Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ...

Ποιος άραγε περίμενε στις τελευταίες εκλογές , όταν ψήφιζε, ότι θα «μπασταρδευόταν» η επιλογή του και θα προέκυπτε μια Κυβέρνηση «έκτρωμα» η οποία ως μοναδικό της στόχο και σκοπό θα είχε την διατήρηση στη ζωή, του σάπιου, διεφθαρμένου και ξεπουλημένου πολιτικού συστήματος που κυβερνά τη χώρα μας;;;


Σε μια περίοδο που ο μέσος Ελληνας αναζητά κατεπειγόντως έναν ηγέτη ικανό να βγάλει την χώρα έξω από την στενωπό του ΙV Ράιχ της Μέρκελ και των υπολοίπων Bangsters, τα παραδοσιακά Media φροντίζουν επαρκώς για την ...

παραμονή των ξεπουλημένων αυτών πολιτικών στην εξουσία!

Είμαστε μια χώρα στην οποία ενώ όλοι ζητάνε έναν ηγέτη, εντούτοις δεν φαίνεται να υπάρχει κανείς που να συγκινεί τις μάζες! Περίεργο ε;

Αλλά και να υπάρχει που να τον δει κανείς ;; Στα κανάλια των εφοπλιστών , των Τραπεζιτών και των Μεγαλοεργολάβων; Εκεί, επί 35 ολόκληρα χρόνια, εκτός του ότι βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους πολιτικούς, βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους δημοσιογράφους!

Για να παραφράσω το μότο της γνωστής ταινίας , σας λέγω λοιπόν:

«Είναι πολλά τα … γραμμάτια Αρη»!!!

Η πλάκα είναι, ότι εδώ και τρία χρόνια, δεν έχουμε ακούσει από κανέναν, μια διαφορετική άποψη για την οικονομία! Κι αν ακουστεί κάποια, τότε οι «μάγοι» της επικοινωνίας σπεύδουν να την ισοπεδώσουν!

Πάρτε για παράδειγμα το μεγάλο κόλπο με τα ακίνητα!

Ο υπαλληλάκος της γνωστή τραπεζικής οικογένειας των Ρόθτσιλντ, ο Πολ Τόμσεν, ζήτησε μόλις έφτασε στην Ελλάδα, να ενημερωθεί για την οικονομική επιφάνεια των Ελλήνων νοικοκυραίων, απαιτώντας στοιχεία ανά την επικράτεια, αναφορικά με την ιδιοκτησία ακινήτων !

Διαπίστωσε λοιπόν ότι ΔΕΝ υπάρχει Ελληνικό νοικοκυριό, που να μην διαθέτει τουλάχιστον ένα ακίνητο!

Η αποστολή του, η αποστολή του ΔΝΤ, βλέπετε, δεν ήταν άλλη παρά η η διαχείριση του ιδιωτικού τομέα με την εισβολή των Bangsters μέσα σε αυτόν!

Όπως έχω γράψει πριν 3 χρόνια, το ΔΝΤ επιλέχτηκε γι αυτό ακριβώς το λόγο, ως … δανειστής μας, κι όχι γιατί έλειπαν στην Ε.Ε. 30 δις ευρώ! Η Ε.Ε. , εκ του καταστατικού της χάρτη, απαγορεύεται να υπεισέρχεται στον ιδιωτικό τομέα των κρατών-μελών, κι έτσι έπρεπε να βρεθεί ένας … δανειστής μας, ο οποίος θα σάρωνε τον ιδιωτικό τομέα!!! (παράλληλα με τον Δημόσιο, που αυτό θα ήταν εργολαβία της Μέρκελ)

Μισθοί, συντάξεις, εισφορές, δημοσιονομική πολιτική , αγορά, όλα αυτά, διαλύθηκαν στην Ελλάδα από τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, τον Πολ Τόμσεν, μιας και η Ε.Ε. μπορεί να υπεισέρθει ΜΟΝΟ στον δημόσιο τομέα!

Στα Ακίνητα το κόλπο ήταν απλό!

ΠΡΩΤΟ μέρος του σχεδίου, ήταν να διαλύσουν την βαριά βιομηχανία της χώρας μας!

ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ !!!

ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ επαγγέλματα, υπέστησαν ολική καταστροφή.

Με τον κατασκευαστικό κλάδο, όμηρο των τραπεζών, οδήγησαν τους κατασκευαστές και όλα τα συναφή επαγγέλματα, σε ολική διάλυση και πτώση του τζίρου σε όλο τον κλάδο κατά 95% !!!!

ΔΕΥΤΕΡΟ μέρος του σχεδίου του Τόμσεν, ήταν η απαξίωση τη ΓΗΣ. Η αξία των ακινήτων και των οικοπέδων, έπεσε μεσοσταθμικά κατά 35% σε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε εναμιση χρόνο (2010-2011)! Υπάρχουν δε και περιοχές, όπου η αξία των ακινήτων κατέπεσε κατά 55% . Σήμερα στην Ελλάδα πλέον, δεν υπάρχει αντικειμενική αξία πώλησης! Δεν υπάρχει καν εμπορική (πραγματική) αξία πώλησης! Υπάρχει μόνο μια ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ, ΑΞΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ των ακινήτων! Τίποτε δεν πωλείται μιας και τίποτε δεν …. αγοράζεται!!!!!

