστορικό και αιτητικό της Συλλογικής Αγωγής και των Ασφαλιστικών Μέτρων των: ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, κτλ.
2) Όπως ασκήσει για λογαριασμό μου την Έφεση (άνευ αμοιβής και εξόδων) κατά της τυχόν απορριπτικής επί της Συλλογικής Αγωγής απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών και με εκπροσωπήσει στο Εφετείο.
3) Όπως ασκήσει για λογαριασμό μου την Αναίρεση (άνευ αμοιβής και εξόδων) κατά της τυχόν απορριπτικής επί της Συλλογικής Αγωγής και Έφεσης, Απόφασης του Εφετείου Αθηνών και με εκπροσωπήσει στο Άρειο Πάγο.
                Τον δικηγόρο…………………………………………………………… ………………………………όπως ασκήσει ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών πρόσθετη παρέμβαση για λογαριασμό μου υπέρ του ως άνω ΙΝΚΑ κτλ κατά την εκδίκαση της Συλλογικής Αγωγής & Ασφαλιστικών Μέτρων σε όλα τα στάδια της δίκης.

. Ο εξουσιοδοτών/ούσα υπογραφή

Οδηγίες: 1). Συμπληρώνεται με τα πλήρη στοιχεία η Εξουσιοδότηση και το έντυπο Εγγραφής Μέλους. 2). Αποστέλλονται και τα 2 στο Fax 28220 22642. 3). Συμπληρώνεται και παραδίδεται ή αποστέλλεται, με συστημένο, στο μέλος η απόδειξη πληρωμής συνδρομής εγγραφής, € 20.

Η Εξουσιοδότηση Ένταξης του επιτηδευματία στην Αγωγή του ΙΝΚΑ και την προστασία από καταδιωκτικά μέτρα κατα ΟΑΕΕ. Κατεβαίνει σε PDF με τις οδηγίες μαζί. Πατήστε στο ΛΗΨΗ. (Τελευταία ενημέρωση: 23 Ιούλ 2014, 10:41)
.
http://www.inkakritis.gr/downloads/library/62.html
http://www.inkakritis.gr

Από το: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)