Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες προς Άραβες για τους επισκόπους: "Σκοτώθηκαν"



Mετά την δολοφονία του ιησουίτη ιερέα  Πάολο Νταλ» Όλιο, όλος ο διεθνής τύπος άρχισε να "κελαηδά" πως οι δύο επίσκοποι της Ελληνορθόξης Εκκλησίας Παύλος, και της Συροορθόδοξης Γιοχάνα Ιμπραχίμ, έχουν βρει τραγικό τέλος στα χέρια των ισλαμιστών Τσετσένων δολοφόνων, που συμμετέχουν στην "απελευθέρωση" της Συρίας, μαζί με όλα τα παρακλάδια της Αλ Κάιντα, που υποστηρίζονται,με οπλισμό και χρηματοδότηση από την Δύση.


Ο Αραβικός και ευρωπαικός τύπος (Systreet, al Manar , Observatoire Christianophobie , Chrétienté info, mediarama) τιτλοφορεί πως « Οι επίσκοποι σκοτώθηκαν».Όλες οι πληροφορίες  διασταυρώνονται και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι μητροπολίτες είναι νεκροί, κάτι που έτσι καια λλιώς ουδείς έλπιζε το αντίθετο καθότι όλοι γνωρίζουν την σχιζοφρενική ψυχοσύνθεση των απαγωγέων τους.Δολοφονήθηκαν με τη σειρά όπως αναφέρεται, το αργότερο ένα μήνα μετά την απαγωγή τους.Οι ειδήσεις προέρχονται από  τον Ελεύθερο συριακό στρατό της 9ης Ταξιαρχίας Χαλεπίου που χρεώνει την όλη επιχείρηση στην ομάδα Ανσάρ Χιλάφα  (« Οπαδοί του Χαλιφάτου » ) και από αραβικές μυστικές υπηρεσίες. 




Οι  αραβικές υπηρεσίες ασφαλείας   έλαβαν ενημέρωση από τις αντίστοιχες τουρκικές όπως αναφέρει το γαλλικό Observatoire Christianophobie. Επικαλούνται  συνάντηση με τους τούρκους ομολόγους τους  προ δυο μηνών με θέμα  την υπόθεση των 9 λιβανέζων ομήρων.Εκεί έθεσαν και το ερώτημα για την τύχη των επισκόπων. Από υψηλά ιστάμενο έλαβαν την λακωνική απάντηση: «Σκοτώθηκαν».


Εδώ θα προχωρήσουμε σε μια παρένθεση. Όπως ήδη έχουμε πει, σε προηγούμενο άρθρο μας συριακή κυβέρνηση υποστηρίζει ότι υπεύθυνοι για την απαγωγή είναι ο Georges Sabra,ο Φουάντ Ελία, ο πρώην πρόεδρος του Λιβάνου Αμίν Τζεμαγιέλ και οι Τούρκοι που είχαν σχεδιάσει από χρόνια την μεταφορά έδρας του Πατριαρχείου από τη Δαμασκό στη Αντάκεια της σημερινής Τουρκίας. Μάλιστα δημοσίευα της Souria Baladi υποστήριζε ότι κρατουνταν οι επίσκοποι σε τουρκικό έδαφος, από Τσετσένους εξτρεμιστές, οι οποίοι υπενθυμίζουμε ότι είναι Τούρκοι μέχρι το "κόκκαλο".


Αναφέρει γραπτή ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, σχολιάζοντας αναφορές ότι οι δύο κληρικοί κρατούντΑΝ εντός της Τουρκίας.


«Θα ήταν καλό να επαναλάβουμε τα εξής: Η Τουρκία εύχεται την απελευθέρωση των δύο κληρικών το συντομότερο δυνατό και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για αυτό. Αλλά η απαγωγή έγινε έξω από την χώρα και για αυτό οι προσπάθειες είναι περιορισμένες. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως και πολλές άλλες χώρες, συμβάλλει στην εξασφάλιση της απελευθέρωσής τους».


Οι Τούρκοι μπορεί να το αρνούνται, όμως δεν παύουν να έχουν επιρροή και γνώση, στις πράξεις των ομοφύλων τους Τσετσένων Τούρκων, και ειδικά η ισλαμιστική κυβέρνηση Ερντογάν.


Μάλιστα όπως είχε αναφέρει σε δημοσίευμά της  η τουρκική εφημερίδα Radikal δύο από τους φημολογούμενους ως δολοφόνους τους είχαν συλληφθεί ύστερα από έλεγχο που διενήργησαν οι τουρκικές αρχές στην οδική αρτηρία που συνδέει την Άγκυρα με το Ικόνιο. αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι εν συνεχεία!  Η εφημερίδα  δημοσίευσε και τα ονόματά τους: Πρόκειται για δύο Τσετσένους με ρωσικά διαβατήρια και μία Σύρια, η οποία μάλιστα ήταν ... έγκυος!


Τα ονόματά τους είναι  Mogammed A., Ahmad R. και η έγκυος Fatim M . 


