Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε μια Επανάσταση της Ηθικής Απέναντι στην Συναισθηματική Διαφθορά


Βρισκόμαστε στην Εποχή της Έντεχνης και Ολοκληρωτικής Κατάρρευσης των Ανθρώπινων Αξιών. Ο Άνθρωπος ως Είδος και ως Άτομο πλέων βάλλεται από παντού, ακόμη και από τον Εαυτό του, το πολυτιμότερο πράγμα που κατέχει στον Κόσμο.

Βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα Χρηματοοικονομικό και Πολιτικό Δίχτυ Άγνοιας, βίας, Παραπληροφόρησης και αριστοτεχνικής εφαρμογής, το οποίο πνίγει κάθε επιθυμία μας για Ομορφιά, Δικαιοσύνη, Αγάπη, Τρυφερότητα Εμπιστοσύνη και Αυτοεκτίμηση. Έντεχνα, τα τελευταία 100 χρόνια, χάσαμε κάθε αίσθηση σεβασμού, ιερού, αγάπης, τρυφερότητος και αξιοπρέπειας για να είμαστε σήμερα έτοιμοι να κατασπαράξουμε αλλήλους χωρίς αναστολή.

Το Χρήμα, όταν πρωτοδημιουργήθηκε από το Ιερατείο της Αφαίας Αθηνάς στην Αίγινα, χρησίμευσε ως μέσον Προαγωγής Πολιτισμού και Δικαίου και όχι ως μέσον Εξουσίας!! Η Εξουσιολαγνεία το μετέτρεψε σε μέσον εξουσίας!!
Τα Πάντα, επίσημα και ανεπίσημα πλέων, προάγουν την Βία, το Ψεύδος, τον Φόβο, τον Φθόνο, το Μίσος, την  Ανασφάλεια, την Χυδαιότητα, την Εκπόρνευση και την Καταστροφή, με σκοπό την ολοκληρωτική εξαφάνιση του Δικαίου, του Ωραίου, του Αγαθού και του Ευγενικού από την ζωή μας..


Η Μη Αντίδραση στο Κακό που γίνεται επιτρέπει στο Κακό να αυξάνεται ανεξέλεκτα.

Η Πράξη Αντίδρασης στο Κακό είναι Νόμος του Κόσμου και συμβάλει στην Εύρυθμη Λειτουργία του. Όταν δε Είναι Σοφή, τότε ο Κόσμος Μεταμορφώνεται!!

Η Βίαιη Αντίδραση στο σημερινό Κακό, το Τρέφει.
Κι’ εμείς, αιώνες τώρα, διδασκόμαστε να Αντιδρούμε Βίαια, Άσκεπτα και Αντανακλαστικά ή Συναισθηματικά, απέναντι σε κάθε καλή ή κακή πρόκληση της Ζωής και Αυτό είναι μια έντεχνη πρακτική που επιβάλετε για να διασπά κάθε ενότητα στην Ζωή, την εξέλιξη, τον Έρωτα, στις μεταξύ μας σχέσεις, στην σύνδεσή μας με το φυσικό περιβάλλον και τις άλλες μορφές ζωής…..

Η Αναγνώριση και Διόρθωση ενός Λάθους Αυξάνει την Αυοεκτίμησή μας και μας κάνει Σοφότερους και Αποτελεσματικότερους, επέχει δε και μια διαρκεί θετική εξελικτική ανάπτυξη σ’ Αυτόν που το επιτυγχάνει…
Είμαστε Συνδημιουργοί του Σύμπαντος, γεννημένοι Άγιοι, Μακάριοι και Αγαθοί, Παθιασμένοι Καλλιτέχνες Δημιουργοί και όχι εργάτες δούλοι ή αναλώσιμα του όποιου εργοδότη!.
Είμαστε προικοδοτημένοι από την Δημιουργία με την ικανότητα Έργου στην Ύλη και το Πνεύμα. Στο Καλό και το Κακό, Ημίθεοι στην ικανότητα Σκέψης, Δράσης και Ευδαιμονίας.
Είμαστε Μέρος της Συνειδητότητος του Υπέρτατου Πνεύματος και το Σπέρμα της Γαίας που δύναται να μεταφέρει την Υπέρλαμπρη Ομορφιά της στα Πέρατα του Κόσμου.
Είμαστε το Κόσμημα της Ζωής, ριγμένο στην λάσπη της Άγνοιας, του Ψεύδους και της Δουλείας, από ένα Απάνθρωπο, Μισάνθρωπο και Ιδιοτελές Ιερατείο, το οποίο, κατέχοντας την αποκεκριμένη γνώση λειτουργίας του Ψυχικού και Φυσικού μας σώματος, κατάφερε με έξυπνα Φυσικά και Μεταφυσικά δολώματα, να μας πονέσει, να μας ματώσει, να μας Δουλώσει και να Εκμεταλλευτεί προς Ίδιον Όφελος τις Αρετές του Είδους μας.

