Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΔΩΝΙ: τα μνημόνια είναι προϊόν της κυβέρνησης για να εκβιάσουν τον λαό ώστε πετύχουν τις μεταρρυθμίσεις και να ενταχθούμε στην Παγκόσμια Κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ – ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΔΩΝΙ: Δεν είναι η τρόικα, δεν είναι τα μνημόνια. Είναι η κυβέρνηση! 

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: “Το μεγαλύτερο αίσχος του πολιτικού μας συστήματος είναι ότι για να κάνουμε αυτά που είχαμε αποφασίσει σε διάφορους τομείς, προτιμήσαμε να τα βάλουμε στο μνημόνιο και να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό τον μπαμπούλα της δόσης ή της χρεωκοπίας ως δικαιολογία για να κάνουμε τα αυτονόητα. Έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Ξεχάστε το μνημόνιο, ξεχάστε την τρόικα”. Δείτε το βίντεο:

Τι μας λέει ουσιαστικά ;;; Ότι οι πολιτικοί εξαπάτησαν τους πολίτες, ότι σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία και ότι η εξουσία τους δεν πηγάζει  από το Λαό. Ότι κατέλυσαν το πολίτευμα και ότι σχημάτισαν παράνομη και αντι-Συνταγματική κυβέρνηση για να εφαρμόσουν μια πολιτική για την οποία όχι μόνο ο λαός δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή του, αλλά είναι ολοφάνερο πως δεν την θέλει και δεν την εγκρίνει. Ότι παραβίασαν τα άρθρα 1 και 120 του συντάγματος και ότι τέλεσαν έτσι τα εγκλήματα που τιμωρούνται από τα άρθρα 134 και 134Α του ποινικού κώδικα.
Σύνταγμα :

Άρθρο 1
  1. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
  2. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.


Άρθρο 120
  1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
Πως τιμωρούνται αυτά τα εγκλήματα;;  Δείτε εδώ: ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Ας θυμηθούμε τώρα μερικά πράγματα που είπαμε τα τελευταία 3 χρόνια εμείς και άλλοι αρμοδιότεροι …
Παπανδρέου, ΔΝΤ, ΟΗΕ και άλλοι για τα μέτρα λιτότητας [βίντεο]
08.05.2010 ΔΝΤ και Κομισιόν : Δεν είπαμε εμείς να πάρει τόσο σκληρά μέτρα το Γιωργάκη  Η Κομισιόν είχε προειδοποιήσει από τον Ιούλιο του 2009 το Eurogroup ότι το ελληνικό έλλειμμα θα ξεπεράσει το 10% του ΑΕΠ αποκαλύπτει σε συνέντευξη του στην “Καθημερινή της Κυριακής” ο επικεφαλής των ελεγκτών της τρόικας (ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ). Ο Σερβάαζ Ντερόζ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα εκπρόσωπος της ΕΕ και του ΔΝΤ. Είπε ακόμα ότι η ΕΕ και το ΔΝΤ δεν επέβαλαν τα μέτρα μονομερώς αλλά συζήτησαν με την κυβέρνηση, η οποία αποφάσισε το τελικό σύνολο των διαθέσιμων πολιτικών επιλογών υπό τις παρούσες συνθήκες.  http://pontikopagida.blogspot.com/2010/05/blog-post_4715.html
07.02.2011 ΔΝΤ : Τα μέτρα του μνημονίου δεν επιβλήθηκαν, αλλά είναι εισηγήσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Οταν η Ελλάδα βρέθηκε μπροστά στην αδυναμία αναχρηματοδότησης του χρέους της και όδευε στη χρεοκοπία, ζήτησε χρηματοδοτική στήριξη με τη μορφή δανείου και προτείνε στους δανειστές της με ποια μέτρα θα μειώσει το έλλειμμά της και θα προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της.

«στο ΔΝΤ γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή ότι αυτό το πρόγραμμα ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί διότι δεν υπήρχε κάποιο επιτυχημένο παράδειγμα», στους New York Times (EMU Gets Ostrichized)
Ο ΟΗΕ για τα μέτρα:  
Τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει η Ελλάδα όχι μόνο ότι καταστρέφουν το κράτος πρόνοια και την απασχόληση άλλα θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ανάκαμψη για την οποία υποτίθεται ότι λαμβάνονται. [σχετικη αναρτηση 30 JUNE 2011-Greek austerity measures could violate human rights, UN expert says ]

Σαμαράς για τα μέτρα :


Γιώργος Παπακωνσταντίνος , Έλενα Παναρίτη
«… πρέπει να εξηγήσει πως μια οικονομία μπορεί να βγει από την ύφεση μειώνοντας τη συνολική ζήτηση. Αυτό πρέπει να εξηγήσει στους Έλληνες πολίτες: πως μπορεί να βγει μια οικονομία από την ύφεση, παγώνοντας μισθούς και αυξάνοντας τους φόρους. Όποιον σοβαρό οικονομολόγο ρωτήσετε, θα σας πει ότι οι οικονομίες που είναι σε ύφεση, το πρώτο πράγμα που επιχειρούν να κάνουν, είναι να δώσουν ένα σπρώξιμο, να πάρει μπροστά η μηχανή. Αυτό προφανώς κοστίζει (σχόλιο: γι΄αυτό μας έδωσε χρήμα η ΕΕ) . Αν το κάνεις λελογισμένα, με σωστό τρόπο σου έρχεται πίσω πολλαπλάσιο, διότι ξαναπαίρνει μπροστά η μηχανή, δημιουργείται ζήτηση στην οικονομία, και τελικά έσοδα για το κράτος». Γιώργος Παπακωνσταντίνος  24/9/2009
Επειδή κάποτε θα δικαστούν, ας ξέρουν από τώρα ότι ο δόλος έχει ήδη αποδειχτεί [βίντεο]
ΤΡΙΤΗ, 28 Ιουνίου 2011 topontiki
ε) Το ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 – 2015» που καλείστε να ψηφίσετε, εμπεριέχει μέτρα λιτότητας τα οποία αν παρθούν, θα οδηγήσουν με απόλυτη μαθηματική ακρίβεια στη κατάρρευση της χώρας. Και το ξέρετε πολύ καλά αυτό το πράγμα, καθώς παρόμοια μέτρα έχουν εφαρμοστεί από την αρχή του 2010 άλλες δυο φορές και τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο . Για του λόγου το αληθές, μόνο για το 2010 τα αποτελέσματα αυτών των μέτρων ήταν τα εξής : το εθνικό εισόδημα ( ΑΕΕ ) μειώθηκε κατά 5 δις ευρώ, το δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά ένα μνημόνιο (29,9 δις ευρώ ), υπάρχουν 181.670 επιπλέον άνεργοι, η Ελλάδα  έπεσε δέκα ολόκληρες θέσεις στην Παγκόσμια Κατάταξη Ανταγωνιστικότητας, αυξήθηκαν δραματικά οι εκτρώσεις και οι αυτοκτονίες (2 άτομα την ημέρα !!), κόσμος πεθαίνει στα νοσοκομεία λόγω ελλείψεων και οι νέοι εγκαταλείπουν την χώρα για να βρουν αλλού μια καλύτερη μοίρα. Συνεπώς, αυτά τα μέτρα είναι o σίγουρος δρόμος για τη  καταστροφή της χώρας και όχι μονόδρομος για τη σωτηρία της,  έτσι όπως ο κ. Παπανδρέου και το επιτελείο του ισχυρίζονται.
justiceforgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)