ΤΡΙΤΟ στάδιο του υπερ-απλού αυτού σχεδίου του Τόμσεν (μιας και είναι ανίκανος λόγω έλλειψης γνώσεων να κάνει κάτι πιο σύνθετο) ήταν η μεταστροφή της παραδοσιακής συνήθειας του Ελληνα, να αγοράζει έστω ένα ακίνητο στη ζωή του, ή έστω να κληρονομεί ένα από τους προγόνους του!!!

Εβαλε τα «καθυποταγμένα πολιτικά ανδρείκελα», τις μαριονέτες του ΙV Ράιχ, να ψηφίσουν νόμους, με τους οποίους, εντελώς αντισυνταγματικά και παράνομα, χαράτσωναν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, με δυσβάστακτους φόρους! Τους φόρους αυτούς εισέπραττε … ανέξοδα η Τρόικα, μέσω μιας επιχείρησης , η οποία δεν είναι καν ΚΡΑΤΙΚΗ, και ακούει στο όνομα … ΔΕΗ !!!

Κι ενώ οι «Μαριονέτες» μας, οι … μαζορέτες της Εθνικής Γερμανίας … δηλαδή οι πολιτικοί μας, διερρήγνυαν τα ιμάτια τους ότι τα χαράτσια αυτά είναι μόνο για ένα χρόνο, όπως βλέπετε αυτό έγινε καθεστώς και μάλιστα ετήσιο!!!!

Σήμερα για να φανταστείτε που μας οδήγησαν οι αριστερές και δεξιές μαζορέτες, η λέξη ΠΡΟΙΚΑ, έχει διαγραφεί εντελώς από το λεξιλόγιο των Ελλήνων!!! Ποιος … γαμπρός άραγε (έχοντας σώας τα φρένας) θα ζητήσει προίκα;;;

Αντίθετα, πεθεροί και πεθερές πλέον, χρησιμοποιούν την παρακάτω ΑΠΕΙΛΗ προς τους γαμπρούς και τις νύφες :

«Πρόσεξε γιατί αν δεν καθίσεις καλά, θα σου γράψω το … σπίτι μου»!!
Κι αν ο πεθερός είναι πλούσιος, τότε η απειλή γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή:

«Πρόσεξε γιατί αν δεν καθίσεις καλά, θα σου γράψω το σπίτι , το εξοχικό μου στην Χαλκιδική και τέσσερα μαγαζιά που έχω στην Τσιμισκή»!!!!!

Εκεί έφτασε ο Τόμσεν την οικονομία των ακινήτων! Ακόμη και η πρώτη κατοικία ενός ζευγαριού, να μοιάζει ως ο … «μπαμπούλας» του νοικοκυριού που αφαιρεί κάθε χρόνο από την τσέπη μας όσα κέρδισε με τον ιδρώτα του ένα ζευγάρι!

Και καλά να έχεις να τα πληρώσεις ! Αν δεν τα έχεις όμως;;;
Στο ΤΕΤΑΡΤΟ στάδιο του αποικιοκρατικού αυτού σχεδίου, με την αγορά καθημαγμένη, τους Ελληνες πτωχευμένους και τις τράπεζες ουσιαστικά κλειστές, ο Τόμσεν, απαιτεί από τους Ελληνες(;) Τραπεζίτες να πάρουν όσα σπίτια είχαν χτιστεί με δάνεια, ακόμη και στο 15% της αξίας τους!

Δηλαδή, βάζει τον Ελληνικό λαό, να πληρώσει ακόμη και τις κατασχέσεις που σχεδιάζει αυτός και οι υπόλοιποι κερατάδες(!) που κουβάλησε στη χώρα ο Παπανδρέου !!!

Πώς;;;;

Μα είναι απλό!

Με τα 160 δις των Εγγυήσεων που έχουν ήδη πάρει από το Ελληνικό Δημόσιο οι Τράπεζες, τα οποία κάποια στιγμή θα κληθούν να πληρωθούν! Και θα πληρωθούν με κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού, δηλαδή με τα χρήματα των φορολογουμένων μιας και οι Τράπεζες δεν έχουν δεκάρα τσακιστή στα ταμεία τους! Ετσι, αυτός που θα χάσει το σπίτι του από την τράπεζα, θα το έχει ήδη … πληρωμένο!!! Απλό ε;

Οι Εγγυήσεις αυτές έχουν τιτλοποιηθεί από τις τράπεζες, που σημαίνει ότι ακόμη κι αν καταφέρουν οι τραπεζίτες να τις πληρώσουν (πράγμα απίθανο κατά τη γνώμη μου) έχουν ήδη εισπράξει με την εγγύηση του Ελληνικου λαού 160 δις ευρώ από την Διατραπεζική Αγορά!!!! Θα σωθούν δηλαδή με την εγγύηση αυτών που έχασαν τα σπίτια τους! Για τέτοια … εκτίμηση μιλάμε!

