Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Οι θεολογικές βάσεις του Φασισμού

Στο παρακάτω κείμενο ο Μητροπολίτης Πειραιά, μεταξύ των άλλων, ερευνά τις θεολογικές  βάσεις  του Φασισμού, και εντοπίζει ότι ο Φασισμός δεν μπορεί να έχει σχέση με τη χριστιανική ιδεολογία. Μεταφέρεται ολόκληρο.
Η μόνη παρέμβαση που έγινε στο κείμενο είναι ότι  διαγράφεται  το όνομα της φασιστικής συμμορίας και μπαίνουν αγκύλες, το ίδιο και για τους  εκπροσώπους  της, διαφορετικά προβάλλουμε και διαφημίζουμε αυτή τη συμμορία, με την Αρνητική Διαφήμιση, που είναι και η πιο ισχυρή. Σφάλμα που κάνουν αρκετοί Δημοκράτες και Πατριώτες.    
Σε άλλα άρθρα (δικά μας και άλλων) θα αποδέιξουμε ότι ο Φασισμός είναι ασύμβατος με την έννοια του Έθνους που καπηλεύεται ασύστολά!
 
29/4/2013
www.imp.gr/ 
 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ [αναφέρεται το όνομα της φασιστικής συμμορίας]
Διακονών τον λαό του Θεού είμαι υποχρεωμένος να τον προστατεύω από την παραχάραξη της αλήθειας και από την κίβδηλη πραγματικότητα. Αυτό είναι το χρέος κάθε Ορθοδόξου Ιεράρχη. Γι’ αυτό το λόγο οφείλω να απαντήσω στις συκοφαντίες που εκτοξεύθησαν από τον Γεν. Γραμματέα του κόμματος [αναφέρεται το όνομα της φασιστικής συμμορίας] κ. […] στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και από τον Βουλευτή Επικρατείας κ. […] στο ιστολόγιό του, ότι δήθεν ενεργώ ως εντολοδόχος διεθνιστικών Σιωνιστικών κέντρων επειδή διαμαρτυρήθηκα γιατί με πασίδηλες και ομολογημένες ενέργειες και δηλώσεις βουλευτών τους, τις οποίες πλήρως καλύπτουν οι ανωτέρω, αποδεικνύεται ότι ο πολιτικός τους χώρος αγωνίζεται για την επιβολή του νεοπαγανισμού της Νέας Εποχής και ότι εμφορείται από τις ιδεοληψίες των σατανιστών αποκρυφιστών όπως ο εωσφοριστής  Άλιστερ Κρόουλι, ο Ουίλιαμ Γιέιτς, ο Εντουαρτν Λύτον, ο Άρθρουρ Μάχεν, ο Σαξ Ρόμερ, ο Άλτζερνον Μπλάκγουντ, ο Τσάρλς Ουίλιαμς, ο Όστιν Σπέαρ, ο Ουίλιαμ Χόρτον, ο Ίσραελ Ριγκάρντι, ο Ζεράρ Ανκώς, κα.
[...]το σατανιστικό, αποκρυφιστικό και παγανιστικό ερμητικό τάγμα της [αναφέρεται το όνομα της φασιστικής συμμορίας που είναι το ίδιο με το ερμητικό τάγμα] στο οποίο πρωταγωνίστησε δραματικά ο γνωστός σατανιστής Άλιστερ Κρόουλι [στη φωτογραφία]
 Κατά το παρελθόν ο […] προλογίζοντας το βιβλίο του Οδυσσέα Πατεράκη, εκδ. Ελεύθερη Σκέψις 1982, «Το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου», «Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» έγραφε: «Εκείνο όμως προσωπικώς το οποίο περισσότερο τιμώ εις “το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου” είναι η πνευματική τόλμη και η ιδεολογική συνέπεια. Η πνευματική τόλμη ενός νέου ανθρώπου να μην υπολογίζει τον σκοταδισμό 20 αιώνων [οι 20 αιώνες του Χριστιανισμού!] και να τολμά αναφοράς εις τους παλαιούς απωλεσθέντας παραδείσους, οι οποίοι συγχρόνως είναι και οι μελλοντικοί κόσμοι των ονείρων μας τα οποία (sic) με την βούλησή μας θα γίνουν πραγματικότης. Καί η ιδεολογική συνέπεια ενός πνευματικού ανθρώπου ο οποίος προκειμένου να παραμείνη πιστός εις την ελληνική του συνείδηση θυσιάζει την επιθυμία του να γίνει εις όλους γενικώς αρεστός. Τελειώνω με τα εξής χαρακτηριατικά επί του προκειμένου λόγια του γνωστού Ιρλανδού αποκρυφιστού και ποιητού W.B.Yeats...» και στη δική του ποιητική συλλογή: «Η εξομολόγηση ενός εθνικού» που επανεξέδωσαν οι εκδόσεις ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ 2008 περιέχεται το ποιήμα «Ο μέγα Παν», το οποίο παρατίθεται: «O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος. Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός, Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν. Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι οι ποιητές ξυπνούνε, Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες. Και αυτός στην μέση του ναού, Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας, Στο βάθρο του βωμού,Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας. Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Παν.», και στο ομότιτλο ποιήμα του: «Η εξομολόγηση ενός εθνικού» γράφει: «Υπέρτατε Κύριε των αθανάτων και των θνητών, αιώνιε πατέρα του κεραυνού και της καταιγίδας... Νεφελεγέρτη και μη στοχαστής πως το πνεύμα ετούτο η καρτερία εμόλυνε είκοσι αιώνων[οι 20 αιώνες του Χριστιανισμού!]. Μιά κατάρα βαθιά κυνηγά τη γενιά μας και σκοτάδι απλώθη πάνω στης παγανής Σου λατρείας το φως...».
