Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ......


Άγνωστε φίλε καλημέρα !!! Ναι σε εσένα μιλάω..... Σε εσένα που ακόμη κάθεσαι στον καναπέ σου και το μόνο που κάνεις είναι να πατάς like σε ότι φαιδρό και ανάξιο λόγου περνάει από την οθόνη του υπολογιστή σου. Σε εσένα που το μόνο που κάνεις είναι να ανεβάζεις φωτογραφίες επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο ( ???? ) σώμα σου στην αμμουδιά...... Σε εσένα που η μόνη "δημιουργική" παρουσία σου στο φατσοβιβλίο είναι να ανεβάζεις τραγουδάκια... Σε εσένα που ασχολείσαι με σχόλια επί σχολίων κουτσομπολεύοντας τους πάντες και τα πάντα ,κάνοντας τον κριτή η τον αμπελοφιλόσοφο..... ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ...!!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ !!! ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ( ο προσκυνημένος). ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!!
Του Χρήστου Κόλια

Άγνωστε φίλε καλημέρα !!! Ναι σε εσένα μιλάω.....
Σε εσένα που ακόμη κάθεσαι στον καναπέ σου και το μόνο που κάνεις είναι να πατάς like σε ότι φαιδρό και ανάξιο λόγου περνάει από την οθόνη του υπολογιστή σου.
Σε εσένα που το μόνο που κάνεις είναι να ανεβάζεις φωτογραφίες επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο ( ???? ) σώμα σου στην αμμουδιά......
Σε εσένα που η μόνη "δημιουργική" παρουσία σου στο φατσοβιβλίο είναι να ανεβάζεις τραγουδάκια...
Σε εσένα που ασχολείσαι με σχόλια επί σχολίων κουτσομπολεύοντας τους πάντες και τα πάντα ,κάνοντας τον κριτή η τον αμπελοφιλόσοφο.....
ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ...!!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ !!!
ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ( ο προσκυνημένος). ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)