Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Φορολογικές δηλώσεις και στις τράπεζες, ο Στουρνάρας τις μετάτρεψε σε παράρτημα των ΔΟΥ





Το ότι η ιδιωτική επιχείρηση «Τράπεζας της Ελλάδος», έχει την δικαιοδοσία να δημιουργεί και να εφαρμόζει νομοθετήματα, το αναπτύξαμε σε παλαιότερο δημοσίευμα μας:

 Άρση του τραπεζικού απορρήτου με ΦΕΚ που υπογράφει ο διοικητής της Τράπεζας της λλάδος και εκτελεί ο Στουρνάρας

Το ότι θα κάνουμε δύο φορολογικές δηλώσεις είναι πέρα από κάθε φαντασία, όχι γιατί το απαιτεί το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά επειδή είναι απόφαση της «Τράπεζας της Ελλάδος» και του κύριου Προβόπουλου.

Έτσι περισσότερο από μισό χρόνο ορισμένες τράπεζες όπως η «Εθνική τράπεζα»  αλλά και μερικά καταστηματα της «ALPHA BANK» εκβιάζουν τους πελάτες τους να προσκομίσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις σε πρωτότυπη μορφή για δήθεν εσωτερικό έλεγχο και για την ομαλή λειτουργία του τραπεζικού συστήματος. Σχετικό δημοσίευμα είχαμε αναρτήσει πριν λίγο καιρό: Συστηθήκατε ; Αν όχι, κάντε το τώρα, για να σας φακελώσουμε.

http://eleftheroiellines.blogspot.com/2013/05/blog-post_938.html

Η πίεση που δέχονται οι πελάτες τους είναι τόσο ασφυκτική, που στους συνταξιούχους αρνούνται να δώσουν την σύνταξη τους και στους καταθέτες δεν επιτρέπουν την εκτέλεση ανάληψης, από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
Τα γεγονότα αυτά οι τράπεζες τα αποκρύβουν καθότι φοβούνται μαζικές αναλήψεις και με δόλιο τρόπο ζητάνε τις προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες των πελατών τους, αποκρύβοντας την πραγματικότητα. Συνεργάτες μας ήρθαν σε επαφή με τους ταμίες αλλά και με τους διευθυντές των καταστημάτων της ALPHA BANK αλλά και της Εθνικής Τράπεζας, όπου μετά από μεγάλη πίεση μας ανακοίνωσαν ότι ζητάνε τις φορολογικές μας δηλώσεις για να διασταυρώσουν τα στοιχεία της δήλωσης με τις κινήσεις των καταθέσεων.  
 
Σας παραθέτουμε το κείμενο που έχει προετοιμάσει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών με την υπογραφή της Εθνικής Τράπεζας για να αποστείλουν στους πελάτες τους. 

Αναφέρεται σε υποχρέωση τους για επαναξιολόγηση του οικονομικού και συναλλαγματικού προφίλ των πελατών τους, δηλαδή να ελέγξουν αν δικαιολογούνται οι καταθέσεις και οι κινήσεις αυτών σύμφωνα με την φορολογική δήλωση του 2012. Επίσης ότι αφορά την ισχύουσα νομοθεσία, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, δεν έχει επικυρωθεί από την Βουλή των Ελλήνων και έχει προετοιμαστεί από την ιδιωτική επιχείρηση με ονομασία " Τράπεζας της Ελλάδος ":
(πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση)

Το Υπουργείο Οικονομικών έχει αποθρασυνθεί τελείως και μαζί με αυτό όλα τα όργανα που χρησιμοποιεί, δηλαδή τις τράπεζες, όπου αν και ιδιωτικές συμμετέχουν ενεργά  στον έλεγχο των φορολογικών δηλώσεων των πελατών τους και συνεργάζονται αρμονικά με τη Γενική Γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου και την εφαρμογή της ΠΟΛ 1077.