Η Ύπαρξή και παρουσία του Ανθρώπου στον Κόσμο, είναι μια έκλαμψη Συνειδητότητος στην ιστορία του δικού μας Ηλιακού συστήματος και η συνέχιση της παρουσίας μας σ’ Αυτό, θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις αυτών των τελευταίων ετών.
Η Απάνθρωπη και Μισάνθρωπη Εξουσιαστική Ελίτ που Άρχει του πλανήτη μας, με την δική μας σύμπραξη βεβαίως, έχει εφεύρει  όλα τα μέσα της ολοκληρωτικής κυριαρχίας της πάνω σε κάθε μορφή ζωής, πιστεύοντας ότι η εξουσία της θα κρατήσει  Αιώνια… Μέσα στην έπαρσή της όμως λησμόνησε αφ’ ενός τον Εαυτό της και τα Αντίθετά του και αφ’ ετέρου, ότι η όποια Εξουσία, η όποια Εξέλιξη, η όποια Συνέχεια της Ζωής από Εδώ και Πέρα, μπορεί να γίνει Μόνον στο Όνομα της Αγάπης και Όχι του Μίσους.
Το Μίσος εξάντλησε τον χρόνο παρουσίας του.
Αν η Άρχουσα Ελίτ θέλει να συνεχίσει την Επικυριαρχία της, είναι Υποχρεωμένη να Αλλάξει στον Άλλο Εαυτό της, στο Άλλο Μισό της,
Το Λησμονημένο. Το Της Αγάπης Και Της Δικαιοσύνης.
Κι’ Εμείς, Πρέπει να της το Θυμίσουμε, προς Όφελος του Ανθρώπου και του Εαυτού μας βεβαίως, δρώντας Έξυπνα, αναίμακτα και μη βίαια, απέναντι στην 

Πανίσχυρη και Αναντιμετώπιστη με Βία Παρουσία της!!….
Να θυμάστε, πως φτάσαμε μέχρι εδώ, στο χείλος της καταστροφής, επειδή, αγνοώντας ή περιφρονώντας την Συναισθηματική μας πραγματικότητα, επιτρέψαμε στο σκουληκιασμένο κατεστημένο να καλλιεργήσει συστηματικά και με κάθε τρόπο αρνητικές αισθήσεις και συναισθήματα στο Σώμα και το Πνεύμα μας.
Το πώς έγινε αυτό, το περιγράφω στο βιβλίο μου. Αλλά το πιο σημαντικό έλλειμμα αυτής της εποχής, είναι η απουσία ΟΡΑΜΑΤΟΣ και Αυτή η Απουσία σκοτώνει το σθένος, την ευφυΐα, την δημιουργικότητα, τον Έρωτα και κάθε ενθουσιασμό για Ζωή.

Οι άνθρωποι είναι βαθύτατα απογοητευμένοι από Όλα. Όλα είναι διεφθαρμένα, όλα εκπορνευμένα, όλα εμπορεύσιμα, όλα πεσμένα στην λάσπη της συναλλαγής, της απάτης και του Ψεύδους. Δεν υπάρχει Τίποτε να τους Εμπνεύσει, Τίποτε να τους Ενθουσιάσει, Τίποτε να Ερωτευθούν, Τίποτε να Αγαπήσουν, Τίποτε που να αξίζει να ζήσουν, εκτός από το χρήμα και το Σεξ.

