Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Όλα τα όπλα στο Λαό.

http://www.pamet.gr/images/central%20pic/nees%20photo%202/palaiki%20amyna.jpg

Αθήνα, 28 Μαΐου 2013.

Όλα τα όπλα στο Λαό. Todas las armas en el Pueblo. Right to the People, to bear arms. ??????-? ?????? ???.

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Ακάθεκτη η Νέα Τάξη, σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Χτυπώντας αδίστακτα, όλες τις κατακτήσεις των ανθρωπίνων κοινωνιών, με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.

Όσοι μπορούν να ξεφύγουν από τη μιζέρια που έχει εξαπλωθεί σαν πανούκλα πάνω από το προτεκτοράτο της Μέρκελ και του Ομπάμα, το Griechenlandistan δηλαδή, μπορούν εύκολα να δουν τους νέους στόχους, της διεθνούς συμμαχίας του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος και των τοκογλύφων:  

1. Τη λυσσαλέα επίθεση του USA Administration και του συνόλου της Νέας Τάξης, κατά της 2ης Τροπολογίας του Συντάγματος των ΗΠΑ, το οποίο σαφώς ορίζει το δικαίωμα των Αμερικανών πολιτών να υπερασπίζονται το Σύνταγμά τους ακόμη και με τα όπλα αν χρειαστεί. 

2. Την πανταχόθεν και μαζική επίθεση όλων των τύπων των νεοταξιτών, από τους διψασμένους για εξουσία και χρήμα Σάξονες και Σιωνιστές, έως τους ακραίους προτεστάντες φασίστες, αλλά και  τους ακραίους ισλαμοφουνταμενταλιστές και τους δήθεν αντιεξουσιαστές, (παιδιά του Open Society Foundation του ανθελληνομισέλληνα Σόρος), κατά της Ελβετίας και της Παλλαϊκής της Άμυνας.  

Ερώτηση: Γιατί αυτοί που ελέγχουν την παραγωγή όπλων, στήνουν πολέμους και οπλίζουν τα χέρια όλων των αντίπαλων παρατάξεων, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ, δηλαδή τα όπλα πολέμου στα χέρια των πολιτών;

Απάντηση: Γιατί πολύ απλά, η ιστορία έχει διδάξει, από την Δημοκρατία της Αρχαίας Σπάρτης έως τη σημερινή Ελβετία του Ιωάννη Καποδίστρια, πως ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, αυτοί που έχουν να φοβηθούν, είναι μόνο οι διαφόρων τύπων, χρωμάτων και ιδεολογικοπολιτικών αποχρώσεων, εξουσιαστές.

Να σταθούμε τώρα στο κεντρικό επιχείρημά τους, πως «όταν οι Λαοί έχουν δικαίωμα να κρατούν όπλα πολέμου στα χέρια τους, σκοτώνονται μεταξύ τους και η εγκληματικότητα φθάνει στα ύψη».

ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ.


Η Ελβετία, το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα Παλλαϊκής Άμυνας και Οπλοκατοχής, από το μισό τουλάχιστον πληθυσμό της, (3.800.000 όπλα πολέμου βρίσκονται στα χέρια των Ελβετών πολιτών), έχει μαζί, με τις επίσης πλέον και παγκοσμίως ευνομούμενες χώρες, Νορβηγία και Δανία, τους χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας στον κόσμο.

Στα 200 τελευταία χρόνια ιστορίας της οπλοκατοχής από τους Ελβετούς Πολίτες, στατιστικά ασήμαντες ήταν οι περιπτώσεις κατά τις οποίες χρησιμοποιήθηκαν όπλα πολέμου, για προσωπικές διαφορές. Εξ' άλλου, ας μην ξεχνάμε πως τα όπλα δεν σκοτώνουν. Αυτοί που σκοτώνουν είναι οι άνθρωποι.

Δείτε και τα παρακάτω παραδείγματα, για να καταλάβετε περισσότερο, γιατί οι εξουσιαστές μισούν την Παλλαϊκή Άμυνα και την Οπλοκατοχή από τους Πολίτες:

1. Η Ελβετία δεν έχει σχεδόν καθόλου ληστείες τραπεζών. 

