Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Status: Η πρώτη ελληνική μπύρα Deluxe



«Γέννημα θρέμμα» Θεσσαλονίκης, η Status Beer, η πρώτη ελληνική μπύρα Deluxe, έρχεται για να δώσει άλλη γεύση στα καλοκαίρια μας και να αναδείξει το... status που όλοι έχουμε μέσα μας.


Η νέα ελληνική μπύρα Status είναι γι’ αυτούς που ανακαλύπτουν και δημιουργούν. Που κλείνουν το μάτι στη ζωή, γιατί ξέρουν πως η κάθε τους μέρα μπορεί να γίνει ξεχωριστή, να ζούν με το status που πραγματικά τους αξίζει!

Από μία ομάδα νέων ανθρώπων, με δημιουργό και επικεφαλής τον ζυθολόγο Βασίλη Στεργίου με σπουδές στο Πολυτεχνείο του Μονάχου, η Status έρχεται να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία μπύρας DELUXE: Παράγεται με δύο είδη βύνης (κριθαριού και σιταριού) και με τη μέθοδο της τριπλής έγχυσης στο ζυθοβραστήριο. Είναι βυθοζυμωτή, αλλά υφίσταται θερμοκρασία κύριας ζύμωσης κάτω των 4°C, όταν οι κλασσικές μπύρες ζυμώνονται στους 7-13°C.
Η θερμοκρασία έχει μεγάλη σημασία στην ωρίμανση της νέας μπύρας Status Deluxe. Με αυτές τις χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμη και στην κύρια ζύμωση, αυξάνεται ο χρόνος διατηρησιμότητας και δημιουργείται σταθερός αφρός κατά το σερβίρισμα, εντείνοντας την αίσθηση της απόλυτης μοναδικής γεύσης Status Deluxe.

Με μοναδική συνταγή του Έλληνα ζυθολόγου, η Status ξεκινάει το ταξίδι της από τη Θεσσαλονίκη, τόπο γέννησης του δημιουργού της, και θα διατίθεται καταρχήν σε επιλεγμένα 5* ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ρόδο, Κρήτη και σε επιλεγμένους high class προορισμούς, όπως και στα καλύτερα hype Bars και Restaurants.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα της Status στην ελληνική αγορά, ο κ. Βασίλης Στεργίου ανέφερε: «Ο Έλληνας και ο καθένας που ζει στην Ελλάδα σήμερα έχει πάθος μέσα του, έχει προσδοκίες, πρέπει να έχει πίστη σ’ αυτό που κάνει. Με τη μπύρα Status θέλουμε να δείξουμε πως το να είσαι Έλληνας σημαίνει ότι πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις, αλλά και ότι η κάθε μέρα που σε περιμένει δημιουργεί ευκαιρίες και μπορεί να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα».

Μέσα σε κάθε μπύρα Status θα «ανακαλύψετε» το Status του Έλληνα: δύναμη, πάθος, ένταση, χαρά. Και, κυρίως, τη γεύση μιας μοναδικής μπύρας από νέους με άριστη τεχνογνωσία στα περί ζύθου!

Για περισσότερες πληροφορίες: Ρόη Χάικου, τηλέφωνο επικοινωνίας +30 6977 560728,
email: prhaikou@statusbeer.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)