Μόνη ελπίδα είναι να καταλάβουν, ότι όλη αυτή Λέπρα που τους αρρώστησε, τους αχρήστεψε, τους μάτωσε, τους πόνεσε, τους γελοιοποίησε και τους έκανε να μισούν ακόμα και τον Εαυτό τους, είναι ένα έντεχνο καλοστημένο παιγνίδι εις βάρος τους από κάθε μορφής εξουσία και θρησκεία που ασκήθηκε μετά την Έντεχνη κατάρρευση του Ελληνικού πολιτισμού στην Μεσόγειο.
Αυτό που τώρα προτείνω, είναι ο καθένας από το μετερίζι του και στο μέτρο των δυνατοτήτων του να αρχίσει την συστηματική καλλιέργεια και εκδήλωση κάθε Θετικού Συναισθήματος και συμπεριφοράς στον προσωπικό, επαγγελματικό, επιστημονικό και ιδιωτικό του χώρο, και ο δικός του Κόσμος θα αλλάξει αμέσως προς το καλλίτερο….

ΜΗ ΒΙΑ είναι το σύνθημα ασφαλείας και δράση υπέρ της Ευγένειας, του Ωραίου, του Δικαίου και της Ελευθερίας. Η Αυτοκαταστροφική συμπεριφορά μας Υπεβλήθη και Επεβλήθη στο όνομα Υψίστων Ιδανικών, όπως της Ελευθερίας π.χ. Ποτέ δεν πολεμήσαμε να απαλλαγούμε από τους Υποβολιμαίους Φόβους και τις ενοχές που έντεχνα φυτεύτηκαν στον Νου μας και καταδυναστεύουν την ζωή μας. Η αφύπνιση και  κατανόηση του τι μας συνέβη, μπορεί να αλλάξει τα Πάντα.

ΠΩΣ  ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
Σατανισμός, είναι η διαστρέβλωση οτιδήποτε φυσικού και αυθεντικού στο αντίθετό του και το Μέγιστο επίτευγμα του Αβρααμικού Ιερατείου, είναι η μεταστοιχείωση του Φυσικού μας Σώματος από φορέα υγείας, δημιουργίας και ευδαιμονίας, σε φορέα νοσηρότητας, δουλείας και δυστυχίας. Πως προέκυψε και όλα τα μέλη των Δυτικών κοινωνιών είναι σήμερα άρρωστα και φαρμακοσυντήρητα;
Η Μέγιστη Ερωτική Διαστροφή, είναι ο Αυτοευνουχισμός, που τα διάφορα Μοναστικά, Φιλοσοφικά και Θρησκευτικά Τάγματα επαγγέλλονται, προκειμένου τα μέλη τους να γνωρίσουν την Αιώνια ή Αγνή Ζωή. Αυτή γελοία διανοητική παγίδα, είναι η Κόλαση, μέσα στην οποία το Ανθρώπινο Είδος κατατρώγει τις Σάρκες του κάτω από την καθοδήγηση ανέραστων ευνούχων. Διαφθείροντας την Ερωτική συμπεριφορά του Ανθρώπου, διαφθείρεις και το σύνολο του έργου του, Όποιο κι’ αν Είναι Αυτό, Πανεπιστημιακό ή Λαϊκό, Ιερό ή Ανίερο.…..

Τα Αξιώματα οι Τέχνες και τα Ιδανικά, εμφανίσθηκαν στον Κόσμο για να επιβεβαιώσουν την Θεία Φύση του Ανθρώπου Συνδημιουργού. Μια εξουσία καθορίζοντας τις αμοιβές και τα προνόμια των επαγγελμάτων και αξιωμάτων, καθορίζει κατά το δοκούν τις σχέσεις μεταξύ των μελλών της κοινωνίας και την συνοχή ή διάσπασή της.                        Ο Ρόλος της όποιας Εξουσίας είναι μόνον η προστασία της Αρμονικής Συμβίωσης των Μελλών της, και ο Θεσμός του Δικαίου είναι το μέσον.