Μα ποιος ληστής θα τολμούσε να πραγματοποιήσει ληστεία, όταν γνωρίζει πως σε όλα τα διαμερίσματα γύρω από την Τράπεζα, κατοικούνται από εκπαιδευμένους πολίτες, οι οποίοι διαθέτουν όπλα πολέμου, και τα οποία θα στραφούν ανά πάσα στιγμή εναντίον τους; 

2. Η Ελβετία δεν έχει συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία, δεν έχει ΜΑΤ-ΥΜΕΤ κλπ δυνάμεις πραιτοριανών, που διαθέτουν ψευτοδημοκρατίες σαν τη δική μας. 

Μα δεν μπορεί να εννοηθεί τέτοιου τύπου διαδήλωση στην Ελβετία. Δεδομένου ότι πέρα από την Άμεση Δημοκρατία, ουδείς παλαβιάρης χωροφύλακας, δεν θα μπορούσε καν να διανοηθεί να σταθεί απέναντι σε χιλιάδες οπλισμένους πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Έτσι, οι διαδηλώσεις πολιτών στην Ελβετία, είναι απλές «πικετοφορίες», οι οποίες μέσα από τα περίφημα initiatives, οδηγούν στο Δημοψήφισμα, το οποίο εκφράζει την τελική Λαϊκή Βούληση με αποφασιστικό τρόπο και μάλιστα με παραγωγή νόμων. 

3. Η Ελβετία, έχει μηδενική εγκληματικότητα στα νοικοκυριά της. 

Μα φυσικά. Ποιος επίδοξος κλέφτης, ληστής, βιαστής κλπ, θα επιχειρούσε να εισβάλλει σ΄ Ελβετικό σπίτι, την ώρα που γνωρίζει πως τον περιμένει πίσω από κάθε πόρτα ένα όπλο, και μάλιστα πολέμου. 

4. Η Ελβετία, έχει μόνο 12.000 αστυνομικούς, η Ελλάδα, 85.000. 

Η Ελβετία των 8 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει μόνο 12.000 αστυνομικούς και μηδενική εγκληματικότητα. Η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει 85.000 περίπου αστυνομικούς και πλησιάζει σε εγκληματικότητα την… Κολομβία. Τι συμβαίνει εδώ;

Η απάντηση και πάλι πάρα πολύ απλή, Καποδιστριακή και Αρχαιοελληνική: Η Ασφάλεια στις μικρές Κοινότητες των Καντονιών αλλά και στις συνοικίες των μεγαλουπόλεων, είναι στηριγμένη όχι στους επαγγελματίες χωροφυλάκους, αλλά στους ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ. Τους Ένοπλους Πολίτες δηλαδή, οι οποίοι εδώ και 200 χρόνια, έχουν αναλάβει πέρα από την Άμυνα της χώρας τους, και την ασφάλεια της γειτονιάς τους. 

Γιατί λοιπόν, αριστεροί-δεξιοί, εξουσιαστές-αντιεξουσιαστές, φασίστες-αντιφασίστες, νεοφιλελεύθεροι-σοσιαλιστές, κομμουνιστές-ακροδεξιοί, συμφωνούν στη παρακάτω κοινή και ανομολόγητη, «ιερά συμμαχία»,  με τις παρακάτω μάλιστα,  «κοινές αρχές»;  

-Όχι στα όπλα στα χέρια του Λαού.
-Όχι στη Παλλαϊκή Άμυνα.
-Όχι στον Πολιτοφύλακα.
-Όχι στον Ένοπλο πολίτη.

Μα φυσικά γιατί θέλουν τα όπλα να τα κρατούν στα χέρια τους και να τα ελέγχουν – πάντα στο… όνομά μας, ημών του Λαού και για το… καλό μας. Και οι αριστεροί, και οι δεξιοί, και οι φασίστες και οι αντιφασίστες και οι νεοφιλελεύθεροι και οι σοσιαλιστές και οι κομμουνιστές και οι ακροδεξιοί και οι εξουσιαστές αλλά δυστυχώς και οι αντιεξουσιαστές.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΤΟΙ, ΟΝΤΑΣ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

Ελάτε λοιπόν να τους δείξουμε, μαζί με τους αγωνιζόμενους Λαούς όλου του Κόσμου, «πόσα απίδια παίρνει ο σάκος».

