Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

"Σφάζουν" Σύρους πρόσφυγες στα τουρκικά νοσοκομεία για εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ Κ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

Την ώρα που ο Ερντογάν έχει το θράσος να αποκαλεί τον Άσαντ "σφαγέα" αποκαλύπτεται ότι οι Τούρκοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από το βάρβαρο παρελθόν τους, καθώς χρησιμοποιούν τους Σύρους πρόσφυγες που είχαν την ατυχία να τραυματιστούν, για το πολύ επικερδές εμπόριο οργάνων.
Τούρκοι σφάζουν τραυματίες και πωλούν τα όργανά τους! Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας του Λιβάνου, μία βιομηχανία φρίκης έχει αναπτυχθεί στην Τουρκία, με τη συμμετοχή μάλιστα των επίσημων αρχών.
Θύματα φέρονται να είναι Σύροι πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στην Τουρκία, ειδικά όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή τραυματισμού. Η φρικιαστική αποκάλυψη από το δράμα ενός Σύρου τραυματία ο οποίος μεταφέρθηκε συνοδεία της τουρκικής αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών, σε «νοσοκομείο» της Αττάλειας, ενώ παρόμοιες αναφορές υπάρχουν για περιπτώσεις τραυματιών που μεταφέρθηκαν πάλι με «επίσημη» συνοδεία στο νοσοκομείο του Ισκεντερούν.
Οι τραυματισμένοι πρόσφυγες αφού αναισθητοποιήθηκαν υπέστησαν επέμβαση αφαίρεσης οργάνων και έπειτα δολοφονήθηκαν. Κάποιοι από αυτούς θάφτηκαν σε τουρκικό έδαφος ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν κοντά στα σύνορα. Οι σύχρονοι "άγγελοι του θανάτου" του θανάτου εμπορεύονται κυρίως το συκώτι, τα νεφρά και την καρδιά των δολοφονημένων, τα οποία διοχετεύονται απ' ευθείας στην τούρκικη «αγορά».
Πράγμα που καθιστά το έγκλημα καθαρά «τουρκική υπόθεση». Οι τρομερές αυτές καταγγελίες επιβεβαιώθηκαν και από Γάλλο γιατρό που μίλησε στη λιβανέζικη εφημερίδα.
Αξιοσημείωτη είναι και η αναφορά διεθνών επιστημονικών ιστοσελίδων που επιβεβαιώνουν ότι εδώ και δύο χρόνια, από την έναρξη του εμφυλίου δηλαδή, οι μεταμοσχεύσεις σε νοσοκομεία της Αττάλειας έχουν αυξηθεί με γεωμετρικό ρυθμό, πράγμα που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες των εγκλημάτων, καθώς γιανα υπάρξουν μεταμοσχεύσεις, πρέπει να υπάρξουν πρώτες ύλες,δηλαδή ανθρώπινα όργανα.
Η υπόθεση ήλθε στην επιφάνεια μετά από την επιμονή οικογένειας Σύρου πρόσφυγα να ταφεί στη γενέτειρα του, εντός της Συρίας, πληρώνοντας μάλιστα ένα μεγάλο ποσό για να το καταφέρουν. Όταν άνοιξαν το φέρετρο, αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια. Έτσι οι Τούρκοι έβγαλαν λεφτά και από το θάνατο, αλλά και από την ταφή του δύστυχου πρόσφυγα.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Κάρλα Ντελ Πόντε είχε αποκαλύψει παρόμοια υπόθεση στο Κόσσοβο με θύματα άμαχους Σέρβους, καταγγελίες που κουκουλώθηκαν άρον - άρον ενώ η ίδια «απαλλάχθηκε» από τα καθήκοντα της, γιατί έτσι αποκαλύφθηκε άλλο ένα έγκλημα της Δύσης που έκανε τα "στραβά" μάτια στις δολοφονίες των Ορθόδοξων Σέρβων, αφού τότε ήθελε να πείσει τον κόσμο ότι οι κακοί ήταν οι ομόδοξοι αδελφοί μας.
Ας μας ανησυχεί και εμάς το πόσο επικερδές είναι το εμπόριο αυτό καθώς είμαστε δια νόμου όλοι υποψήφιοι για δωρεά οργάνων, με απαίτηση μάλιστα της τρόικα. Βλέπετε άλλο θέμα είναι η εισαγωγή μας σε νοσοκομείο, και άλλο η εξαγωγή μας από αυτό. Μεσολαβεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στο οποίο τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)