Όταν αυτός είναι διάτρητος, τα πάντα καταρρέουν.
Ο Άνθρωπος γεννιέται Άγιος Μακάριος και Αγαθός και η Θεία του Φύση διαστρεβλώνεται μέσα στα σφαγεία των μοντέρνων μαιευτηρίων με το άμεσο κόψιμο της ομφαλίδος και το πέταγμα του νεογέννητου στον Καιάδα του βρεφικού θαλάμου. Εδώ δίδεται το πρώτο Οργανικό, Αισθητικό και Συναισθηματικό Βιαιότατο πλήγμα στην Ψυχή και το Σώμα του Νεογέννητου Άνθρωπου. Όλα τα επόμενα είναι αποτέλεσμα παιδείας και η υπάρχουσα παράγει πόνο, θλίψη, βία, μίσος και ερωτικές διαστροφές.
Γεννιόμαστε Συνδημιουργοί του Κόσμου και ο Λόγος της Δημιουργίας μας από το DNA της Γαίας το οποίο συνετέθει από την Ηλιακή ακτινοβολία στις Αρχέγονες Θάλασσές της, είναι η διασπορά της υπέροχης Ζωής της στο Διάστημα.
Είμαστε το Σπέρμα της Γαίας που καλείται στο όνομα της Αγάπης να μεταφέρει την υπέροχη ομορφιά της στο Διάστημα και όχι στο όνομα του Μίσους, της Εκμετάλλευσης και της Κατάκτησης όπως γίνεται τώρα..

Οι Αισθήσεις και τα Συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, είναι Αυτά που δίδουν Νόημα και Ζωή στις λέξεις,  και τις πράξεις μας!!
Διαφθείροντας ή ευνουχίζοντας  τα θετικά Συναισθήματα του ανθρώπου, διαφθείρεται και το σύνολο του Έργου του, όποιο κι’ αν είναι αυτό, Πανεπιστημιακό ή Λαϊκό.
Η εμπορευματοποίηση αισθήσεων και συναισθημάτων είναι η πρώτη αιτία θλίψης και διαστροφής στον ανθρωποποίητο Κόσμο μας!! Ένα δυστυχισμένο πλάσμα είναι ένα σ’ όλα αυτοκαταστροφικό πλάσμα. Αυτό είναι Νόμος του Κόσμου.
Η Ζωή γεννήθηκε και εξελίσσεται μέσα στην ευδαιμονία και η αυθεντική Ζωή του Κοσμικού Ανθρώπου Συνδημιουργού, είναι μουσική, χορός τραγούδι, έρωτας και καλλιτεχνική δημιουργία, όχι δουλεία ή επάγγελμα.
Όταν συστηματικά τα θετικά συναισθήματα της Αγάπης, της τρυφερότητας, του Δικαίου, της εμπιστοσύνης και της φιλίας, διαρκώς προδίδονται και διαρκώς πληγώνονται από την ανούσια και εντέχνως διεστραμμένη δοσμένη πραγματικότητα, τότε αποσύρονται στο υποσυνείδητο και οι εμπράγματες απογοητεύσεις του παρελθόντος λειτουργούν ως ανασταλτικοί παράγοντες φόβου σε κάθε νέα εμφάνιση της ομορφιάς και της θετικότητος στο προσκήνιο της Ζωής. Όταν λοιπόν το Αγαθό είναι εγκλωβισμένο στο υποσυνείδητο και δεν μπορεί να βγει να ομορφύνει τη Ζωή μας, τότε το χυδαίο φυσικώς πλεονάζει και καταστρέφει κάθε ωραίο και αγαθό.

