Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕΣ!!

Δείτε το βίντεο, έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.








Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Και το ξεπούλημα συνεχίζεται και μαζί με αυτό οι μεταρρυθμίσεις του Σαμαρά – Βενιζέλου. Όσο έχουν εξουσία οι προδότες τόσο θα μας εξοντώνουν, θα χρωστάει ολόκληρος ο Ελληνικός λαός, μεταφέροντας το Δημόσιο χρέος σε ιδιωτικό, σε κάθε πολίτη και στις υπόλοιπες γενιές.
Έχουμε καθήκον να σταματήσουμε αυτό τον χαμό, αυτή την ισοπέδωση και μπορούμε με απλούς τρόπους:
1ον κλείνουμε την φωνή τους, βγάζοντας από την πρίζα την τηλεόραση, σταματάμε έτσι την προπαγάνδα.
2ον κάνουμε ανάληψη των καταθέσεων μας (όσοι έχουν) από τις τράπεζες και χρησιμοποιούμε μόνο μετρητά στις συναλλαγές μας. Δεν θα μπορεί να μας εκβιάσει κανένας Θεοχάρης, κανένας Στουρνάρης για αρπαγή των καταθέσεων μας για χρέη προς το δημόσιο αλλά και για την περίπτωση επερχόμενου κουρέματος στις καταθέσεις.
3ον οργανωνόμαστε σε γειτονιές, κοινότητες και δήμους. Η οργάνωση και η ένωση των πολιτών σε ομάδες τους καθιστά ισχυρότερους, γίνονται μια γροθιά και θα μπορεί ο καθένας να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη. Θα σταματήσουν οι αυτοκτονίες και θα εξαφανισθεί η απελπισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)