Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

(ΒΙΝΤΕΟ) Γ.Μιχελάκης(υπουργός Εσωτερικών): Barcode για τους δημοσίους υπαλλήλους


«Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος ελέγχου προσέλευσης και αποχώρησης των δημοσίων υπαλλήλων. Αυτή η ιστορία με την κάρτα είναι ένα ξεπερασμένο σύστημα. Προσωπική μου άποψη είναι να υπάρχει μια κάρτα με barcode…», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας νωρίτερα στο MEGA ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στους «κοπανατζήδες» του δημοσίου.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:


http://elladapoyantisteketai.blogspot.gr/2013/08/barcode.html



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Η ανικανότητα της κυβέρνησης να ελέγξει τους δημόσιους υπαλλήλους είναι ολοφάνερη, σε λίγο θα ζητάνε να καταγράφουν και πόσες φορές πάνε στην τουαλέτα, αν τραβάνε το καζανάκι κλπ.
Τελικά αυτό που εκλείπει σήμερα είναι η παιδεία, αυτονόητο είναι να εργάζεται κάποιος και όχι να δουλεύει με τον φόβο μην τον πιάσουν να λουφάρει. Μας κυβερνούν απατεώνες που νομίζουν ότι ο έλεγχος, το φακέλωμα και η παρακολούθηση είναι οι τρόποι που θα λύσουν τα προβλήματα της ανεργίας, της τρομοκρατίας, της πείνας, της φοροδιαφυγής.
Αντί να προβούν σε ενέργειες διάφανης διαχείρισης του δημοσίου, ώστε ο πολίτης να γνωρίζει που πάνε τα χρήματα των φόρων, αντί το κράτος να γίνει πρόνοιας και δικαιοσύνης, καταφεύγουν σε γελοιότητες που αποδεικνύονται σε πλήρη αποτυχία.
Λυπόμαστε που είμαστε οι παρατηρητές αυτής της αθλιότητας και ανεχόμαστε πολιτικά σκουπίδια, τύπου Μητσοτάκη, Άδωνη, Θεοχάρη, Στουρνάρη κλπ κουστωδίας, να βγαίνουν στη τηλεόραση της προπαγάνδας και να αναφέρονται σε οικονομικές μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη που δεν έρχεται ποτέ, ενώ τα μέτρα υποτίθεται τα επιβάλλει η τρόικα.
Άραγε η τρόικα σκέφτηκε το χαράτσι της ΔΕΗ αλλά και τη νέα ονομασία του για να συνεχίσει να χρεώνει τον Ελληνικό λαό, η τρόικα έκλεισε την ΕΡΤ, η τρόικα δίνει 238 δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες, η τρόικα αναφέρεται σε κινητικότητα, στην κάρτα του πολίτη, στην φοροκάρτα και πολλά άλλα. 

Πόσα θα ανεχτούμε ακόμα από αυτούς που γεννήθηκαν επαγγελματίες απατεώνες, από αυτούς που σπούδασαν το ψέμα, την υποκριτική τέχνη και την λαμογιά. 

Αξίζει ένας μεγάλος χαιρετισμός στους συμπολίτες μας  που ψήφησαν αυτά τα σκουπίδια.

1 σχόλιο:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)