Είναι ανήκουστο ιδιωτικές τράπεζες να είναι φερέφωνα του κάθε Στουρνάρα και Θεοχάρη και να εκτελούν τις εντολές τους, με ελέγχους και διασταυρώσεις των κινήσεων και του μεγέθους των καταθέσεων, σε σχέση με την φορολογική δήλωση του καταθέτη. Βιώνουμε ένα μίγμα τραπεζικής και κρατικής παρακολούθησης με αποτέλεσμα το φακέλωμα όλων των πολιτών, την άρση του τραπεζικού απορρήτου καθώς και βεβήλωση της προσωπικής μας ζωής.

Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι η ΠΟΛ 1077 αφορά νομοθέτημα του Υπουργείου Οικονομικών όπου ζητά όλες τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών από το 2011 και μετά, επίσης πλήρη αναφορά για τους λογαριασμούς κάθε πελάτη από τις ΔΕΚΟ όπως ΔΕΗ, εταιρείες Τηλεφωνίας, Υδρευσης, Νοσοκομεία, Ασφαλιστικές Εταιρείες, Γυμναστήρια μέχρι και Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια με μεταγενέστερη ΠΟΛ. 
Η ΠΟΛ1077 έχει προσβληθεί από το ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) με μία δικαστική αναβολή (εξαιτίας απεργίας των δικηγόρων) και κατηγορείται ο Υπουργός Οικονομικών για εφαρμογή αντισυνταγματικών νόμων που έρχεται σε σύγκρουση με την διεθνή αλλά και ευρωπαϊκή νομοθεσία που προστατεύουν την ιδιωτική ζωή του πολίτη. 


Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τους εκβιασμούς των πολιτικών για αρπαγή των καταθέσεων για τα χρέη προς το δημόσιο, την άρση του προσωπικού απορρήτου, τον έλεγχο των φορολογικών μας δηλώσεων από τις τράπεζες, την εξαθλίωση των δικαιωμάτων μας.

Κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στους τυχάρπαστους Θεοχάρηδες και Στουρνάρηδες, ότι δεν αντέχουμε άλλο βιασμό και ότι το Ελληνικό κράτος έχει και υποχρεώσεις, τόσο σε παροχές παιδείας όσο και σε υγείας αλλά και άμυνας. Πολύ κράτησε το παραμύθι με την διάσωση των τραπεζών ας ασχοληθούν με όλα τα παραπάνω που αναφερθήκαμε αφού το μόνο που κατάφεραν είναι να τα διαλύσουν και τα τρία. 

Σχετική ανάλυση υπάρχει στο δημοσίευμα της:imerisia.gr



Σημαντικό είναι να αναφέρουμε, ότι το τραπεζικό σύστημα επιβιώνει από τις δικές μας καταθέσεις, ζούνε από τα δικά μας λεφτά και τώρα με έναν αναίσχυντο τρόπο εκβιάζουν τους πελάτες τους. Οι άνθρωποι που δεν δούλεψαν ποτέ για να αποκτήσουν αυτά τα χρήματα τα οικειοποιούνται και τα θεωρούν δικά τους. Το ίδιο ισχύει και με την πολιτεία όπου επιβιώνει από τους φόρους σε πολλαπλά επίπεδα αλλά και από τα αντισυνταγματικά χαράτσια. 

Τράπεζες και κράτος είναι οι κηφήνες της κοινωνίας μας, είναι η μεγάλη αντιπαραγωγική αλυσίδα που εγκλωβίζει και απομυζεί τα θύματα της, διαλύοντας τις αξίες της δημοκρατίας, του δικαίου, της ιδιωτικής ζωής, του προσωπικού απορρήτου, της ελευθερίας, αλλά και των παροχών που είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα (συντάξεις κλπ). 

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της πολιτικών τύπου μαριονέτας και του εκβιαστικού τραπεζικού συστήματος, που για να επιβιώσει πατά στα πτώματα των λαών.   
Για να μην συνεχίσετε να είστε εσείς τα θύματα, πάρτε τα χρήματα σας από τις τράπεζες όσο έχετε ακόμα καιρό…

(Επιμέλεια ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)