Αν θέλουμε τους πιστεύουμε, η ουσία είναι ότι οι Άραβες αυτούς ρώτησαν για την τύχη των επισκόπων διότι ξέρουν ότι φυλετικά με τους Τσετσένους, οι Τούρκοι είναι το ίδιο πράγμα, οπότε μπορούν είτε να διεισδύσουν στις τσετσενικές συμμοριες, είτε να τις κατευθύνουν. Προκύπτει ότι είχαν γνώση για τους επισκόπους, και διέθεταν και την επιρροή για να αλλάξουν την τύχη τους. Η παραδοχή των Αράβων να ρωτήσουν αποκλεισικά τους Τούρκους, αλλά και η απάντησή τους αυτό καταδεικνύει.
Η Συριακή αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι οι απαγωγείς εκτέλεσαν τον έναν επίσκοπο κάποιες ημέρες μετά την απαγωγή του και το δεύτερο μέσα στον Μάιο. Οι δύο επίσκοποι απήχθησαν από την ομάδα του Χαλιφάτου με ηγέτη  τον Αμπού Ομάρ , επικεφαλή των λεγόμενων Μουχαγερίν αλ Άνσαρ δηλαδή των ξένων Μουτζαχεντίν. Αυτή αποτελείται από 200 Τσετσένους. Θυμίζουμε ότι ο Τσετσένος Αbou Omar είναι ο αρχηγός της βορειοκαυκάσιας ταξιαρχίας Jaish al-Muhajireen wal Ansar, που έγινε γνωστή μετά την κατάληψη της βάσης Minakh  10 χλμ νοτίως του Χαλεπίου όπου όλοι οι συλληφθέντες Σύροι στρατιώτες αποκεφαλίστηκαν, παρότι είχαν παραδοθεί.
                        
Η δημοσιογραφική έρευνα και άρθρο των Δ. Πορφύρη/Π.Σταφυλά από τις Βρυξέλες  επιβεβαιώνει τις πρόσφατες μαρτυρίες από αυτόπτες του συμβάντος της απαγωγής (βλ.Souria Baladi)  ως προς το αυτοκίνητο ΚΙΑ χρώματος ασημί στο οποίο επέβαιναν οι επίσκοποι. Δίνεται το μοντέλο του αυτοκινήτου πρόκειται για ένα ΚΙΑ Serato. Επιβεβαιώνεται επίσης η ακριβής τοποθεσία του επεισοδίου και το ότι τ΄όλο εγχείρημα ήταν μια καλοστημένη παγίδα.
Επίσημη ανακοίνωση από πλευράς συριακής αντιπολίτευσης (βλ. « παρατηρητήριο » του Λονδίνου) επιβεβαιώνει τη δολοφονία του Ιησουίτη Paolo Dall' Oglio στα κρατητήρια της οργάνωσης του Χαλιφάτου του Ιράκ και της Ανατολής. Είχε απαχθεί στις 30/07/13 εισερχόμενος παράνομα στη Συρία από την Τουρκία. Ήταν γνωστός για τη στράτευσή του στο πλευρό της συριακής αντιπολίτευσης αλλά παρά την αμέριστη συμπαράστασή του  και τον φημολογούμενο επιβεβλημένο εξισλαμισμό του από τους απαγωγείς του, εκτελέστηκε.
Από τότε ανέβηκε ξανά στην επιφάνεια το θέμα των επισκόπων. Οι απαγωγείς των δυο ιερέων που θα απελευθέρωναν οι επίσκοποι (προηγούμενη υπόθεση) και που χαρακτηρίζονται ως « επαγγελματίες » στον τομέα αυτόν, επιχειρούν από την πλευρά τους να διερευνήσουν ποιοί είναι οι απαγωγείς των επισκόπων που καταχράστηκαν τα  λύτρα που προορίζονταν για αυτούς.
Δηλώνουν ότι στις έρευνές τους η οργάνωση του Ισλαμικού Χαλιφάτου για το Ιράκ και την Ανατολή επέδειξε ένοχη σιωπή και ότι προσπαθούν να βρούν ακόμα και σύνδεσμο μέσα στις ορθόδοξες εκκλησίες για να τους κατατοπίσει επαρκώς ώστε να οδηγηθούν για ευνόητους λόγους στους ενόχους.
Πρέπει να κατανοήσουμε την ψυχοσύνθεση των ισλαμιστών φονταμενταλιστών. Για αυτούς η ανηθικότητα επιτρέπεται όταν σχετίζονται με "απίστους". Συνεπώς μπορούν να πουν ψέμματα, σε Χριστιανούς, χωρίς να νιώθουν ενοχές. Μπορούν να βιάσουν χριστιανή χωρίς κατά την άρρωστη γνώμη τους να κάνουν κάτι κακό. Είναι ολοφάνερο ότι οι ίδιοι που διέπραξαν (αν επιβεβαιωθεί τελικά) το έγκλημα αυτό, παριστάνουν τους "παλαβούς" και προσποιούνται ότι δεν γνώρίζουν και ότι είναι έκπληκτοι και αυτοί, και δεν γνωρίζουν ποιός είναι αυτός που τους δυσφυμεί με αυτές τις ανίερες πράξεις.Έκπληκτοι αναρωτιούνται "μα ποιός μας πρόσβαλε έτσι".
Όλοι ξέρουν, και αυτοί που το έκαναν, και αυτοί που τους έχουν ενσωματώσει στις ταξιαρχίες των μαχητών της "ελευθερίας" και οι Τούρκοι που προσπαθούν να ξεχάσουμε ότι με τους Τσετσένους μιλάνε την ίδια γλώσσα, ΑΛΛΑ και αυτοί που τους πληρώνουν, και τους εξοπλίζουν, και όλοι γνωρίζουν ποιοί είναι. Αυτοί και αν τα ξέρουν όλα,και παριστάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)