Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Θεοχάρης και πράσινα άλογα: Έχουν υποβληθεί 4,5 εκατ. δηλώσεις

euro2day.gr
    Πρόσκληση προς τους φορολογούμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης μέσω Twitter.
    Όπως ανέφερε, τις τελευταίες ημέρες έχουν εκκαθαριστεί σχεδόν 1 εκατομμύριο δηλώσεις.
    Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη συνολικά έχουν ήδη υποβληθεί 4,5 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις ενώ η ΓΓΠΣ περιμένει 5,6 εκατομμύρια δηλώσεις.
    Ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων σχολίασε και το θέμα με το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επιβλήθηκε στην ΓΓΠΣ για διαρροή προσωπικών οικονομικών δεδομένων, λέγοντας ότι «το πρόστιμο αληθεύει. Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι η ΓΓΠΣ. Ομως υπήρξαν διαρροές».





Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Ζώντας σε καιρούς ολοκληρωμένης παρακμής, τύποι σαν τον Χαρούλη που τους προετοιμάζουν για νέους και ανερχόμενους πολιτικούς, μέσα στην κολυμβήθρα της αποσύνδεσης και της διαφθοράς, δημιουργούνται τα όργανα που συντηρούν τον ολοκληρωτισμό και τη Νέα Τάξη.  
Ενώ δεν λειτουργεί τίποτα στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται με τις ώρες να εξυπηρετηθούν στις ΔΟΥ και οι λογιστές αγανακτούν, ο μεγάλος μπουρδολόγος Χαρούλης δεν παραδέχεται τα δικά του λάθη και τα συστήματα της άθλιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όπου προετοιμάζει εδώ και λίγα χρόνια.
Ο αποτυχημένος, «αυθεντία» στα συστήματα πληροφορικής, μεγάλο στέλεχος σε δύο εταιρείες που κατάρρευσαν οικονομικά, έγινε γραμματέας εσόδων στην χώρα μας,  φαίνεται οι άχρηστοι σε τούτη την χώρα λαμβάνουν θέσεις ηγετικές και συνάμα γίνονται πολιτικοί για να βγάλουν τα ανώμαλα πάθη τους στο λαό, για να νιώσουν οι ίδιοι στο πετσί τους την ηγεμονία της Γερμανικής κατοχής και να γίνουν τα όργανα εφαρμογής της, σαν ενδιάμεσοι κρίκοι και ονομαζόμενοι πολιτικοί ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ. 


Υ.Γ.  ο μαλακοΧαρούλης δεν σκέφτηκε ουδέποτε τους γέροντες που υποχρέωσε να προσκομίσουν φορολογική δήλωση φέτος από το διαδίκτυο. Αντιμετώπισε την τρίτη ηλικία σαν να είναι ειδήμονες στο διαδίκτυο μη λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν πως λειτουργεί το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης τους, θα ξέρουν άραγε πως ανοίγει ένας Η/Υ;

ή μήπως τον δωροδόκησαν για να ενισχύσει τους λογιστές λαμβάνοντας πενηντά-ευρα για κάθε φορολογική δήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)