Ελάτε στην Άμεση Δημοκρατία και στη πρωτογενή της μορφή, όπως την προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο. Και μην ακούτε τους διάφορους επαγγελματίες πολιτικούς, οι οποίο βλέποντας το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια τους, ομιλούν σήμερα και μόνο περιφραστικά για Άμεση Δημοκρατία – τρομάρα τους.

Και μην ξεχνάτε ποτέ, όταν ακούτε τους διάφορους «τραχανατζήδες», να σας μιλούν για Άμεση Δημοκρατία, και «πως αυτοί θα σας την χαρίσουν»:

Η Άμεση Δημοκρατία, δεν χαρίζεται από κανέναν. Κατακτιέται από το Λαό, με τους αγώνες του, όπως πρόσφατα, από τους γενναίους Βίκινγκς της Ισλανδίας. Οι οποίοι παρεμπιμπτόντως, έχωσαν στη φυλακή πρωθυπουργούς, υπουργούς και τραπεζίτες και σήμερα απολαμβάνουν ρυθμούς ανάπτυξης που δεν τους είχαν με την "κοινοβουλευτική" ψευοδημοκρατία τους.

Ελληνίδες και Έλληνες: Μην ξεχνάτε ποτέ πως οι πυλώνες, τα πόδια, οι κολώνες δηλαδή του θεμέλιου της Άμεσης Δημοκρατίας, είναι τρείς: 

1. Ανάκληση από το Λαό, όλων των αιρετών αξιωματούχων (από Δήμαρχο μέχρι Πρόεδρο Δημοκρατίας), από την επόμενη μέρα της εκλογής τους. Ακύρωση όλων των νόμων, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο από τον ίδιο το Λαό. Ο Λαός Νομοθετεί, ότι αυτός κρίνει κρίσιμο και αναγκαίο, παρακάμπτοντας, Συμβούλια, Βουλή και Εξουσίες. 

2. Ορκωτά/Λαϊκά Δικαστήρια. Ο λαός Δικάζει και αποφασίζει για το «Ένοχος-Αθώος» και όχι ο όποιος διορισμένος Δικαστής. 

3. Ο Λαός κρατά τα όπλα πολέμου στο σπίτι του και εγγυάται άμεσα και όχι έμμεσα, την ασφάλεια της γειτονιάς και της Πατρίδας του.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (ΑΜΕΣΗ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΑ ΛΥΜΑΤΟΚΑΝΑΛΑ, ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ, ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Ελληνίδες/Έλληνες: Αυτή τη πραγματική, (Άμεση) Δημοκρατία, εγγυάται το Πατριωτικό Μέτωπο. Γιατί αυτή είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ ΜΕΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. ΤΟΣΟ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ, ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ.

Όλα τα όπλα λοιπόν σ' εμάς, στο Λαό. Για να ολοκληρωθεί το τρίπτυχο της Άμεσης Δημοκρατίας: Παλλαϊκή Άμυνα/Ασφάλεια, Ανακλητότητα/Ακυρωτικότητα, Ορκωτά/Λαϊκά Δικαστήρια.

