Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η "ΔΗΛΩΣΗ" ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΠΩΣ "ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΤΑΪΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"!

Την διακινούν γραικύλοι χριστιανομάχοι, προκειμένου να πλήξουν την Ορθοδοξία!
Είναι πραγματικά απίστευτη η εμπάθεια και η γελοιότητα των συγκεκριμένων αθλίων υποκειμένων, ελεεινών και ποταπών πρακτορίσκων, που δυστυχώς παρασέρνουν και καλούς Ορθοδόξους Χριστιανούς Έλληνες στο να αναπαράγουν κάτι το οποίο "χτυπάει μπαμ" ότι είναι ψεύτικο, πλαστό και ανύπαρκτο! Αναφερόμαστε στη δήθεν δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ότι δήθεν "προτιμώ να ταϊζω λαθρομετανάστες παρά τεμπέληδες Έλληνες", που έχει δημοσιευθεί σε πολλές σελίδες τις τελευταίες ημέρες.
Η εν λόγω "δήλωση" προέρχεται από μία "καταγγελία" μιας "κυρίας Παναγιώτας Πεπόνη", που υπογράφει ως "εργαζόμενη στον 89,5 ραδιοσταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος". Μάλιστα, δημοσιοποιήθηκε αρχικά τον Φεβρουάριο του 2012 (!!!) και, άγνωστο γιατί, κάποιοι αλητήριοι την...ξέθαψαν, διασπείροντάς την ξανά παντού!
Είναι προφανές ότι η εν λόγω "κυρία" είναι ανύπαρκτη και έχουμε να κάνουμε με ψευδή είδηση ("τρολιά"), που έγραψε γνωστό υποκείμενο στους...παροικούντες εν Ιερουσαλήμ, ο οποίος διακρίνεται για τον ανθελληνισμό, αντιχριστιανισμό και φιλοεβραϊσμό του, ενώ πρόκειται πιθανότατα για τον κάτοχο του καναλιού στο Youtube με όνομα Mr. Gylippos, ο οποίος - όπως λένε οι...κακές γλώσσες - είναι αρθρογράφος - δημοσιογράφος σε "πατριωτική εφημερίδα"! 
Εμείς ξέρουμε το ονοματεπώνυμό του, αλλά προς το παρόν δεν θα το δημοσιοποιήσουμε.
Προειδοποιούμε όμως τον εν λόγω "κύριο", πως πιθανόν να το κάνουμε στο μέλλον, αν συνεχίσει την λασπολογία σε βάρος του Αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας. Μάλιστα, νομίζουμε πως...τον έχουμε πετύχει κι εδώ μέσα, αφού το ύφος της "καταγγελίας" μοιάζει αρκετά με ορισμένα σχόλια που αφορούν εκκλησιαστικά θέματα. Διαβάστε και κρίνετε:
Αξιότιμοι κύριοι: 
Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σε΄σάς τους Άθεους (Σ.Σ. εννοεί την ιστοσελίδα "πάρε-δώσε" στην οποία έκανε την αρχική καταγγελία, έναν διαδικτυακό βόθρο ρεπούσειων γενίτσαρων και "άθεων" ισλαμολάγνων "προοδευτικών") να σάς ενημερώσω για το εξής: Πριν από λίγο (μεσημέρι Τετάρτης 8-2-2012, ο Τουρκαλβανός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά. Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι. 
Και τί είπε ο άθλιος ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει...να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5! Πιο πολύ πονάει ο Τουρκαλβανός Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες!.. 
Δουλεύω τηλεφωνήτρια στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 8 χρόνια, είμαι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και βρίσκομαι σε απόγνωση αυτή την στιγμή. Τρελαθήκανε οι Δεσποτάδες μας, αγαπητοί κύριοι; Αυτό δίδαξε ο Ιησούς Χριστός; Να φροντίζουμε τους Αλλόθρησκους και Αλλόφυλους, και να πετάμε στον δρόμο τα δικά μας παιδιά; Πάρτε θέση, σάς παρακαλώ, εσάς που σάς διαβάζουν πολλοί χριστιανοί, γιατί το πράγμα είναι πολύ σοβαρό. 
Κάντε μια σχετική ανάρτηση, γιατί σάς διαβάζει όλη η Θεολογική Σχολή και τους πονάει ότι γράφετε. Μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν πίσω. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παναγιώτα Πεπόνη 
Εργαζόμενη του 89,5 FM
Υ.Γ. Αλήθεια, υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο Ιερώνυμος είπε τα παραπάνω; Κανένα βίντεο, κανένα ντοκουμέντο; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ!
Υ.Γ.2. Η (αρνητική) γνώμη μας για τον Αρχιεπίσκοπο είναι γνωστή. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως είμαστε υπέρ της ψευδολογίας ορισμένων που στοχεύουν στην διαπόμπευση της Ορθόδοξης Ελλαδικής Εκκλησίας στα μάτια των πιστών! Διότι αυτός είναι ο στόχος των εν λόγω συκοφαντών!
Υ.Γ.3. Καλούμε τους "συναδέλφους" στις ιστοσελίδες και τα ιστολόγια ΝΑ ΜΗΝ αναδημοσιεύουν την συγκεκριμένη "καταγγελία", αν πρώτα δεν την διασταυρώσουν.

Υ.Γ.4. Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γίνεται στα συσσίτια της Εκκλησίας και κατά πόσο ταϊζονται λαθρομετανάστες ή "τεμπέληδες Έλληνες", μπορεί να διαβάσει εδώ. 

 http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/08/blog-post_19.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)