Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Spiegel: Η ξενόφοβη Ελλάδα



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Σας παραθέτουμε αυτό το δημοσίευμα σχετικά με την προπαγάνδα του Spiegel, το οποίο με τον δικό του τρόπο προσπαθεί να αναδείξει την δήθεν ανωτερότητα του Γερμανικού λαού.
Θα σταθούμε σε μερικά σημεία «ήλπιζαν ότι στην Ευρώπη θα βρουν την γη της δικής τους επαγγελίας», δεν αμφισβητεί κανείς ότι οι μετανάστες είναι θύματα προπαγάνδας και λανθασμένης Ευρωπαϊκής στρατηγικής.  Όμως ουδέποτε η Γερμανία και γενικότερα Βόρεια Ευρώπη δέχθηκε στα σπλάχνα της την Ελλάδα σαν Ευρωπαϊκή χώρα, δεν είναι μόνο που απέχουμε μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες αλλά η Νότιοι Ευρωπαίοι για αυτούς είναι αντικείμενα προς εκμετάλλευση. Πουλούσαν τα όπλα τους, την παραγωγή τους, ερχόντουσαν διακοπές στην χώρα μας, μας δάνειζαν και τώρα αισχροκερδούν εις βάρους λαών βγάζοντας κέρδος εκατοντάδες δισεκατομμύρια Ευρώ. Οι δήθεν αναπτυγμένοι Γερμανοί εγκλώβισαν στην  χώρα μας όλους αυτούς τους μετανάστες γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούν να επιβιώσουν σε φυσιολογικά ανθρώπινα επίπεδα αφού η ανεργία στη χώρα μας ξεπερνά το 50%. Η ανωτερότητα τους σταματά στον σχολιασμό και όχι στην εύρεση λύσεων, ας δείξουν την φιλευσπλαχνία τους δίνοντας σε αυτούς τους ανθρώπους την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο, ας τους δώσουν εργασία και Γερμανική ιθαγένεια ενσωματώνοντας τους στην Γερμανική κοινωνία.  
Έχουμε αποδείξει ότι ο Ελληνικός λαός δεν είναι ρατσιστής, φυσικά δεν κλείνουμε τα μάτια σε μεμονωμένες περιπτώσεις ρατσιστικής βίας. Όμως επειδή η ορθόδοξη πίστη και η Χριστιανική διδασκαλία είναι ριζωμένη σε κάθε Ελληνικό σπίτι, για όλους εμάς οι μετανάστες και οι λαθρομετανάστες είναι παιδιά του Θεού μας, είναι αδέλφια και δημιουργήματα Του. Κάθε βιαία πράξη σε αυτούς αναδεικνύει την έλλειψη παιδείας αλλά και την έλλειψη Ορθόδοξης πίστης μετατρέποντας την ανθρώπινη ύπαρξη σε ζώο.
Παρόλα αυτά οι Γερμανοί κατέχουν τα πρωτεία στη ρατσιστική βία όπως το δημοσίευμα: “Είδα μια λίμνη αίματος...” - Η μαρτυρία του ιερέα για τον Έλληνα που δολοφονήθηκε από νεοναζί  στην Γερμανία
Επίσης με έξυπνα τρυκ έχουν διώξει τους μετανάστες κρατώντας μόνο όσους γνωρίζουν την Γερμανική γλώσσα γεγονός που δηλώνει ότι μόνο οι γραμματιζούμενοι μετανάστες θα βρουν εργασία στην Γερμανία. Τέλος έχουν εγκλωβίσει σε ελεγχόμενες  συνοικίες μακριά από τα κέντρα των πόλεων τους όλους τους μετανάστες, χωρίς φυσικά να μπορούν να γίνουν ένα και να αφομοιωθούν στην Γερμανική κοινότητα.
Εμείς θα προτείναμε στο Spiegel να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας του κάνοντας ένα εκτεταμένο ρεπορτάζ για την κτηνοβασία που μαστίζει την Γερμανία, καθώς και για τον ιδιαίτερο ρατσισμό που ανέδειξαν στους Νότιους Ευρωπαίους και μετά ας αναφερθεί για το πώς μας εκμεταλλεύτηκαν οι σύμμαχοι και Ευρωπαίοι έτεροι μας. 

Ο πολιτισμός τους σταματά  με την έλλειψη σκέψης, την δημιουργία πρωτόγονων αισθημάτων, τον μηδενισμό στις πραγματικές αξίες, του  σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή αλλά και στην έλλειψη ανθρωπιάς, αυτά χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό των Ευρωπαίων δυναστών μας.
 

Spiegel: Η ξενόφοβη Ελλάδα

Ήλπιζαν ότι στην Ευρώπη θα βρουν τη γη της δικής τους επαγγελίας. Αλλά ήρθαν όμως αντιμέτωποι με την ξενοφοβία, το ρατσισμό και τη Χρυσή Αυγή. Οι αύξηση των επιθέσεων κατά μεταναστών στην Ελλάδα έγιναν θέμα στο Spiegel.

«Φυγή από την ξενοφοβία» είναι ο τίτλος του άρθρου στην ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού, που αναφέρεται στις αυξανόμενες ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών στην Ελλάδα αλλά και στις προσπάθειες των τελευταίων να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

«Κατά την παράνομη είσοδό τους στην Ελλάδα πολλοί μετανάστες κατέστρεψαν τα χαρτιά τους, τώρα όμως σχηματίζουν ουρές στις πρεσβείες τους, απλά για να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Η Ευρώπη δεν τους προσφέρει καμία προοπτική και στην Αθήνα έρχονται αντιμέτωποι με το μίσος των ακροδεξιών», γράφει ο συντάκτης.

Μετανάστης από το Πακιστάν δηλώνει ότι φοβάται να κυκλοφορήσει το βράδυ, γιατί τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιτίθενται σε μετανάστες και τους χτυπούν. Τις επιθέσεις επιβεβαιώνει και ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, Δανιήλ Εσδράς, ο οποίος επισημαίνει ότι πολλοί μετανάστες θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους λόγω της ανεργίας και της ανασφάλειας.

Ο δημοσιογράφος σχολιάζει ότι η υψηλή ανεργία σε συνδυασμό με τις περικοπές κοινωνικών παροχών έχει δημιουργήσει μια εκρηκτική κοινωνική κατάσταση και συμπληρώνει: «Η αστυνομία και οι δημόσιες υπηρεσίες επιβαρύνονται πολύ από το πρόβλημα των μεταναστών και οι εξτρεμιστές κερδίζουν. Η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 7% και 21 έδρες κατάφερε να εισέλθει στο κοινοβούλιο. Τα περί δικαίου και τάξης συνθήματα του ακροδεξιού κόμματος γίνονται αποδεκτά από πολλούς Έλληνες».




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)