Υ.Γ. Δείτε αν επιθυμείτε τα σχετικά με τη Παλλαϊκή Άμυνα άρθρα του Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος που ολοκλήρωσε μετά από 30 χρόνια δουλειάς το Πατριωτικό Μέτωπο. Ολόκληρο, μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 66
Εθνική ασφάλεια.
Γενικές Διατάξεις.
Άρθρο 367. 
1. Η ασφάλεια του έθνους είναι ουσιαστική αρμοδιότητα και ευθύνη του Κράτους, βασισμένη στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη αυτής, και η προάσπισή της είναι ευθύνη των πολιτών της Ελλάδος, όπως επίσης των φυσικών και νομικών προσώπων, τόσο του δημοσίου δικαίου ό­σο και του ιδιωτικού, που βρίσκονται στον εθνικό γεωγραφικό χώρο.
2. Κεντρικό δόγμα της Άμυνας του Έθνους, είναι η Παλλαϊκή Άμυνα.
Άρθρο 369. 
6. Δύνανται και υποχρεούνται να διατηρούν τον αντίστοιχο στην ειδικότητά τους οπλισμό και πυρομαχικά κατ' οίκον, όλοι οι Έλληνες Πολίτες οι οποίοι συμμετέχουν στην Εθνοφρουρά, ή παραμένουν στη διάθεση των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο του αμυντικού Δόγματος της Παλλαϊκής Άμυνας. Κανονισμός των Ενόπλων Δυνάμεων ορίζει τους μηχανισμούς διάθεσης όπλων πολέμου στους Πολίτες μέλη της Εθνοφρουράς και σε αυτούς που συμμετέχουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, στο πλαίσιο του Δόγματος της Παλλαϊκής Άμυνας.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 67.
Αρχές της Ασφάλειας και Άμυνας του Έθνους.
Άρθρο 371. 
1. Η ασφάλεια του έθνους βασίζεται στη συνυπευθυνότητα Κράτους και της ελληνικής κοινωνίας, για την εκπλήρωση των αρχών της ανεξαρτησίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, της ειρήνης, της ελευθερίας, της Δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της διατήρησης και προαγωγής του περιβάλλοντος και της επιβεβαίωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως επίσης βασίζεται στην προοδευτική ικανοποίηση των ατομικών και συλλογικών αναγκών των πολιτών της Ελλάδος, στη βάση μίας βιώσιμης και παραγωγικής ανάπτυξης με πλήρη κάλυψη των αναγκών της.
2. Η αρχή της Εθνικής ενότητας και συνυπευθυνότητας ασκείται στο οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό, γεωγραφικό, περιβαλλοντικό και στρατιωτικό πεδίο.
Άρθρο 372. 
Η περιφρούρηση των συνόρων αποτελεί προτεραιότητα για την τήρηση και την εφαρμογή των αρχών της ασφάλειας του Έθνους. Γι' αυτόν το σκοπό, θεμελιώνεται ζώνη ασφάλειας συνόρων, της οποίας η έκταση, το ειδικό οικονομικό και κοινωνικό καθεστώς, η εγκατάσταση κατοίκων και η χρησιμοποίηση ρυθμίζονται από το Νόμο, προστατεύοντας παράλληλα τους εθνικούς δρυμούς και το φυσικό περιβάλλον διαβίωσης των κατοίκων των παραμεθορίων περιοχών που είναι εγκατεστημένοι εκεί.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 68.
Ένοπλες Δυνάμεις.
Άρθρο 373. 
1. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, αποτελούν θεσμό, χωρίς πολιτική ένταξη, οργανωμένο από το Κράτος για να εγγυούνται την Εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία και να εξασφαλίζουν την ακεραιότητα του γεωγραφικού χώρου μέσω της στρατιωτικής άμυνας και της ενεργούς συμμετοχής στην Εθνική ανάπτυξη, σύμφωνα με το παρόν Σύνταγμα και το Νόμο.
2. Για την εκπλήρωση των λειτουργιών της βρίσκεται στην αποκλειστική υπηρεσία του Έθνους και σε καμία περίπτωση σε εκείνη προσώπων ή κομματικής πολιτικής.
4. Σε κάθε περίπτωση, η τήρηση του Συντάγματος, είναι η βασικότερη αρχή και υποχρέωση των Ανδρών και Γυναικών που υπηρετούν στην Εθνική Άμυνα.
5. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούνται από το Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, τις Ειδικές Δυνάμεις και την Εθνοφρουρά, που λειτουργούν με ολοκληρωμένο τρόπο μέσα στα πλαίσια της αρμοδιότητάς τους για την εκπλήρωση της αποστολής τους, με ένα δικό τους καθεστώς ολοκληρωμένης κοινωνικής ασφάλειας, όπως ορίζεται από τον αντίστοιχό τους οργανικό Νόμο.