Στο ΠΕΜΠΤΟ στάδιο του ναζιστικού αυτού σχεδίου θα φτάσουμε σε μερικούς μήνες, μιας και όλα τα υπόλοιπα στάδια, έχουν ήδη ολοκληρωθεί!!!

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013, θα έχει ακυρωθεί ακόμη και η παραμικρή νομική κάλυψη και προστασία των μικρο-οφειλετών ! Δεν θα καλύπτονται ούτε καν οι πρώτες κατοικίες! Ετσι, θα ξεκινήσει ένα σαρωτικό κύμα πλειστηριασμών που θα ρίξει τις τιμές των ακινήτων, κάτω από το 75% της αξίας τους! Θα καταφθάσουν εταιρίες που θα αγοράζουν από τις τράπεζες τα κόκκινα δάνεια ακόμη και στο 15% της αξίας τους αλλά θα παίρνουν στην ουσία, σπίτια και ακίνητα που θα κατοχυρωθούν ως ιδιοκτησία, σε τέσσερις τράπεζες του Εξωτερικού!

Εκεί θα πάνε βλέπετε και ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα στην Αθήνα που έχουν απαξιωθεί, κυρίως λόγω της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας καθώς και της επέλασης των λαθρομεταναστών! Τις περιοχές αυτές φαντάζομαι ότι ήδη τις γνωρίζετε!!!

Στο ΕΚΤΟ και τελευταίο στάδιο αυτής της λαίλαπας, τα ακίνητα αυτά, αφού θα έχουν αλλάξει ιδιοκτήτες, θα μεταπωληθούν στο 35-40% της αρχικής τους αξίας, σε επιχειρήσεις συμφερόντων, γνωστών ευρωπαίων πολιτικών, πίσω από τους οποίους βρίσκονται οι γνωστοί bangsters. Ο Ελληνας θα έχει χάσει το τσαρδί του και θα ζει στο ενοίκιο!
Κάποιοι θα έχουν βγάλει αμύθητα κέρδη εντός κι εκτός Ελλάδος!
Ο Ελληνας δεν θα θέλει να ξανακούσει για αγορά κατοικίας! Θα αποστρέφεται κάθε έννοια «οικογενειακής εστίας» και θα προτιμά να πληρώνει ενοίκιο αντί για ν αγοράζει σπίτι!

Κάπου εκεί , θα … επιτρέψουν στα κανάλια μας, να εμφανίσουν τον έναν και μοναδικό ηγέτη-σωτήρα!

Κάτι σαν τον Καραμανλή του ‘74, κάτι σαν τον Παπανδρέου του ‘81, που θα δώσει Ελπίδα στον Ελληνικό λαό!
Κάποιον που θα «χαρίσει» χρέη!!!

Είμαι σίγουρος ότι όσοι είστε πάνω από 50, όλο και κάτι θα θυμάστε… παρόμοιο! Ε;

Μάλιστα, οι ίδιοι που θα έχουν ρημάξει το Ελληνικό νοικοκυριό, θα χρηματοδοτήσουν με πακτωλό χρημάτων τον πολιτικό αυτό, έτσι ώστε να «γλυτώσουν» από την οργή του λαού και να αποτραπεί η Επανάσταση και να … κατατροπωθούν οι … Επαναστάτες!

Οι ίδιοι λοιπόν που λήστεψαν έναν ολάκερο λαό, θα χρηματοδοτήσουν τον … Σωτήρα του λαού αυτού!

Τα γνωστά ανδρείκελα , τα γνωστά φαντάσματα της πολιτικής, τα γνωστά πρόσωπα που εκβιάζονται από το IV Ραιχ κι εκτελούν πιστά τις διαταγές του…

Μέχρι τότε λοιπόν, μην περιμένετε να εμφανιστεί κάποιος που θα μας «σώσει»! Θα μας κυβερνούν οι ίδιοι και οι ίδιοι …
Ημιμαθείς, τυχάρπαστοι, τενεκέδες γεμάτοι μέχρι το καπάκι από αλλότρια συμφέροντα και σε καμία περίπτωση με τα συμφέροντα του Ελληνα και της Ελληνίδας!!!

Γι αυτό σας ξαναλέω λοιπόν, μην περιμένετε να εμφανιστεί ο «ηγέτης» που θα συναρπάσει τους Ελληνες! Δεν υπάρχει χώρος για έναν τέτοιον, στο σχέδιο των Bangsters και των “αλαλάζοντων κυμβάλων” της Σύγχρονης Στυμφαλίας …

Εκτός εάν …

Εκτός κι αν, όλοι μαζί , ψάξουμε, ενημερωθούμε και μάθουμε, τι ακριβώς έκαναν μια χούφτα άνθρωποι στην Ελλάδα, το 1908 !!!!
Ψάξτε το κι εσείς … αλλά μόνοι σας … χωρίς δασκάλους!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)