Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!

Έχουν περάσει  πάνω από δύο χρόνια από την μαζικότερη στη νεοελληνική ιστορία κινητοποίηση πολιτών ενάντια στη μνημονιακή υποταγή της Ελλάδας. 
Οι στόχοι εκείνης της λαϊκής αντίστασης παραμένουν στο σύνολο τους ανεκπλήρωτοι. 
Η απόρριψη από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων της ασκούμενης μνημονιακής υποταγής από τις δωσίλογες κυβερνήσεις είναι γενικευμένη και διαπερνά όλες τις κοινωνικές τάξεις της χώρας.
Μεγάλο τμήμα των πολιτών που ενεργοποιήθηκε τότε στη διάρκεια της εξέγερσης των “Αγανακτισμένων” προχώρησε σε μορφές πολιτικής οργάνωσης, εγκαταλείποντας την παθητικότητα και την παραίτηση, χειραφετούμενοι από τις κάθε είδους πολιτικές ιδεοληψίες και έρχοντας σε αντίθεση με την κομματοκράτία. 
Το ρεύμα αυτό των ‘αγανακτισμένων’ ενεργών πολιτών, διεσπαρμένο σε πλήθος και ποικιλία ομάδων είναι ακόμη σε μεγάλο βαθμό ασυντόνιστο αλλά παραμένει στις επάλξεις της πολιτικής και αποτελεί ελπιδοφόρα παρακαταθήκη στην πολιτική σκηνή της χώρας. 
Συντηρεί άσβεστη την αντίσταση ενάντια στην κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας, την υπαγωγή της Ελλάδας σε μεθοδεύσεις και συμφέροντα αλλοτρίωσης, του εξανδραποδισμού του Ελληνικού λαού, της ληστείας του δημοσίου πλούτου, της καταστροφής του περιβάλλοντος, την κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας, και την διάλυση του κοινωνικού ιστού και του κράτους.
Αυτές οι πολιτικοποιημένες πνευματικές και οργανωτικές νησίδες πολιτικής ελευθερίας που γεννήθηκαν από την εξέγερση των “αγανακτισμένων” είναι στην πλειοψηφία τους ανένταχτες κομματικά και ανυπότακτες. 
Η πλειοψηφία των Αγανακτισμένων είναι άνθρωποι που βγήκαν από τα κομματικά μαντριά και δεν έχουν σκοπό να ξαναμπούν σε κανένα.  Μια από αυτές τις ομάδες είναι και οι Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι Έλληνες. 
Είμαστε μια παρέα φίλων που αγωνιούμε για την τύχη αυτής της χώρας. Δεν στηρίζουμε κανένα κόμμα. Δεν διαλέγουμε καμία παράταξη. 
Δεν διαχωρίζουμε τους Έλληνες. Δεν έχουμε αυταπάτες. Κάνουμε ότι μπορούμε και όσο μπορούμε. Είμαστε σε επαφή με όλα τα πατριωτικά κινήματα και κρατάμε άσβεστη την σπίθα της αντίστασης μέχρι να έρθει η ώρα του ξεσηκωμού και της λευτεριάς.
Προτρέπουμε τους φίλους μας να μην περιμένουν κόμματα, κινήματα ή ηγέτες και να αυτοργανωθούν μόνοι ή με άλλους. 
Το διαδίκτυο δεν πρέπει ούτε να το υπερτιμούμε, ούτε να το υποτιμούμε.  Είναι ένα εργαλείο και αυτό όπως και πολλά άλλα. 
Έλληνες μην χάνετε την αισιοδοξία σας και την πίστη σας.  
Δώστε ο ένας τον χέρι στον διπλανό σας, αυτόν  που μέχρι χθες ήσασταν σε αντίθετες παρατάξεις και ξεκινήστε τον αγώνα. 
Αυτά που μας  ενώνουν είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. 
Η ενημέρωση είναι η πρώτη μορφή αντίστασης προωθήστε τις αναρτήσεις μας, τυπώστε τα άρθρα μας, μοιράστε τα. 
Όσοι αρνείστε ή δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο τουλάχιστον αγωνιστείτε από το διαδίκτυο. 
Είναι πολλά που κανείς μπορεί να κάνει και από τον καναπέ του. 
Προσπαθήστε να ξεπεράσετε την αδράνεια και την παθητικότητα και να προτρέψετε και άλλους να κάνουν το ίδιο.
Πάμε παιδιά, όλοι μαζί  να πολεμήσουμε το σκοτάδι για να γυρίσει ο Ήλιος και να έλθει ξανά η ξαστεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)