6. Όλοι οι Έλληνες Πολίτες, υποχρεούνται να υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Οι εξαιρέσεις από την υποχρέωση αυτή, καθορίζονται από αρμόδια αρχή, εποπτευόμενη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
7. Από την απόλυσή τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις, έως και την ηλικία των σαράντα πέντε ετών, όλοι οι Έλληνες Πολίτες, θεωρούνται αυτομάτως μέλη της Εθνοφρουράς και συμμετέχουν στην εκπαίδευση των όπλων στα οποία υπηρέτησαν και σε ετήσια βάση.
Άρθρο 374.
1. Ο Στρατός Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, οι Ειδικές Δυνάμεις και η Εθνοφρουρά, έ­χουν ως ουσιαστική ευθύνη τον προγραμματισμό, την εκτέλεση και τον έλεγχο των στρατιωτικών επιχειρήσεων που απαιτούνται για την υπεράσπιση του Έθνους.
2. Η Εθνοφρουρά συνεργάζεται για την ανάπτυξη των προαναφερθέντων επιχειρήσεων και έχει ως βασική της ευθύνη την καθοδήγηση των επιχειρήσεων που απαιτούνται για τη οργάνωση της πολιτικής άμυνας της χώρας καθώς και την προστασία των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων.
3. Η Εθνοφρουρά, αποτελείται από Πολίτες που υπηρέτησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις ως Κληρωτοί, με επικεφαλής Έφεδρους Αξιωματικούς και στρατιωτικούς συμβούλους, μόνιμους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.
Άρθρο 375.
2. Τα στελέχη της Εθνοφρουράς και των πολιτών που είναι ενταγμένοι στις Ένοπλες Δυνάμεις, στο πλαίσιο του Δόγματος της Παλλαϊκής Άμυνας, εξαιρούνται από την παράγραφο 1 του άρθρου 372, απολαμβάνοντας όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Πολίτη, όπως αυτά ορίζονται στο παρόν Σύνταγμα.
3. Οι επικεφαλής των τμημάτων της Εθνοφρουράς κατά περίπτωση και κατά αρμοδιότητα, αποζημιώνονται για την απασχόλησή τους.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 69.
Όργανα της ασφάλειας του πολίτη.
Άρθρο 377.
3. Ένα σώμα εθελοντικής και άμισθης Πολιτοφυλακής, αποτελούμενο από Πολίτες το οποίο: α) Οργανώνεται κατά Νομαρχία, Δήμο ή Κοινότητα, από Πολίτες οι οποίοι τελούν στη διάθεση της Εθνοφρουράς και έχουν δικαίωμα να διατηρούν όπλα πολέμου στην οικία τους β). Σε αυτό προΐσταται ο εκλεγμένος Πολιτοφύλακας-Διοικητής κατά  Νομό, Δήμο ή Κοινότητα, ο οποίος εκλέγεται κατ' έτος, από τους Πολίτες του Νομού, του Δήμου ή της Κοινότητας, οι οποίοι τελούν στη διάθεση της Εθνοφρουράς και έχουν δικαίωμα να διατηρούν όπλα πολέμου στην οικία τους. γ) Η εκλογή και ανάκληση του Διοικητή της Πολιτοφυλακής, διέπεται από τους κανόνες που ισχύουν για όλες τις μονοπρόσωπες μορφές αιρετής διοίκησης, όπως το παρόν Σύνταγμα ορίζει. δ) Συνεπικουρεί την ΕΛΑΣ, τη Λιμενική Αστυνομία, τη Δικαστική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, την Αγρονομία, τη Δασονομία, στις περιπτώσεις που κρίνεται αυτό αναγκαίο, είτε από την ΕΛΑΣ, τη Λιμενική Αστυνομία, τη Δικαστική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, την Αγρονομία, τη Δασονομία είτε από την ίδια την Πολιτοφυλακή, με απόφαση του Διοικητή της, σε Νομαρχιακό, Δημοτικό ή Κοινοτικό επίπεδο. ε) Στις περιπτώσεις όπου επιληφθεί και εμπλακεί η Πολιτοφυλακή και υπάρξει διχογνωμία μεταξύ του Διοικητή της Πολιτοφυλακής, σε Νομαρχιακό, Δημοτικό ή Κοινοτικό επίπεδο, με τα όργανα και τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ, της Λιμενικής Αστυνομίας, της Δικαστικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Αγρονομίας, της Δασονομίας, υπερισχύει η άποψη του Διοικητή της Πολιτοφυλακής. ζ) Σε κάθε περίπτωση, ανώτερη αρχή επίλυσης διαφορετικών επιλογών δράσης ή συναπόφασης μεταξύ του Διοικητή της Πολιτοφυλακής από τα όργανα και τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ, της Λιμενικής Αστυνομίας, της Δικαστικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Αγρονομίας, της Δασονομίας, είναι ο Αιρετός Εισαγγελέας του Νομού, ο οποίος παίρνει και την τελική απόφαση.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)