Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

«ΝΟΜΑΔΕΣ» ΚΑΙ «ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ» ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ Στο κυνήγι των αναποφάσιστων

Στη δεξαμενή των αναποφάσιστων, που σε ορισμένες μετρήσεις φθάνουν ακόμα και το 30%, επικεντρώνουν την προσοχή τους τα επιτελεία των κομμάτων. Οι ψηφοφόροι αυτοί αναμένεται να καθορίσουν τη μάχη τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις μεγάλες περιφέρειες.

Στο κυνήγι των αναποφάσιστων
Στην προσέλκυση του εξαιρετικά υψηλού (σε ορισμένες μετρήσεις φτάνει και το 30%) ποσοστού των αναποφάσιστων στρέφουν την προσοχή τους τα κόμματα, εν όψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου.

Στα επιτελεία των κομμάτων που λαμβάνουν σε εβδομαδιαία βάση μετρήσεις της κοινής γνώμης, γνωρίζουν ότι αυτό ακριβώς το ποσοστό θα καθορίσει τελικά και το αποτέλεσμα, ειδικά στις ευρωεκλογές αλλά και στις μεγάλες περιφέρειες της χώρας.
Για τον λόγο αυτό η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ προσαρμόζουν τη στρατηγική τους 35 ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, στοχεύοντας στο να αποκομίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσοστά από τους αναποφάσιστους.
Ο χώρος του παραδοσιακού κέντρου εξελίσσεται σε «μήλον της Εριδος» για τα κόμματα, κάτι που ήδη φαίνεται από την ειλημμένη απόφαση του κ. Σαμαρά για στροφή της ΝΔ αλλά και από την απόπειρα του κ. Τσίπρα να μετακινηθεί προς την Κεντροαριστερά, κάτι που -ως γνωστόν- προκάλεσε και τη σοβαρή εσωκομματική σύγκρουση με αφορμή τα πρόσωπα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)