Το ΕΓΩ είναι ο φορέας της Σκέψης και της Βούλησης μέσα στον Χώρο του Νου μας και είναι απόσπασμα της Αιώνιας Αρχής που Σκέπτεται και Βούλεται στο Σύμπαν.
ΔΕΝ υπάρχει και ΔΕΝ δύναται να υπάρξει Ζωντανό πλάσμα στο Διηνεκές του Σύμπαντος χωρίς ΕΓΩ, Σκέψη και Βούληση. Ο Άνθρωπος είναι το μόνο πλάσμα του Ηλιακού μας συστήματος που είναι Αυτεξούσιο, με απόλυτη ελευθερία σκέψεων και πράξεων στον Κόσμο, και γι’ Αυτό, Είναι Υπεύθυνος απέναντι στην Δημιουργία και τον Εαυτό του για το όποιο Έργο του.
Αυτό που δίδει νόημα και βούλεται σε δράση, σε σχέση με τα εγκεφαλικά είδωλα που οι χημικές διεργασίες  εμφανίζουν στο χώρο του Νου μας, είναι το  ΕΓΩ της προσωπικότητος.
Αυτό Σκέπτεται, Αυτό Βούλεται, Αυτό Πράττει, Αυτό Υπάρχει και Αυτό, είναι προϊόν εξέλιξης του πολιτιστικού μοντέλου στο οποίο εμφανίσθηκε και εν αγνοία του υπηρετεί.….
Όλα τα άλλα είναι αισθήσεις του σώματος, κβαντικά σωματίδια, κύματα ενεργειών κ.τ.λ….
Τα περί καθαρής Λογικής και Λόγου είναι λόγια πτερόεντα των Ακαδημαϊκών που έχουν σκοτώσει τα θετικά τους Συναισθήματα έναντι πινακίου φακής.
Ο Φόβος και το Μίσος είναι δύο αρνητικά Συναισθήματα, που εντέχνως καλλιεργημένα στο Υποσυνείδητό μας, καθορίζουν τον Λόγο και τις Πράξεις μας, ανεξάρτητα του αξιώματος που κατέχουμε!!.
Οι Θρησκείες, οι Επιστήμες, οι Τέχνες, η Συνειδητότητα, το Αυτεξούσιο και ο Λόγος, μέσω των οποίων φτάσαμε μέχρι εδώ,  ΔΕΝ  περιελήφθησαν στις δυνατότητες του γενετικού μας κώδικα τον οποίο ο Ήλιος και η Γαία συνέθεσαν, για να καταστρέψουμε ή να κατακτήσουμε το Έργο τους. Αλλά μέσω αυτών των Θείων Χαρισμάτων, να κατανοήσουμε τους Νόμους που διέπουν την λειτουργία του Σύμπαντος Κόσμου και μέσα από αυτήν την Κατανόηση, αυξάνοντας την Αρετή μας με Υπηρεσία προς το Μεγάλο Σχέδιο της Δημιουργίας, να προσεγγίσουμε το Μεγαλείο του Λόγου της  Ύπαρξής μας.
Είναι λυπηρό, είναι αφάνταστα τραγικό, το Ανθρώπινο είδος, το τόσο ευνοημένο από την Δημιουργία, να χρεωθεί στην μνήμη του Θείου, την διαστρέβλωση και καταστροφή της Ζωής αυτού του Πλανήτη. Οι περιστάσεις απαιτούν, αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως Είδος,            η Νοημοσύνη και το Έργο μας να λειτουργήσει στο σύνολό του Από και Υπέρ του Έργου της Δημιουργίας

Τούτη η μορφή του Θείου Κόσμου, που για  Εξουσιαστικούς Λόγους η Άρχουσα Ελίτ διαλύει, ΔΕΝ  Μπορεί να Επαναληφθεί. Διότι οι Νόμοι της Δημιουργίας Ποτέ  ΔΕΝ  επαναλαμβάνουν την Ίδια  Μορφή  δυο φορές και Διότι Εμείς οι Άνθρωποι Μέρη Αυτής της Μορφής του Κόσμου Είμαστε και Καμιάς Άλλης…

Ευάγγελος Βαρελίδης. Τηλ. 6973535681 evangelos@varelidis &www.varelidis.gr
Ζ Η Τ Ο Υ Ν Τ Α Ι  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)