Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Μέσα στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει ο Ελληνικός λαός, μέσα στην οικονομική κρίση – Γερμανική Κατοχή, μέσα στην ανεργία, μια ελπίδα από μία ιστορία της Ορθόδοξης παράδοσης εμφανίσθηκε μέσα στο διαδίκτυο. Μόνο που ο άνθρωπος που αποκαλείται Ιωάννης ο μαρμαρωμένος βασιλιάς  έχει παρασύρει χιλιάδες κόσμο στα πλοκάμια της απάτης του. Δυστυχώς πολλοί Έλληνες διακρίνονται από αγαθότητα, έλλειψη γνώσεων και το χειρότερο δεν ψάχνουν να διασταυρώσουν την γνησιότητα για όσα διαβάζουν στο διαδίκτυο. Οι διαχειριστές του ιστολογίου έχουν  εκφράσει την ιδιαίτερη προσοχή στους αναγνώστες για τα δημοσιεύματα του διαδικτύου να πιστεύουν μόνο τεκμηριωμένα άρθρα ή από πολύ αξιόπιστες πηγές. Προσοχή στις απάτες και στους κερδοσκόπους που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να εξαπατήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη να πιστέψουν σε θαύματα και σε προφητείες. Επιμένουμε ότι έχουμε πόλεμο, έχουμε Γερμανική κατοχή και είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει ο καθένας μας όποιο όπλο έχει για να πολεμήσει, να αντισταθεί στον φασισμό και στην ισοπέδωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Εχθρός μας δεν είναι η Τρόικα αλλά τα πολιτικά πρόσωπα που τοποθετήθηκαν σε θέσεις κλειδιά, όσοι πολιτικοί έκανα την χώρα μας και το Κοινοβούλιο μαγαζάκι τους.
Αντισταθείτε και μην πιστεύετε στα παραμύθια κανενός, ενωθείτε σε ομάδες και γειτονιές, σε λίγο θα μπαίνουν στα σπίτια μας, θα μας παρακολουθούν ακόμα και στην τουαλέτα, θα μετράνε την ποσότητα λυμάτων για να προσδιορίζουν τι τρώμε και πίνουμε και όλα αυτά για την πάταξη της φοροδιαφυγής, που πρώτοι αυτοί διαπράττουν.
Είναι ντροπή μας, ένας λαός που πάλεψε για την ελευθερία, για την δικαιοσύνη για την Δημοκρατία, να πέφτει θύμα ανώμαλων ανθρώπων και πολιτικών αποβρασμάτων και να τον φτάνουν στα όρια της αυτοκτονίας καταθέτοντας τα όπλα και να περιμένουν το τέλος τους.



Published on Oct 18, 2012
Ο ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ TOY FACEBOOK ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ Γ' ΔΟΥΚΑ ΒΑΤΑΤΖΗ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)