Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Χαρισματικοί αρχιτέκτονες χτίζουν "ανάκτορα" ....για ειδικούς(ματαιόδοξους) Πελάτες!

"ΚΟΙΝΩΝΙΚΌΣ ΛΑΪΚΙΣΜΌΣ" .....ΚΑΙ "ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΊΑ" !...


ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΧΈΣΗ ....ΣΤΗΝ "ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΊΑ" (ΓΕΙΣΑ, ΚΟΛΌΝΕΣ, ΚΛΠ), ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΊΑ ΤΗΣ ΠΡΏΤΗΣ ΕΙΚΌΝΑΣ(ΤΊΝΟΣ ΕΊΝΑΙ;) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΌΝΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΑΝΆΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΎ....
Ο ΙΔΙΟΚΤΉΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΊΑΣ -ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΊΝΩΑ ΠΟΥ ΉΤΑΝ "ΚΕΡΑΤΆΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΌΝΟΣ"(ΜΙΝΏΤΑΥΡΟΣ)- ...."ΕΧΕΙ ΕΥΉΚΟΟΝ ΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΏΝΕΙ -ΑΠΌ ΤΟ "ΓΥΑΛΙ"-  ΑΠΕΡΊΓΡΑΠΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ "ΣΥΜΠΆΘΕΙΑΣ" ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΆΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΎΤΕΚΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΊΘΑΛΠΤΟΥΣ, ΚΛΠ ....ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΌ ΚΟΣΤΊΖΕΙ ΛΙΓΆΚΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ....ΚΙ' ΈΤΣΙ ΕΜΕΊΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ(ΛΙΓΆΚΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ) ....ΤΑ ΑΓΑΘΆ-ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ(ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ή ΚΌΣΤΟΣ ΔΙΆΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ) ΚΑΙ Ο ....-"ΧΡΌΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΆ ΣΉΜΕΡΑ"-  ΚΤΊΖΕΙ ΤΟ "ΑΝΆΚΤΟΡΌ" ΤΟΥ(!)....ΠΆΝΤΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ "NEWSBOMP" !
-ΤΏΡΑ ΓΙΑΤΊ ΠΡΏΗΝ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΊ -ΑΠΌ ΤΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΚΑΝΆΛΙ- ΤΟΝ "ΖΗΛΕΎΟΥΝ" ....ΑΥΤΌ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΤΟ ΞΈΡΟΥΝ. 
-ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΆΤΑΙ ....ΤΙΣ ΦΉΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΝ ΤΌΤΕ -ΠΡΙΝ ΚΛΕΊΣΕΙ Ο (www.alter.gr) ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌΣ ΣΤΑΘΜΌΣ- ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΜΕΓΆΛΕΣ ΑΜΟΙΒΈΣ ....ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΏΝ "ΑΣΤΈΡΩΝ"!



[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]


ANAKTORO

ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ:




ΕΙΚΌΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΑΝΆΚΤΟΡΟ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΎ ....ΤΕΛΙΚΆ Ο ΜΊΝΩΑΣ ΈΓΙΝΕ ΔΙΚΑΣΤΉΣ ΣΤΟΝ ΆΔΗ ....ΣΤΑ "ΗΛΊΘΙΑ ΠΕΔΊΑ" ΤΩΝ ΑΡΧΑΊΩΝ !

Γιώργος Αυτιάς: Χτίζει παλάτια και οι φτωχοί κοιμούνται στα παγκάκια

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 09.47

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)