Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Κεδίκογλου ....και η γνωστή "μέθοδος των απειλών προς τους επενδυτές".


 
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος δήλωσε πως η κυβέρνηση ενεργεί πάντα με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον και υπό συνθήκες πλήρους διαφάνειας. Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να προχωρήσει καμία από τις αλλαγές που χρειάζεται η οικονομία μας και γι' αυτό καταφεύγει στη γνωστή του μέθοδο των απειλών στους επενδυτές».
 
Στα παραπάνω ανταπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση: «Τα μόνα συμφέροντα που εξυπηρετεί η κυβέρνηση είναι αυτά των δανειστών, καθώς και της εγχώριας διαπλοκής. Αν κάποιοι αισθάνονται απειλή από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι εκείνοι που ξεπουλάνε όσο όσο την περιουσία του ελληνικού λαού και μια μέρα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη για τα μνημονιακά τους εγκλήματα. Τους υποσχόμαστε ότι δεν θα τους διαψεύσουμε».

 [ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)