Από τα παραπάνω αποδεικνύεται, και ιδίως από την αναφορά του κ. […] στον Ιρλανδό αποκρυφιστή σατανιστή ποιητή W.B.Yeats, διακεκριμένο στέλεχος του ερμητικού τάγματος της [αναφέρεται το όνομα της φασιστικής συμμορίας που είναι το ίδιο με το ερμητικό τάγμα], ότι το όνομα που επέλεξε ο κ. […] το 1985, για την επωνυμία της κίνησής του και το ιδεολογικό περιεχόμενό της είναι δάνειο από το σατανιστικό, αποκρυφιστικό και παγανιστικό ερμητικό τάγμα της [αναφέρεται το όνομα της φασιστικής συμμορίας που είναι το ίδιο με το ερμητικό τάγμα] στο οποίο πρωταγωνίστησε δραματικά ο γνωστός σατανιστής Άλιστερ Κρόουλι, που στηρίζεται στην ερμητική Καμπάλα, η οποία είναι έμπνευσις και έργο των Σιωνιστών σατανιστών Ραββίνων.
Δήλωναν και δηλώνουν ο κ. […] και ο κ. […] ότι έχουν όραμα την διασφάλιση της ορθοδόξου ιδιοπροσωπείας του Γένους και επομένως τα κατά το παρελθόν γραπτά του κ. [...]ήταν εσφαλμένη θέση και άποψη «ποιητική αδεία» προβάλοντας την φιλοπατρία μέσα στην ιδεολογική διεθνιστική σύγχυση και την ενορχηστρωμένη διαδικασία ομογενοποίησης των εθνικών ταυτοτήτων. Όμως οι δημοσκοπικές μετρήσεις φαίνεται τους «μέθυσαν» και απέβαλαν το προσωπείο του ευσεβούς ορθοδόξου, αφού προκλητικά δήλωσαν στην ιστοσελίδα τους απαντώντας στα ερωτήματά μας«...Ναι, κάποιοι νέοι της [αναφέρεται το όνομα της φασιστικής συμμορίας] εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μία ημέρα ιερή της Παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια...» καλύπτοντας πλήρως τους βουλευτές […] και […] και αποδεικνύοντας το βάσιμο της δεδικαιολογημένης μας καταγγελίας διότι δεν έχουν το δικαίωμα να παραπλανούν τον Ελληνικό λαό αποκρύπτοντες την πραγματική τους αποκρυφιστική και παγανιστική πίστη. Όσον αφορά στον κ. […] του λέμε ότι παραπέμψαμε στις ιστοσελίδες των Ορθοδόξων Εβραίων των ΗΠΑ όχι για να διδαχθή κανείς θεολογία ή πνευματικότητα!!! αλλά για να διαβάσει τα ντοκουμέντα της στενής σχέσης του ναζιστικού μορφώματος του φρενοβλαβούς Χίτλερ με την ηγεσία του Σιωνιστικού κινήματος και να εξάγη τα συμπεράσματά του και για το σήμερα.
Είναι γνωστόν ότι ο διεθνής Σιωνισμός διιστορικά μισεί τον Χριστόν Ιησούν, τον ενσαρκωθέντα Υιόν και Λόγον του Θεού τον αληθή Μεσσίαν. Η Καμπάλα και το Ταλμούδ βρίθουν από ύβρεις ψευδολογίες, αισχρότητες και γελοιότητες που αφορούν στο Πανάγιο και υπερύμνητο πρόσωπό Του. Καί είναι επίσης γνωστό ότι αγωνίζονται με την Μασονία, το Ισλάμ, τις αποκρυφιστικές κινήσεις και τον νεοπαγανισμό της Νέας Εποχής, να απομειώσουν την εις Χριστόν πίστιν. Οι παλαιότερες και σημερινές δηλώσεις και οι ενέργειες της [αναφέρεται το όνομα της φασιστικής συμμορίας] εντάσσονται πλήρως σε αυτό το σύστημα και επομένως πράγματι το προσωπείο έπεσε γιατί ο διεθνής Σιωνισμός επιδιώκει την εωσφορική παγκόσμια θρησκεία ΜΡΑ για την επικράτηση της οποίας το «πετραδάκι» της προσθέτει και η [αναφέρεται το όνομα της φασιστικής συμμορίας] με τις δηλώσεις και ενέργειές της.
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)