Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Στο στόχαστρο βουλευτών ο Γ.Στουρνάρας για τα περί «κουρασμένων»

Επίθεση και από τη ΝΔ

Στο στόχαστρο βουλευτών ο Γ.Στουρνάρας για τα περί «κουρασμένων»
«Κόκκινο πανί» για μερικούς βουλευτές ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ ) 
 
Αθήνα
Μετά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλο, τη σκυτάλη κατά του υπουργού Οικονομίας Γ.Στουρνάρα για τις δηλώσεις του περί πολιτικού κινδύνου που αντιμετωπίζει η χώρα, λόγω κοπώσεως των βουλευτών, έλαβε η ΝΔ.
Στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης, οι Πρ.Παυλόπουλος και Ν.Κακλαμάνης βρήκαν ευκαιρία να ανταποδώσουν τα «πυρά» στον υπουργό Οικονομικών.

Ειδικότερα, ο Πρ.Παυλόπουλος σημείωσε ότι οι βουλευτές της ΝΔ δεν αντιλαμβάνονται την κοινοβουλευτική διαδικασία ως τέστ κοπώσεως, αλλά την αντιμετωπίζουν με αίσθημα ευθύνης.

«Δεν έχουμε κόπωση, αλλά προβληματισμό. Πρέπει και κάποιοι υπουργοί να δουν αν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους. Δεν ήταν εντολή του πρωθυπουργού να υπάρξει φορολογικό νομοσχέδιο;» ήταν η αιχμή του κ. Παυλόπουλου. 

Παράλληλα, ο Νικ.Κακλαμάνης σημείωσε: «Σε λίγη ώρα έχετε υπουργικό συμβούλιο, μεταφέρετε στον υπουργό Οικονομικών ότι με όσα λέει και πράττει ειδικά τελευταία, αν ευελπιστεί ότι μέσα από αυτά θα τον ανατρέψουμε, ματαιοπονεί. Απλά θα τον αλλάξουμε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Την Τετάρτη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος είχε κάνει αιχμηρή αναφορά σε «ξεκούραστους τεχνοκράτες» που πρέπει να κατανοήσουν ότι «κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα γίνει αποδεκτός από αυτή τη Βουλή».
 
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ

news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)